2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

ya bende alırken 2 sene sonra modası geçerse die korkuyrm:):) o yüzden evleniceğim zaman alsam daha iyi olur tabii kendimi tutabilirsem:)

işte bundan delikafadulden

ay canım ya çok güzelmiş güle güle kullan ben de modası geçmeyen eşyaları almaya çalışıyorum ama her şeyde gözüm kalıyo napıcam bilmiyorum yakında evde koymaya yer kalmıcak kaydirigubbakcemile3

Gamze_20 sende bendensin dmekki .. çok beğendiğim şeyler oluyor ne yapayım...

Gamze_20 sende bendensin dmekki .. çok beğendiğim şeyler oluyor ne yapayım...

aynen canım bende kendime karşı koyamıyorum nazen annem kızıyo benzer şeyleri alıyorum diye bende diğerini sana bırakırım o zaman diyorum anlaşıyoruz kaydirigubbakcemile3

benımde evlenmem 2011 olacak of of daha askere gıdecek eger kısa donem kalkmazsa daha burdada sımdı 3 sınıfta eger ksıa donem kalkarsa kaısmda askere gıtmeyı dusunuyor o zman ıstemeye gelecekler 2 sene sozlu olacaz ama o burda olmayacak ne anladım ben o sozden dusunmekten yoruldum artık

ee tuğçecim başka çaremiz olmayınca napcaz.beklicen.
zor günlerr bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrr

ee tuğçecim başka çaremiz olmayınca napcaz.beklicen.
zor günlerr bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrr

o yokken aılesı ıle ne yapacan nasıl olacak gıdıp gelmeler o olsa aradakı dengeyı korur ama ben tek kalınca ne yapacam sızın boyle korkularınız var mı

ohooo olmazmı???
bide benim durumlarım muammak sonumu kestiremiom.
oyüzden dedim ya zor günlerrr die

ohooo olmazmı???
bide benim durumlarım muammak sonumu kestiremiom.
oyüzden dedim ya zor günlerrr die

aynen benımde oyle aıleler bıraz farklı acıklık kapalılık muhabettınden korkuyorum gercı ben sevgılımle o konuları hallettık ama kaynana bırsey derde tatımız kacarmı sımdı o askerdeyken gıtsem bılıyorum sorunlar olacak gıtmesem laf yapacaklar gelmıyor dıye ne olacak bılmıyorum bıde bu kısa donem mı uzun donem mı ne olacaksa bıran once kesınlessın bızde ona gore hayatımıza bır yon verırım klava:

aynen öle.bizimde sorun o.
onu beklioz bi kesinleşse gitcek.
bana kalsa gitsin bian evvel yapsın diom.şimdie gitse on kere yapıp gelcekti.
:/(

aynen öle.bizimde sorun o.
onu beklioz bi kesinleşse gitcek.
bana kalsa gitsin bian evvel yapsın diom.şimdie gitse on kere yapıp gelcekti.
:/(

yıgenı gıttı geldı benımkı hala gıdeceksek zamanında gıtmseydı coktan bıtecektı ne desem tamam dıyor sonra kendı bıldıgını yapıyor bazen dıyorum ya ben bosamı ugrasıyorum adam gayet rahat 4 yıl oldu hala beklıyorum cııddı bır adım ıcın sevdıgını bılmesem 1 dk durmam onun yanında sen sozlumusun

aynı şeyler hemen hemen ikimizin.benimde 4 yıl oldu.tanıştık tanışalı askere gitcek.
şimdiye 4 kere bitirp gelmişti.
söylendim mi kavga oluo.sustum artık.ben zaten sevgim olmasa ahh ahhhhh.
ne sevgi vermiş rabbim bana bilemedim zaten oda ayrı mesele.
bizim geçen ay isteme oldu.binbir zahmetle oda.verildim.nişanı bekliom şimdi.
ramazandan önce olur ama gün veren yok bu seferde

hayırlısı olsun canım sonucta ısteme olmus bak ben onun ıcın bıle beklıyorum adamım keyfı olacakta aılesıyle konusacak ve benım aıllem evlılık ıcın cok erken oldugunu kapıya kımse gelmesın dıyorlar 2 abım var bekar kafamçokkarıştı bakalım zaman bıze ne gosterecek herseyın hayırlısı olsun herkez ıcın kısmetımız neyse gorecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…