T TrabkoBuskas Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2023 4 1 29 16 Ağustos 2023 Konu Sahibi TrabkoBuskas #1 Selam arkadaşlar ben 6 ay önce erken doğum yaptım. Bebeğim çok erken doğduğu için yaşamadı. Şimdi tekrar bebek düşünüyorum ama iki sezeryan arası ne kadar beklenmesi gerekiyor bilmiyorum
Selam arkadaşlar ben 6 ay önce erken doğum yaptım. Bebeğim çok erken doğduğu için yaşamadı. Şimdi tekrar bebek düşünüyorum ama iki sezeryan arası ne kadar beklenmesi gerekiyor bilmiyorum
Strongerwoman 💜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Aralık 2016 1.043 1.205 16 Ağustos 2023 Konu Sahibi TrabkoBuskas #2 Rabbim size iyilikler sabırlar versin sağlıcakla hayırlı bı evlat versin benim doktorum iki yıl demisti
Rabbim size iyilikler sabırlar versin sağlıcakla hayırlı bı evlat versin benim doktorum iki yıl demisti
T TrabkoBuskas Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2023 4 1 29 16 Ağustos 2023 Konu Sahibi TrabkoBuskas #3 Ssindirella .!.: Rabbim size iyilikler sabırlar versin sağlıcakla hayırlı bı evlat versin benim doktorum iki yıl demisti Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 18-24 ay arası diyorlar da daha erken olan var mı merak ediyorum aslında
Ssindirella .!.: Rabbim size iyilikler sabırlar versin sağlıcakla hayırlı bı evlat versin benim doktorum iki yıl demisti Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 18-24 ay arası diyorlar da daha erken olan var mı merak ediyorum aslında