2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

evet canım saygıya bağlı ben buna çok önem veriyorum ..
arada olumsuzluklar oluyor tabi erkekte sorumluluğun büyük bir kısmı olduğu için nişanlılık dönemi onlar için biraz daha meşakkatli geçiyor kızlar için laylaylom :) nişanlılık inişli çıkışlı bi dönem benimde inşallah kışa doğru bekliyoruz bakalım. hatırladığım öyle çok fazla kavgam yoktur çok şükür yapı olarak alıngan bir insanım ama nişanlımda rahat bi insan bazen sorunlar çıkıyor ama en alçak düzeyde geçmesi için elimden geleni yapıyorum nişanlılık çok fvarklı bi psikoloji yaa..
artık evlensemde kurtulsam diyorummm

2011 gelini inşllah ya inşlahh kızlarrr...... ne diyim artık bu kdr uzun süreli bir ilşkim oludğu için olabilir belki ama artık evimi yuvamı bilmek istiyorum... 5 senem doluyor 18agustosta..

ne emekler veriliyor kavuşmak için bazen kendimi yalnız hissediyorum bazen isyan ediyorum herkes evelniyor borçla bişeyleri halletmeden askerliği aradan çıkarmadan okulları bitirmeden... acaba ben mi bukdr detay düşünüyorum diyorum ... bilmiyorum süreç uzadıkça düşünceden düşünceye geçiyorum ... kolay değil hayat bazen çok zorluyor hele ki buzmanda ikili ilişkiler çok zor..

bizde ailelerimizden haberli bir ilişki içindeis su an kendi aramızda yüzük taktık sewgülümlen...ama bu ay sonuna doğru nişanlanıorum =) düğün 2011 2012 2013,,, hiç belli deil ama uzun bir nişanlılık dönemi bni bekliyor bu kesin :) offf sewgiliyken ki gibi olmuyor diyorlar ne yapıcaz bakalım..bende cazgırlık war biraz kimseyi kırmadan uzun yıllar nası gecincem bilmem

ya iş cciddileşince erkeklerde bir değişiklk oluyor kızlar....

benim farkettiğim, ailesinin yanında benimle ilgilenmiyor..yaa neden yalnızknn gösterdiğin ilgiyi göstermiyorsun diyorum ..bu kadar oluyor diyo :S hiç yokmuşum gibi davranıyor..isizinkilerde öylemi?? çok kızıyorum

canım aile yapısına göre değişir o.benimkide ailesinin yanında öyle dışarda olduğu gibi değil.

of yaa ayıp olur şöyle böyle derken hiç ilgilenmior gibi hissediorum cnm sen neden son 9 gün yazdın..ewleniormmusun yoksaaaa :)

kız evlensem nie böe bi tpoic açayım:)
2 sene var daha.nişanım var allah nasip ederse 9 gün sonra

aa ne güsel :) benimde ay sonunda olucak inşallah..ama söz mü nişanmı ona karar weremedik..

off zaman aksın geçsin biranönce... sevgililikte bir yere kadar yani :kedi:

öyle yaa :) ama her şey zamannında güzel :) bi daha sewgililik yıllarımızı aramayalım eheheh :)

yok cnm ya artık her şeyin bir süresi var .. sevglilik yeter 5 sene.. gez gez cafe kalmadı,sinmeya git git nereye kdr yapcak faaliyet kalmadı doldu süresi artık :roflol:

evet yaa çok doğru artık uzayınca tüketiliyor birşeyler gerçekten.. en güzeli o güzel zamanların evilikte geçmesi ..nişanlılıkta flört döneminde o güzellikleri bitirince evliliğe bişey kalmıyor ..

kalmıyor be canım valla... benim ilişkim çok inişli çıkışlıydı çok ayrıldık biz... son 1.5 senedir biraz oturdu ama inanın çok emek verdik birlkte olabilmek için.. şimdi de artık her iki tarafta tabii bazı şeyleri farklı yaşamak istiyor .. ne bilim 5 senem bitiyor artık aynı evin içinde aynı hayat yolunda bir yuva altında insan yolunu çizmek istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…