2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

Benim erkek arkdaşımda öle diyo valla askerden gelicem isteme olucak yüz takıcaz yaza da düğün diyo bekliyemezmişş =) 4yıldır birlıkteyız biz. Bana kalsa düğünde yabmam nikahla evlenirim nikahdan sonra samımı arkdaslarımla bıyerlere eglenmeye gıderız sonrada balayıı .bi salona 10mılyar verene kdar o parayla parisde balayı yaparım =))))

psiqo inş canım artık birbirrimize destek olurz.. yoksa zaman geçmiyor.. buraya üye olduğumdan beri sizlerler konuşarak ve fikir sahibi olarak benim gibi birçok insanın olduğunu görüyorum ve paylaşım her zaman insana mutluluk veriyor..

Kesinliklee ya kk de zman su gıbı akıp gecıyoo =))
Hadı kızlar 2011 gelinlerii burayaaaa gelinn konu online kalsınnn hadiiiii =)

daha çok var yaa bazen bir hüzün kaplıyor.... burda hayallere kapılıyorum resimlere bakıyorum maşalaahhh herkes çok güzel.... senağlama

Tam şuanda burda gelin alma yapılıyorrr =))) Ah ahhhhhhhh

bukdarmışız gerçekten galiba hani yaaa nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz bunca zaman nasıl geçecekkkkkkkk

canlarım geldimm günaydın.
haftasonları giremiyorum genelde.
giderek çoğalıyoruz.2011 e yaklaştıkça sayımız artcak ama yaşları küçük arkadaşalr katılcak:)hehe
napam ya bizde olgun gelinler oluruz:)kıh kıhhhh

bişey sorucam kızlar mesela psiqo yazılarının altında çıkan kelebekleri nasıl yaptın? ''zaman çabuk aksın '' demişssin ya onu ? imza gibi bişey ben bulamadım ...:1no2:

canım bak.bu bölümde sohbet bölümünde.takvim nasıl hazırlanır die bi topik vsr.
oraya gir ordan yapabilirsin

aranızda gelecekteki evi için beğendiği eşyaları alan var mı .. meselaa ben tuzluk beğendim aldım :) gülmeyin vallaa daha 2 sene var neredeyse ama çok beğendimm canlarımm napim aldım attım bir köşeye .. var mı benim gibi olan kaydirigubbakcemile3

bazen diyorum ki daha var alma bişey daha ne olacağı belli değil önünde çok zaman var... ama görüncede ayyy kararsız kalıorum alıyorum :) üç beş üç beş ben 2 senede evi doldururum kızlar...............kaydirigubbakcemile3

bende aldım canım onları mutfakda pek eksik kalmadı zaten bizim. daha nişanlanmadan mutfaktaki herşeyi aldık. küçük ev aletleri tamam eksiğimiz yok:) şimdi beyaz eşyalara başlıcaz.

bizde beyaz eşyaları aldık Allah'tan onlar aradan çıktı... işte ıvır zıvıra takıntım var

ya canım çok güzelmiş tuzluklar.benimde alasım gelio.ama dediğin gibi
çok zaman var daha.yalan dünya nolcağımız bellimi.
sonunda onca şey alıp büyük hayal kırıklıkları yaşamakta var
2 sene sora bakalım nerelerde olcaz herbirimiz

bende sizdenimm sanırımmmm.
sözlenicem nasip olursa birkaç ay içinde.2010 nun 8 ayında da abim yanımızda olucak.dügünümde o tarihde olucak malumm.
bazen diyorum sözlenmesemmi okadar sözlümü durulur.eee karsı taraf baskı yapıyor ille yüzük takılsınmışş.
korkuyorlar heralde bu kız esipde bizim oglanı bırakır diyekaydirigubbakcemile3yaparım valla kafama eserse zaten yeni yeni kendime geliyorum sevdigimden ayırmışlardı.

insan bikere tam aşık olup tam bağlanıyor demi.gerisi nolursa olsun.
ister gider ister kalır oluyor.
ama gerçekten sevdiğin giderse die yüreğin hep hopluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…