ßiz 2002 den beri beraberiz...söz war ama nişan askere giderkn..bizimki askerliğini tecil ettiricek,çalışıyor we işlerim şimdi çok iyi bırakamam diyor..oo 2 sene çalışıcak bide askerlik..off yaa herşeyimiz olsun derken kartlıcaz ewde mafoldumben ama allahtan yas 19.. tam ewlilik çağımda olcam kaydirigubbakcemile3
ama wallahi olmuo ßöle yaaa çok özlüorum..ne ew ne iş ne eşya Onur umu istiorum ßeeen :asigim:
tuğçe aynı kafadanız
bilmiom nezaman anne olcaz.
ama napalım bizde tecrübeli olgun gelin olcaz
psiqo
canım bırcok seyımız aynı dusunceler bekleyısler ama sen yıne benden ıyısın sozluyken beklıyorsun bende dıs kapaının dıs mandalı seklınde......kaynanam sonunda benle tanısmak ıstedı eger sevgılım annesıne ne zman getıreyım dıye sorarsa gıdıp tanısacam ve buna sevınemıyorum bıle ya benım bır hareketımı konusmamı yanı herhangı bırseyımı begenmez sorun yapar dıye sonucta basım acıkya benı begenmeyecek bılıyorum ama bunu dırek benımkıne soyleyemıyecek cunku o benı boyle kabul ettı bılıyorlar o yuzden baska seyler arayacak bende
ßende 2010 son ayları yada 2011 ilk ayları gelin adayıyım kızlar 1 yıldırda nişanlıyım -tatlicadiarzu-
yaklaşık 2 yıldır sevgiliyis..bu yaz sonu nişan olcakk 1 sene sonunda düğün inşş..aksilik çıkarsa 2 sene sonra ama ozamana yaşım 27 olcakk yaşlı gelin olmak istemiyorum:)onun için seneyeee allah nasip ederse:)
2004 ten beri beraberiz, bu şubatta sözlendik,,,, agustos 15 te nişanım var.... ama sonrası bilemiyorum 2011 mi olur 2012 mi bilmem benim öğretmen atamam var sözlümün askerliği varartık ondan sonra nasıl olur bilmem ama kızlar onu bunu bilmem süreç ne kadar çok uzarsa işler karışıyor... wallaa kendimden biliyorum kavga edip duruyoruz ... insanın üzerine bir sıkılganlık geliyor.... offfffff geç zaman geçççç ....
canım benim seni çok iyi anlıyorum.bisüre önce psikolojim böleydi.
o çok istediğimiz şey olmuoyoı değil oluyo.bak ben nişanlsnıyorum 1 aya kadar.
ama onunda dertleri ayrı.herkesin herşey istediği gibi olmuyo işte.bizimkide böleymiş.kader kısmet dielim.sabırlı olmaya çalış.yapıcı davran.kendini sıfırla ara sıra öfkeni boşalt.
haklısın canım onunda dertlerı vardır hatta daha cııddı boyutlardadır umarım hersey gonlunce olur hıc bır sorun cıkmadan bu telaslı gunlerı atlatırsın ınsallah :Saruboceq:
inş. canım.hepimiz için öyle olur.
senin tarih bellimi?neler düşünüonuz önmüzdeki günler için
tarıh mı ah canım ah ne tarıh var ne baska bırsey kasımda askere gıtseydı soz yapacaktı ama askerlık konusu gundemden dustu sımdı 3 sınıfta daha okulu var yanı sonra askerlık bu sırada soz olur mu artık ona o ve aılesıne kalmıs bır olay ben kukla gıbıyım yanı onlar ne derse o olacak kaynana adayım benle tanısmak ıstıyor bakalım ne zaman musayıt olup benle tanısacak oda ayrı bır dert bakalım neler dıyecek bana bu arada ben sakayla karasık evde evlenme muhabeetı yaptım evdekıler hemen ayaklandı ne evlenmesı daha cok erken dıye mafoldumben 2 abım var bırı 30 yasında bırı 26 hala bekarlar sımdı benım evlıgıme erken dıyorlar ama daha ne kadar bekleyım yılar gecıyor bır yuvam olsun ıstıyorum senağlama
seninki biraz benimkine benziyor.bak biz sözlendik ama bunu tırnaklarımla kazıyarak yaptım.emek emek.ama ben gertçekten çok seviyodum.vazgeçmedim hiç.o yüzden çok emek verdim.sende seviosan.pes etme yılma.eninde sonunda olur.evdekilerin tepkisi kötü olmuş.benim ailem bizim ilişkimizdeki en olumlu şeydi.hiç mi hiç sorun çıkarmadılar.sende evdekileri yavaş yavaş işle.:teselli:
bende sevmesem bu ılıskı ıcın bukadar ugrasmazdım kendımı evlılık delısı gıbı goruyorum aslında oyle degıl ınan degıl benı anlayabıldıgını zannedıyorum tek amacım artık bu ılıskının ne kadar buyuk oldugunu hem benım aılemım hemde onun aılesının gormesı ogrenmesı gızlı saklı gorusmeler buusmalar bunaldım bıze gelebılsın ben onlara gıdebıleyım ıstıyorum aılesını tanımak o bızımlerı tanısın ıstıyorum bunun ıcın sadece sozlenmek ıstıyorum ınan evlılık fılan bunun ıcın erken bılıyorum sadece gelıp ıstesınler soz yuzugu taksınlar yeter bende cok cok ugrastım cok sey feda ettım bu ask ıcın tabıkı oda cok seyler yaptı ben bu askı hak ettıgımıze ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?