Kızlar meraba yaklaşık 2 senedir aynalara küsüm resmen. Kimseye gitmek gelmek istemiyorum yüzüme bakılmasından rahatsızdım ki halen öyleyim. yüzümü sanki yaşlandı kırıştı gibi düşünüyorum. Neden mi? kulandığım ürünlerdne dolayı.
2 senedir yüzüme kullanmadığım ilaç krem bakım ürünü antitibiyotikli krem. Ağızdan antibiyotik tedavisi v.s v.s yapmadığım şey harcamadığım milyarlar kalmadı diyebilirim. Bundan yaklaşık 4 ay önce kadın doğum doktoruna kontrol için gittiğimde Bende polikistik over oldugunu ve bunun belirtilerinden birisininde Sivilcelenme!!! oldugunu söyledi. Pko e mi üzüleyim , sivilerimden kurtulabileceğim bir ilaç var onu kullanıp veda mı edeceğim sevinecek miyim anlamamışken. Tedavi olarak verilen doğum kontrol haplarını 3 kutu aldım . Çok mutlluyum yaklaşık 5-6 ay kullanıp, sonrasında gebe kalmayı planlıyordum. Ta ki sonraki ay adetimi beklerken gebe oldugumu anlayıncaya kadar.. bu güzel bi haber çok şükür:) Ama sivilceler o kahrolsı sivilceler halen var! sürekli ama sürekli çıkıyorlar. hiç durmuyorlar.. içten içten çıkıyor yanaklarımda özellikle. Ben sanırım bunu yaklaşık 2 sene cekecek gibiyim. gebelik süt derken yani. ne yazık ki! çok kötü bi durum.
Ama sizler sivilce deyip geçmeyin sadece cildiyeye gitmeyin muhakkak kadın doğum uzmanına gidin. Bana aylaraca antibiyotik kullandıran o doktor 1 kerede kadın dopuma görün demedi!! Eger sivilcelerimin başında bana bunu önerseydi çoktaaan kurtulmuş olacaktım. Ne suratımda sivilce ne de 2 yıllık sivilce izlerim kızarıklıklarım olacaktı.
İnsanın yüzü çok önemli ben bu konuda çooo...ok dertliyim.. çoo.................ok...
İnanın bana hiç bir yere gitmek istemiyorum evime misafir gelmesin ben bir yere gitmeyeyim.. alışveriş merkezlerinde bile arkadşlarıma rastlıcam diye ödüm kopuyor yemin ederim. 2 senedir arkadaşlarımla yüz yüze görüşmüyorum çünkü utanıyorum. Herkesin cildi pırıl pırıl benim ki ise mayın tarlası gibi ...Ooooof of