Vucuduna ve bebege bagli normal de olabilir sezeryan da olabilir 2. dogumSezeryan olanlar 2.dogumu normal yapamiyor mu
Benimki zorunluSezeryan olanlar 2.dogumu normal yapamiyor mu
bende rahat olmak istiyorum ama olamiyorum herseyi bilmek biraz can sikici ilki dedigim gibi acele oldu bisi anlamadim simdi heyecanim cokBenim de 2. Sezeryan olacak son 1,5 ay kaldi. Ben de garip bir rahatlik var. İlki de planli sezeryandi cok kolay gecmisti. Planli sez olunca hersey kontrol altinda rahat oluyor bence.
4yil geçmiş dikislerde sorun olacağını sanmıyorum. Hayırlı uğurlu olsun ,Allah sağlıkla alidirsin kucaginiza. Yengem yüksek tansiyon ve gebelik sekeriyle ilk hamileliginde çok zorlandı (yengem de çok yiyip 40kiloya yakın almıştı ,dokrorun diyetini uygulamamisti) çok zor geçti doğumu ama 2 yıl sonra ikinci çocuğunda çok şükür sıkıntısız doğum yaptı hatta ilkinden daha hızlı iyileşti.kizlar merhaba belki konu daha once acilmistir bilmiyorum. Ama rahatlamaya ihtiyacim var . 11 haftalik hamileyim. Haziranda dogumum var . Ilk dogumum sezaryen 2020 de ama acil oldu kontrole gidip tansiyondan dolayi sezaryene alindim. Bisi anlamadim oldu bitti spinal oldum 2. Gun vs ayaklandim. Tek sikintm dgum yaptigim aksami idrar yapamamisim sonda cikmisti . O yanma vs cok berbat hissetmistim sonda takilip idrar bosalinca cok rahatlamstim. Simdi yakin zamanda benim gibi 2. Sezaryen olacak olan var mi ? Yine tansiyon sorunum olur mu ? Daha mi zor 2. Cisi ? Hisseder miyim ameliyatta ? Dikisler daha mi zor iyilesir ? Uyuyamiyorum bunaliyorum dusundukce heyecan yaptikca kendimi kotu hissediyorum simdi ne olacak bildigimden Aslinda doktorumda cok iyi bu daha kolay gececek dedi ... doktroum yine ayni .
Yasadiklarinizi merak ediyorum
Benimde 10 hazirana aldi verdi doktorum tarihi insallah kolayca sakince kucagimiza aliriz13 yıl sonra benimde 2. doğum Haziran da olacak Allah nasip ederse 1. sezaryen oldum ikinci de büyük ihtimal aynı olur valla çok var aklıma getirmek istemiyorum daha yolun başındayım son ay düşünürüm :)
Ama birinci benim çok kolay olmuştu aklımda hiç kötü an yok şimdilik belki ondan rahatımdır
İnsallah beimde oyle olacak4yil geçmiş dikislerde sorun olacağını sanmıyorum. Hayırlı uğurlu olsun ,Allah sağlıkla alidirsin kucaginiza. Yengem yüksek tansiyon ve gebelik sekeriyle ilk hamileliginde çok zorlandı (yengem de çok yiyip 40kiloya yakın almıştı ,dokrorun diyetini uygulamamisti) çok zor geçti doğumu ama 2 yıl sonra ikinci çocuğunda çok şükür sıkıntısız doğum yaptı hatta ilkinden daha hızlı iyileşti.
Nıye yapalım aySezeryan olanlar 2.dogumu normal yapamiyor mu
21 myıs olsun da boga olsunBenimde 10 hazirana aldi verdi doktorum tarihi insallah kolayca sakince kucagimiza aliriz
21 myıs olsun da boga olsunya da 12 gun daha tutun yengeç olsun
İkizler sıkıntı
İhtiyacin olursa ameliyathanede verirler. Benim yoktu yapmadilar.Bir de bisey sorucam kizlar , ameliyata giderken sakinlestirci falan yapiyorlar miydi?
Tesekkurlerİhtiyacin olursa ameliyathanede verirler. Benim yoktu yapmadilar.