- 23 Nisan 2025
- 2
- 18
- 1
- 25
- Konu Sahibi tanriverdinazlican
-
Hanm efendi oncelikle faka ya da trol degilim sadece her detayi anlatmak istekedmfake olduğun o kadar belii ki
Başka nerede sevişeceğinizi tahmin etmiştiniz kiBizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin
adami mi pazarlican, her detayindan bize neHanm efendi oncelikle faka ya da trol degilim sadece her detayi anlatmak istekedm
Devam devam böyle devam, sabahlar olmasın!Pisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
Belki araba fantezisi falan kurmuştur, kimbilirBaşka nerede sevişeceğinizi tahmin etmiştiniz ki
Arabada?
Hanm efendi oncelikle faka ya da trol degilim sadece her detayi anlatmak istekedm
Konunun fake olmasından önce yazım yanlışları beni çileden çıkardı. Sizin lügatınızda “t” harfi yok mu ?Pisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
Pisman degilim ama biraz da pismanim
Karizmatik kelimesindeki t ile yetinmeliyizKonunun fake olmasından önce yazım yanlışları beni çileden çıkardı. Sizin lügatınızda “t” harfi yok mu ?
ShshshKarizmatik kelimesindeki t ile yetinmeliyiz
Duvardan duvara çarptırıp ordan yatağa sektirme de var mı? Detayları vermezseniz yardımcı olamıyoruz malesef.Hanm efendi oncelikle faka ya da trol degilim sadece her detayi anlatmak istekedm
Yatakda kelimesi de çok hoş değil mi ama? t ve d nin mükemmel uyumuKarizmatik kelimesindeki t ile yetinmeliyiz
Sefan olsun koçumPisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?