• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 senelik koltuklarımı satıp yerine yenisini alıyorum.. sizce mantıklı mı ?

Hayvanseverdost

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
495
162
648
Meraba hanımlar;
Ben 2 senelik evliyim koltuk takımlarımı kendim seçerek aldım fakat aldıktan 1 ay sonra pişman oldum arka yastıkları sürekli porsuyor bi oturup kalksam arkasindan hemen duzeltmem gerekiyor bi de krem rengi oldugu icin örtülü kullanmak mecburiyetindeyim örtü de ayrı bi dert hep toplanıyor. 2 senedir çok batıyor bana düzen konusunda da takıntılıyım biraz. Bende satmaya karar verdim. Yerine chester almak istiyorum cok seviyorum ve begeniyorum o modeli. Ama tabi uzerine bin lira gibi bi para ekleyip alacağım için böyle bi karar almakla yanlış mı yapıyorum satıp yeni takım almak gereksiz bir durum mu çok kafam karışık. Aşagıya resimleri ekliyorum bana fikir verebilir misiniz kafayı yicem yoksa.
Screenshot_2017-10-24-12-17-58-1.webp Screenshot_2017-10-24-12-18-21-1.webp 1509350692112-1629534860.webp 1509350771982-2136755358.webp

Son düzenleme:
Yastıklarınıza döşemeciye götürüp içinin malzemesini değiştirin olsun bitsin.. para kazanmak kolay mı, benim fikrim israfa gireceği yönünde..
Evet dogru diyorsunuz bence de oyle ama renk konusu da var ortuyle kullanmak istemiyorum açinca da 1 gunde kirleniyor. Rahat edeyim artik diyorum :/

Evet dogru diyorsunuz bence de oyle ama renk konusu da var ortuyle kullanmak istemiyorum açinca da 1 gunde kirleniyor. Rahat edeyim artik diyorum :/

O zaman toptan yüzletmeyi deneyin.. :) bilemedim ben sanırım değiştirmezdim gelirim de gayet iyi Allaha şükür ama dediğim gibi israf yani.. Almanın sonu yok derler..

Ben koltuklarınızı çok beğendim.. benimkilerde kırmızı benimkilerde çok cabik
çabuk kirleniyor ama şimdi koltuklarıda yıkamacı hallediyor...

ben olsam arka yastıklarını sert süngerle değiştirip, berjerlere uyacak desenli ya da düz bi kumaşla kaplatırdım. sadece oturma yerine örtü hem sabit durur, hem şık. En azından eskiyene kadar idare ederdim.

koltuğun ister 3 gunluk olsun ister 5 yıllık.
kime kaç paraya satacaksınız ki. yani 500 tlye satabilirsen öp başına koy.sonuçta adı 2.el dıye kımse almıyor.
benimde koltuklarım bu tarz .her gelen ne kadar rahat der.
ben olsam boşa masraf yapmazdım

haa unutmadan .annem gecen hafta koltuklarının dışını değiştirtti.
1800tl ye.

Benim koltuklarımin da arka yastıkları böyleydi çökük duruyordu onlari bozup renk renk kirlentlerden yaptirdim daha guzel oldu havasi degisti hatta çok güzel hazir modern kirlentler var onlardan da alabilirsin.renk konusunda evet örtü gerekir fakat biri gelince çıkarı verirsin çünkü daha çok yeni bence koltukların.

Onu bunu bilmem de chesterler 6-7000 den başlıyor.Bunu kaça satmayı planliyorsunuzda 1000 TL yetiyor :) Aldığınız fiyata satmayı mi düşünüyorsunuz :)
İstersen 1 hafta kullanmış ol,sonuçta 2.el olacağı için 5 te 1 'ine satarsan şükret.

Onu bunu bilmem de chesterler 6-7000 den başlıyor.Bunu kaça satmayı planliyorsunuzda 1000 TL yetiyor :) Aldığınız fiyata satmayı mi düşünüyorsunuz :)
İstersen 1 hafta kullanmış ol,sonuçta 2.el olacağı için 5 te 1 'ine satarsan şükret.
Katılıyorum istersen 2 gün kullan alacak olan kişiler banane diyor 2.ele giriyor mağzadan çıktığı an bedava istiyorlar 500 tl bile vermezler vermiyorlar.

Meraba hanımlar;
Ben 2 senelik evliyim koltuk takımlarımı kendim seçerek aldım fakat aldıktan 1 ay sonra pişman oldum arka yastıkları sürekli porsuyor bi oturup kalksam arkasindan hemen duzeltmem gerekiyor bi de krem rengi oldugu icin örtülü kullanmak mecburiyetindeyim örtü de ayrı bi dert hep toplanıyor. 2 senedir çok batıyor bana düzen konusunda da takıntılıyım biraz. Bende satmaya karar verdim. Yerine chester almak istiyorum cok seviyorum ve begeniyorum o modeli. Ama tabi uzerine bin lira gibi bi para ekleyip alacağım için böyle bi karar almakla yanlış mı yapıyorum satıp yeni takım almak gereksiz bir durum mu çok kafam karışık. Aşagıya resimleri ekliyorum bana fikir verebilir misiniz kafayı yicem yoksa.
Eki Görüntüle 2061448 Eki Görüntüle 2061450 Eki Görüntüle 2061454 Eki Görüntüle 2061455
değiştirdiniz mi?

Bende 1000 tl ye halledemeyeceginizi dusunuyorum, kaplatmak ve yastiklarin icini degistirtmekte mantikli ama onun icinde bi fiyat alin.. bu haliyle gercekten dediginiz gibi sirt yastiklari cok deforme olmus. Birde salona bi uclu bi ikili ikide berjer cok fazla olmus chester alirsaniz tam takim almayin derim salon cok buyuk degil cunku daha iyi durur

Back
X