benim farkettiğim, ailesinin yanında benimle ilgilenmiyor..yaa neden yalnızknn gösterdiğin ilgiyi göstermiyorsun diyorum ..bu kadar oluyor diyo :S hiç yokmuşum gibi davranıyor..isizinkilerde öylemi?? çok kızıyorum
çok enteresan ama izmire gelin gitmek,2 sene bekleyecek olmak,2011 de evlenmeyi düşünmek,askerlikle ilgili karar beklemek vs.konusunda psiqo ile durum birebir aynı...şimdi okuyunca bi acaip oldum:kedi:
sendemi izmire gidicen canım.ne güzel.e tamam artık dedik sözlenelim ağustosta..görümcem sağolsun bende önce davranıp 1 yıldır görüştüğü(ama kimsenin bilmediği)damat adayını ortaya çıkarıpp evlenmeye kalkınca...bizim iş yine uzadı...herşey çok güzel olacak benim parolam..kendimi öle idare ediyorum valla..Allah yardımcımız olsun...bazen soldan soldan geliyolarmafoldumben
keşke benimde fırsatım olsa da nişandan 3-5 ay sonra evlensem senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
psiqo aklınızdaki tarih ne zaman? tam olarak sizin?
canım benim ne diyebilrim ki benimde belli değil inan... istanbulda yaşıyorz malum ev yok oturabilecek amddiyat çok çok iç açcıcı değil.. ikimizin işleri var ama işte şartları herkes biliyor... onun okulu bu şubatta btecek daha yeni diplomasını alacak hem çalışıyor hem okuyor.. nisanda yetişirse çıkış işlemleri askere başvurcak,olmadı agustosta gidecek... kısa dönem yapacak inşallah .. ama gelmesi şubatı bulacak 2011 oluyor tabiiki ... eee gelince işte yetişebilrsek 2011 yazı en erken olmadı 2011 kasım aralık eylül bilmiyorum ki ..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?