- 29 Eylül 2014
- 9.518
- 19.191
- 498
- Konu Sahibi tanriverdinazlican
Kahkaha attım ya, Allahta seni güldürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahkaha attım ya, Allahta seni güldürsün
Ben adama bi yükselmedim değil. Yatakda sevişen karizmatik adamlar hep ilgimi çekmiştir.adami mi pazarlican, her detayindan bize ne![]()
yarasın tosunuma.Pisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
Feyk kokusuPisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
Pisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
Komik misin? Aldatmışsın keyifte almışsın ee nasıl bir yardıma ihtiyacın var ? Bir sonraki buluşmaya kendi evimizi mi açacağız sana sizin yatak olmasın diye ?Bu neyin kafasıPisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
Naneleri yerken bana mı sordunPisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
Iyı b.k yedin. Bizene...Pisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
ben fake kullanıcının bile vizyonlusunu diliyorum. kullanıcı adıını insan şundan mı öykünür ya?