Sivilceli Ciltler 2 Senelik kahrolası sivilceler! Polikistik overdan MIŞ!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar pko lu olup tedaviyle sivilcelerden kurtulan var mı yoksa yine cıkmaya devam mı ediyor lutfen yardımcı olun

soğan suyu kürünü ne kadar süre içerisinde içtiniz acaba içtıkten sonra tekrarlama yaptımı sivilceler benım sivilcelerim köklü ve çok acıyor ben de polikistık over hastasıyım cevaplarsanız sevınırım :)

Merhaba
Dogum yapali iki yil oldu
Ve iki yildir ayni senin gibi yasiyorum
Bende sivilce yok ama cildimin heryeri kipkirmizi
Cok igrenc bir goruntu var
Bende asosyallestim
Insani cok etkiliyor
Ama sana sunu soyleyebilirim
Hamileyken insanin cildi guzellesir
Belki seninki bu sekilde duzelir umarim

aradan çokk zaman geçmiş fakat ben sizi okurken aynen kendımı buldum . bu sıvılceler benı perişan etti insan içine cıkamıyorum . sizin dogumdan sonra dogum kontrol ılacı kullanmadan gectımı. cok merak edıyorm . insallah yazımı okursunz

Sizz yazali bayagi oldu ama tam olark suan bana tercuman oldunuz. Ne yapacagimi bilemiyorm sizinn suanngectimi hala devam ediyomu sivilce ve sac sorununuz . bide hayt otunu ne kadar icmek gerek

aslında sivilcelerin çıktıktan sonra değilde çıkana kadar üstünün kapatılması gerek....

canim sen de cikan sivilceler nasil? iz birakan cinsten mi

Merhaba
Pco dan dolayı olan sivilce farklı mı oluyor? Bende pco yok ancak senelerdir hep aynı bölgelerde yaşamını sürdüren ve izleri kalan sivilcelerimden kurtuldum. Tek tük regl dönemlerinde çıkanlar da çabucak sönüyo.. şimdi izleri de gidiyor yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…