2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

benim tam tersi kizlar... benimki ailesinin yanindada bana cok yanasiyo... ben uzak dur diyorum :roflol:

8 yıl oldu bizimde..millet görmeye bıktı bizi sewgili sewgili ehehe :)

Ben olabilirim:) Seneye söz nişan olursa, 2011de okul bitince evlenicez inşallah aşkımla:)

bu ay içi ama tarih belli deil yaa nişanda olabilir..yarın kesinleşecek inşallah.. :):) ayy sonunda

çok enteresan ama izmire gelin gitmek,2 sene bekleyecek olmak,2011 de evlenmeyi düşünmek,askerlikle ilgili karar beklemek vs.konusunda psiqo ile durum birebir aynı...şimdi okuyunca bi acaip oldum:kedi:

e tamam artık dedik sözlenelim ağustosta..görümcem sağolsun bende önce davranıp 1 yıldır görüştüğü(ama kimsenin bilmediği)damat adayını ortaya çıkarıpp evlenmeye kalkınca...bizim iş yine uzadı...herşey çok güzel olacak benim parolam..kendimi öle idare ediyorum valla..Allah yardımcımız olsun...bazen soldan soldan geliyolarmafoldumben

çok enteresan ama izmire gelin gitmek,2 sene bekleyecek olmak,2011 de evlenmeyi düşünmek,askerlikle ilgili karar beklemek vs.konusunda psiqo ile durum birebir aynı...şimdi okuyunca bi acaip oldum:kedi:

sendemi izmire gidicen canım.ne güzel.
hayatım böle geldi böle geçio.beklicem.benim kaderimde bu.
seviyorum cvazgeçemiyorumda.napalım inş. hayırlısı olur hepmiz için

keşke benimde fırsatım olsa da nişandan 3-5 ay sonra evlensem senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

psiqo aklınızdaki tarih ne zaman? tam olarak sizin?

ya aslında durum biraz vahim canım benim.
askere nezaman gitceği belli değil.bi kasım dio bu şubat dio.
bende baskı yapmak istemiom bu konuda.korkuom çünkü şehit haberlerini okudukça.allah korusun benim zorumla gitse ve öle bişi olsa yaşayamammmmafoldumben
rabbim korusun:Saruboceq:
eğer şubatta giderse 2011 yaz ayı belki düğün olur.oda belki işte:gitme:
sizin peki?

canım benim ne diyebilrim ki benimde belli değil inan... istanbulda yaşıyorz malum ev yok oturabilecek amddiyat çok çok iç açcıcı değil.. ikimizin işleri var ama işte şartları herkes biliyor... onun okulu bu şubatta btecek daha yeni diplomasını alacak hem çalışıyor hem okuyor.. nisanda yetişirse çıkış işlemleri askere başvurcak,olmadı agustosta gidecek... kısa dönem yapacak inşallah .. ama gelmesi şubatı bulacak 2011 oluyor tabiiki ... eee gelince işte yetişebilrsek 2011 yazı en erken olmadı 2011 kasım aralık eylül bilmiyorum ki ..:çok üzgünüm:

durumlarımız hemen hemen aynı.
sen devlettemi öğretmenlik yapıosun?kaç mezunusun?
sözlünün mesleği ne?

yok canım özel bir okuldayım ben ... 2007 mezunuyum ...edebiyat öğrtmenliği
..
o okulu bazı sebeplerden uzattı 7 sene oldu işte şubatta tezini teslim edecek inşşlahh :Saruboceq: bir spor tesisinde satış müdürü canım..

sizin işleriniz nasıl?

canım kpss hazırlanmıonmu.düşünmüonmu devlet okulu?
bende 2008 resim öğretmenliği mezunuyum.
şimdi hem kpss hazırlanıom hemde özel elektrik firmasında halkla ilişklerde çalışıom.
benimki tekstilci.takım elbise imalatı yapıolar baba oğul.

evet canım bende gireceğim kpss ye ama bu sene değil... inş Allah yrdım eder.. devlete girmeyi çok istiyorum... senin iyi cnaım ya babasının yanında kendi işi neticede iş problemi yoktur en azından .. bakalım bizim askerden sonrası için iş durumumuz ne olacak ?

canım benimki daha zor.
kendi işi olunca stresi dağları aşıo.
inş hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…