2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

ben de 2011 mart ayında evleniyorum 1 sene nişanlı durduktan sonra :)))

bizde 09.08.2009 söz/nisan yaptk
03.09.2011 de evlencez 2 sene nisanli kaldik yani cünkü ben istedim o kadar uzun olsun okul is fln derken araya bide evlilik skistirmak istemedim :)))))))))))

ben varim 2008´de sözlendim ve Allahin izniyle 3 eylül 2011 dügünümüz olcak ben almanyada o türkiyede ve suan askerde.
kavga oluyor tabi ama geciyor hepsi. =)

Arkadaslar ben nısanlımla 4 sene boyunca konustum en sonunda benı ıstıyenler cok olunca askıtom kıskandı ve aıleler tanıstı 14/06/2009 yılında sozlendık ertesı 02/05/2010 tarıhınde nısan yaptık 2011 de dugunumuz var ama tarıh bellı bıle degıl dısardan ınsanlar cok rahat konusuyor gec olmasın nıye evlenmıyosunuz o kadar sıkılıyorım kı anlatamam ama takmayın saygınızı koruyun bırbırınızı sevdıgınız zaman nekadar nısanlı kalırsanız kalın heyecanlı gecer .....

2008'de tanıştık 2009 ekim ayında nişanlandık. 2010 Temmuz ayında askere gönderdim ve şuanda asker yolu gözlüyorum.askerden gelince hemen düğün istemiyoruz.yani 2012'nin yaz sonunda nasipse düğün olacak.Ama bu durumu kendime dert etmiyorum. AAA çok uzun nişanlı kalıcaksınız diyenlere aldırış etmeyin.onlar değil siz evleniyorsunuz.Allah yeterki bu işleri insanın içine sindirsin.

Nişanlanırsın düğün ne zaman evlenirsin cocuk ne zaman cocuk yaparsın ikinci çocuk ne zaman derler aynen bende sinir oluyorum uzun süre nişanlı kalınırmı diyenlere....

biz temmuz-2010da nişanlandık eylül2011dede düğün olacak yani yaklaşık 1.5 sene beklicez..ama zaman öyle çabuk geciorki..hic dert etmiorum şuan bir yıldan daha az var..bi dünya işler bizi beklio çeyizi osu busu:)) iikide bekliorum valla herseyin en güslei olması için beklemek daha mantıklı diorum.

Akpinar cım kesinlikle katılıyorum geç olsun güç olmasın herşey yavaş yavaş en güzelii olsun,içimize sinsin sonradan zorluk çekmektense.Bizde 2008 de tanıştık 19 eylül 2010 sözlendim ,3 ekimde nişanlandım.Düğün tarihimiz daha belli değil ama 1 sene bizde nişanlı kalıcaz, olsun..Ev alıcaz,ev düzücez takısıydı çeyiziydi ohoo çok çalışmamız gerekiyor çokk.Allah yuva kurmaya çalışanlara yardım etsin..

arkadaşlar benimde uzun süreli bi bekleyişim oldu..11/02/2009 da nişanlandım kısmetse 1,5 ay sonra evleniyorum..
tavsiyem çok fazla uzatmayın,zamanla yıpranmalar oluyo ufak tefek şeyleri büyük sorun haline getiriyosunuz,sıkılıyosunuz bıkıyosunuz off bu ne yaa diyosunuz..ailelere bişi olmuyoo olan çiftlere oluyoo..

benim çok fazla sorunum olmadı ama biraz daha beklesem kafayı yerdim herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…