• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler 2 Senelik kahrolası sivilceler! Polikistik overdan MIŞ!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar pko lu olup tedaviyle sivilcelerden kurtulan var mı yoksa yine cıkmaya devam mı ediyor lutfen yardımcı olun:(

Merhaba Potito bendede polistik over var ve bende de sivilce sorunu var yalnız ben polistik overi İbrahim saraçoğlunun soğan suyu ile aştım. yani doğum kontrol hapı kullanmadım yalnız okuduğum kadarıyla sivilceler için ayrı bir tedavi gerekliyormuş senin yazdıklarından da aynı şeyi söylediğini anlıyorum benim sorum bunun için hangi doktora gitmeliyin cildiyeciye mi , dermatoloğa mı yoksa kadın doğumcuya mı
Birde bence bu kadar kafana takma sivilcelerini seni çook rahatsız ediyorsa sür kapatıcıyı yada ne bileyim fondoteni pudrayı çık gez arkadaşlarınla zaman geçir hayata birdaha mı gelecez yaşa istediğin gibi salak sivilcelerin seni ve hayatını ele geçirmelerine müsade etme onları küçümse ki onlar sende hakim olamasın çok geçmiş olsun :34:

soğan suyu kürünü ne kadar süre içerisinde içtiniz acaba içtıkten sonra tekrarlama yaptımı sivilceler benım sivilcelerim köklü ve çok acıyor ben de polikistık over hastasıyım cevaplarsanız sevınırım :)

Merhaba
Dogum yapali iki yil oldu
Ve iki yildir ayni senin gibi yasiyorum
Bende sivilce yok ama cildimin heryeri kipkirmizi
Cok igrenc bir goruntu var
Bende asosyallestim
Insani cok etkiliyor
Ama sana sunu soyleyebilirim
Hamileyken insanin cildi guzellesir
Belki seninki bu sekilde duzelir umarim

Kızlar meraba yaklaşık 2 senedir aynalara küsüm resmen. Kimseye gitmek gelmek istemiyorum yüzüme bakılmasından rahatsızdım ki halen öyleyim. yüzümü sanki yaşlandı kırıştı gibi düşünüyorum. Neden mi? kulandığım ürünlerdne dolayı.
2 senedir yüzüme kullanmadığım ilaç krem bakım ürünü antitibiyotikli krem. Ağızdan antibiyotik tedavisi v.s v.s yapmadığım şey harcamadığım milyarlar kalmadı diyebilirim. Bundan yaklaşık 4 ay önce kadın doğum doktoruna kontrol için gittiğimde Bende polikistik over oldugunu ve bunun belirtilerinden birisininde Sivilcelenme!!! oldugunu söyledi. Pko e mi üzüleyim , sivilerimden kurtulabileceğim bir ilaç var onu kullanıp veda mı edeceğim sevinecek miyim anlamamışken. Tedavi olarak verilen doğum kontrol haplarını 3 kutu aldım . Çok mutlluyum yaklaşık 5-6 ay kullanıp, sonrasında gebe kalmayı planlıyordum. Ta ki sonraki ay adetimi beklerken gebe oldugumu anlayıncaya kadar.. bu güzel bi haber çok şükür:) Ama sivilceler o kahrolsı sivilceler halen var! sürekli ama sürekli çıkıyorlar. hiç durmuyorlar.. içten içten çıkıyor yanaklarımda özellikle. Ben sanırım bunu yaklaşık 2 sene cekecek gibiyim. gebelik süt derken yani. ne yazık ki! çok kötü bi durum.
Ama sizler sivilce deyip geçmeyin sadece cildiyeye gitmeyin muhakkak kadın doğum uzmanına gidin. Bana aylaraca antibiyotik kullandıran o doktor 1 kerede kadın dopuma görün demedi!! Eger sivilcelerimin başında bana bunu önerseydi çoktaaan kurtulmuş olacaktım. Ne suratımda sivilce ne de 2 yıllık sivilce izlerim kızarıklıklarım olacaktı.
İnsanın yüzü çok önemli ben bu konuda çooo...ok dertliyim.. çoo.................ok...
İnanın bana hiç bir yere gitmek istemiyorum evime misafir gelmesin ben bir yere gitmeyeyim.. alışveriş merkezlerinde bile arkadşlarıma rastlıcam diye ödüm kopuyor yemin ederim. 2 senedir arkadaşlarımla yüz yüze görüşmüyorum çünkü utanıyorum. Herkesin cildi pırıl pırıl benim ki ise mayın tarlası gibi ...Ooooof of:KK43:
aradan çokk zaman geçmiş fakat ben sizi okurken aynen kendımı buldum . bu sıvılceler benı perişan etti insan içine cıkamıyorum . sizin dogumdan sonra dogum kontrol ılacı kullanmadan gectımı. cok merak edıyorm . insallah yazımı okursunz

Kızlar bende pko luyum ve sivilceliyim ve saçlarım seyrektir. Bekarım 25 yasındayım 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım ama artık yeter diye bıraktım bu hayıt tohumunu kullanayım dedim ama bir türlü düzenli kullanamadım. Hastalanmam gerekn gün gelince 3 gün falan içiyorum regl oluyorum baya etkili. Ama bu sivilceler geçmiyor. Hayıtla geçecekse eğer hergün içerim ama anlamadım nekadar süre ile içmem gerekiyor. Regl olunca devammı ediyoruz içmeye. Kullanana yararını zararını gören varsa bilgi verirmisiniz. Kaç yaşına geldim artık ayna görmek istemiyor insan. :KK50:
Sizz yazali bayagi oldu ama tam olark suan bana tercuman oldunuz. Ne yapacagimi bilemiyorm sizinn suanngectimi hala devam ediyomu sivilce ve sac sorununuz . bide hayt otunu ne kadar icmek gerek

aslında sivilcelerin çıktıktan sonra değilde çıkana kadar üstünün kapatılması gerek....

Masaldan , öncelikle uğurböceklerine bayıldığımı söylemem gerek:)
Canım, bu sivilceler beni belkide anlayamayacağın kadar derinden etkiliyor . Evlendikten sonra çıktı başıma. Düşünsene yeni evlisin, yeni akrabaların kayınvaliden görümcelerin herkesin göz önünde olduğun bir durumdasın. Ve ayrıca öğretmenim ben. O kadar fondoten kapatıcı pudra v.s aldım denedim ki inan bunlar öyle adetimizde çıkanlar gibi değiller. Çok başkalar. (Allah vermesin de)
Soğan kürünü bende okumuştum duydumda fakat ben suan gebeyim. O yüzden hiç bir sey kullanamıyorum. Doğumdan sonraya kaldı.
Sen soğan küründen sonra kontrole gittin mi ?
canim sen de cikan sivilceler nasil? iz birakan cinsten mi

Merhaba
Pco dan dolayı olan sivilce farklı mı oluyor? Bende pco yok ancak senelerdir hep aynı bölgelerde yaşamını sürdüren ve izleri kalan sivilcelerimden kurtuldum. Tek tük regl dönemlerinde çıkanlar da çabucak sönüyo.. şimdi izleri de gidiyor yavaş yavaş.

Back