• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 senelik koltuklarımı satıp yerine yenisini alıyorum.. sizce mantıklı mı ?

Hayvanseverdost

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
495
162
648
Meraba hanımlar;
Ben 2 senelik evliyim koltuk takımlarımı kendim seçerek aldım fakat aldıktan 1 ay sonra pişman oldum arka yastıkları sürekli porsuyor bi oturup kalksam arkasindan hemen duzeltmem gerekiyor bi de krem rengi oldugu icin örtülü kullanmak mecburiyetindeyim örtü de ayrı bi dert hep toplanıyor. 2 senedir çok batıyor bana düzen konusunda da takıntılıyım biraz. Bende satmaya karar verdim. Yerine chester almak istiyorum cok seviyorum ve begeniyorum o modeli. Ama tabi uzerine bin lira gibi bi para ekleyip alacağım için böyle bi karar almakla yanlış mı yapıyorum satıp yeni takım almak gereksiz bir durum mu çok kafam karışık. Aşagıya resimleri ekliyorum bana fikir verebilir misiniz kafayı yicem yoksa. Eki Görüntüle 2061450 Eki Görüntüle 2061454 Eki Görüntüle 2061455 Eki Görüntüle 2061450 Eki Görüntüle 2061454 Eki Görüntüle 2061455 Eki Görüntüle 2061450 Eki Görüntüle 2061454

Meraba hanımlar;
Ben 2 senelik evliyim koltuk takımlarımı kendim seçerek aldım fakat aldıktan 1 ay sonra pişman oldum arka yastıkları sürekli porsuyor bi oturup kalksam arkasindan hemen duzeltmem gerekiyor bi de krem rengi oldugu icin örtülü kullanmak mecburiyetindeyim örtü de ayrı bi dert hep toplanıyor. 2 senedir çok batıyor bana düzen konusunda da takıntılıyım biraz. Bende satmaya karar verdim. Yerine chester almak istiyorum cok seviyorum ve begeniyorum o modeli. Ama tabi uzerine bin lira gibi bi para ekleyip alacağım için böyle bi karar almakla yanlış mı yapıyorum satıp yeni takım almak gereksiz bir durum mu çok kafam karışık. Aşagıya resimleri ekliyorum bana fikir verebilir misiniz kafayı yicem yoksa. Eki Görüntüle 2061450 Eki Görüntüle 2061454 Eki Görüntüle 2061455 Eki Görüntüle 2061450 Eki Görüntüle 2061454 Eki Görüntüle 2061455 Eki Görüntüle 2061450 Eki Görüntüle 2061454
aslında koltuk takımın fena değil ben 7 senelik evliyim bende pek memnun değilim bir ara senin gibi değiştirme kararı aldım sonra çocuk oldu koltukların içine tükürdü dedim ki iyiki değiştirmemişim şimdi 10 sene dolsun diye bekliyorum bence biraz daha bekleyebilirsin sende çocuk var mı yok mu bilmiyorum ama kiracıysan yada ev almak nasip olursa kendi evine geçerken alırsın yani bunlar bir fikir yine sen bilirsin

Meraba hanımlar;
Koltukların çok güzel :) ama örtüleri kaldır bence. Koltuğun bütün özelliği kayboluyor modeli kapanıyor. O kadar rahatsız ediyorsa yastık içlerini değiştir. Sert elyaflar var harika. Ben yastık içlerini ve kılıflarını 150 liraya yeniledim. Ama sizin yastık kılıflarınız gayet güzel sırf içi değişebilir. Tok duruyor benim yastıklarım. Konforlu ve tok duruyor. Yaslandıkça içe göçmüyor, perti çıkmıyor, dağılmıyor.. :) Bence hiç gerek yok şuan koltuğu harcamanıza. Koltuklardan sıkıldıysanız yastıkları chester yapın, renk katın yastıklara. Birde yanlış anlamayın genel anlamda söylüyorum, eğer bu koltukların üstüne bu şekilde örtü örtecekseniz ne diye kar beyaz koltuk takımı alırsınız.. :) evet güzel, çok güzel duruyorlar. Ama kirleniyorlar işte. Eğer örtü örtmek istiyorsanız yine aynı ton beyaz örtü örtmeniz iyi olur. Örtü yerine koltuk şalı da modern durabilir.

bencede kolkuklarınız gayet hoş.chester lari ilk ciktiginda bende cok begeniyordum ama simdi herkeste gorunce bana fenalik geldi.sizinki daha şık ve zarif

Back
X