2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

slm kızlar ben de sözlüyüm ve düğünüm 2011 kısmetse sözlüm şu anda 3 aylık asker 2010 mayıs ayında gelcek işi şimdilik hazır gibi inşaallah o yönden bir sorunumuz olmucak ama gelene kadar ne değişir bilemem 2010 nun yazında nişan 2011 in yazında da düğün düşünüyoruz inşaallah hayırlısıyla hepimiz evleniriz kızlar :nazar:

kızlar sizin yaşlar küçük heralde büyük ihtimal:)
ben gibi 24 nde olan varmı peki hem 24 nde olup hem beklicek olan:)

ay bu gidişle bana nişan falan olmas.doğrudan düğün hazırlığına başlarıs.:roflol: sözlüm hiç çekinmeden bize geliyo. annem babam varken bile yane. ee babam sorana damadım diyo. onlar sorana gelinim diyo. ailesi bize geliyo. bis gidiyoruz. anneanneye,halaya,yengeye ziyaretler,hediyeler, kayınvalidelerden(annesi ve annem) bizlere hediyeler falan derken knd taktığımız yüzüklerle kalıcaz anlaşılan.isteme falan hayal yanii-tatlicadiarzu- askere gider gelir,doğrudan düğün yaparıs herhalde:teytey:

kızlar sizin yaşlar küçük heralde büyük ihtimal:)
ben gibi 24 nde olan varmı peki hem 24 nde olup hem beklicek olan:)

canım bende 24 teyim askerlik problemimiz yok ama benim okul problemim var önce bitcek sonra evlilik:( 2 yıl sonra yani... neyseki şimdi çok mutluyum düşünemiyorum başka bişey:):):)

canım bende 24 teyim askerlik problemimiz yok ama benim okul problemim var önce bitcek sonra evlilik:( 2 yıl sonra yani... neyseki şimdi çok mutluyum düşünemiyorum başka bişey:):):)

nianlılığn tadını çıkarırız bizde zeynep:)

nianlılığn tadını çıkarırız bizde zeynep:)

evet canım kısmetse bol bol gezicem eşyalarımı yavaş yavaş kendimi sıkmadan alıcam. evlilik öyle kolay iş dğl 2 yıl beklenmesi gerek die düşünüyrm. o size gelicek sen onlara gidiceksin sevgili olmakla farklı bişey. tadını çıkarmak lazım:)

bende varım kızlarrrrrrrrrrrrrr........ nişanım olacak agustosta inşaallahh ve sonra askerlik,benim yüksek lisansım filan en yakın tarih 2011 agustos-eylül civarı... inşallahhhh :nazar: sözlümle 5 yıldır birlikteyiz.. artık 2 sene daha var :) hayırlsısı inş

kım bılır bende belkı 2011 gelını olurumm daha bısey yok ama cnm :)

ben de 23 yaşındayım canım .. ne olcak tam kıvamında olucaz 26-25:CüvCüv:

Son düzenleme:
bende varım kızlarrrrrrrrrrrrrr........ nişanım olacak agustosta inşaallahh ve sonra askerlik,benim yüksek lisansım filan en yakın tarih 2011 agustos-eylül civarı... inşallahhhh :nazar: sözlümle 5 yıldır birlikteyiz.. artık 2 sene daha var :) hayırlsısı inş

canım hayırlı olsun.artık 2 sene bu topikte vakit geçiririz:)
yavaş yavaş hazırlıkları yaparız:)

ben şu anda 21 yaşındayım canım evlenene kadar 23 olurum herhalde her şeyin hayırlısı kızlar sakın yaşınızı kafanıza takmayın hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun çeyiz hazırlıklarında ben de varım birbirimize yardımcı olalım eksiklerimizi paylaşalım a.s.

bende varım kızlar
bız 23 yasındayız eger Rabbım ızın verırde askerlık kısa donem
olursa 2011 eylulu yada mayıs hazıranı dugun
bız nısan yapmıyoruz canım ben pek hoslanmıyorum bu tantanalardan
sevgılım askerdeyken cekemem gelıp gıtmeler falan...
dugun nezamn sorularını falan
2 yıldır sevgılım zaten kendısı lıse arkadasım olurlar:))
kesınlıkle ıı oluyo boyle kızlar bırbırımızı tanıycaz ve borcsuz evlenıcez ıns.
bız ceyız yapmıyoruz bazen kendımzııı tutamayıp aldıklarımız harıc:)
ama para bırıktırıyoruz evımız ıcın:)

Son düzenleme:
Back