selam kızlarr.
ben gibi uzun nişanlılık dönemi geçircek arkadaşlarımı sohbete bekliyorum.
ya da uzun nişanlılık dönemi geçirmiş arkadaşlarımdan fikirler bekliyorum.
kimisi diyor zor olur kimisi diyor hemen evlenip napıcaksın.
sorular hiç bitmio neden bukadar uzun nie evlenmiosunuz die.
2 seneyi güzelce geçirmek için ne gibi fedakarlıklar gerekiyor?
ıkı sene cok mu uzun :1shok:
sız bıde benımkını duysanız :çok üzgünüm:
en az 3.5 yıl var :a015:
askerlık, sonrasında gelıp işini kurma :bbo:
buralar kucuk yerler hemen dedıkodu cıkıyo sırf bu yuzden bız resmı bırsey yapıyoruz
gecermı onca zaman :çok üzgünüm:
neyse allah herkese sabır versın :asigim:
tatlımm bız 2010 ıns ama..nısan yapmıyoruz hem bı ıkı sorun var hem daha rahat gezelım dıye
benimde evlilik kısmetse 2011 canım. sözlüm ağustosta askere gidiyor.sözlüm dedim ama henüz aile arasında bişi yok.ikimiz aramızda taktık.ailelerimiz yıllar öncesinden tanışıyo.babalarımız 20yıl,ailecekte 16 yıl falan oluyo tanışıklığımz.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo şimdilerde :) buyüzden ailelerde bizi nişanlı gibi görüyo şuan.bi ihtimal askere gitmeden önce yada acemilikten sora isteme olabilir. ee gitmesiydi gelmesiydi 2011 bulcaz yani.hayırlısıyla gidip geldiklerini görürüz inş.:1hug:
benimde benzer bir durum fakat benimki biraz daha karışık
şimdi yeni boşandım. mayıs ayında yani bitti.ama yaklaşık kasımdan beridir ayrıyız. şimdiki arkadaşımla aramızda eskiden beri bir tanışıklık var 2000 senesinden beri tanışıyorum.ama o kayseriye okumaya gitti yaklaşık 8 sene görüşmedik sonrasında tekrardan bilgisayar ortamından tanışıp yollarımızı kesiştirdik..ama kötü olan askere gitti ve ailesiylede tanışıyorum oda benim annemle tanışıyor arfamızda yüzük felan taktık yani sözlü gibi bişey fakat abilerim bilmiyor yani yüzeysel biliyor şimdi askerlikğin bitmesine 6 ay felan kala istemeye gelicekler ama ben hala acaba erkenmi diye abilerimden çekiniyorum söylemeye resmen gelicekler diye acaba ne yapıcam ben kızlar yardım etseniz bir fikir beyan etseniz... yaklaşık 1,5 seneye zaten olursa anca olur bu iş ama iş söylemekte:1no2::1no2::1no2:
kızlar size moral vermeye geldim :)) ben nişanlımla 6,5 yıldır beraberim,üniversite 1 de tanıştık e doğal olarak ,4 yıl üniversitede gitti zaten,üniversite 3.sınıfta nişanlandık,nişanlanalı tam 3 yıl ı bitirdik :)) e okul bitti,iş e başladı,sonra geçen aralıkta askere gitti kısa dönem,16 mayıs ta geldi,askerliğide bitirdik,Allah izin verirse 10 ekim 2009 da düğünümüz olucak.kısacası zaman çabuk geçiyor, zaten önemli olan zamanın çabuk geçmesi değil,önemli olan bir ilişkiyi bu kadar uzun süre seviyeli yüretebilmek,bunu başarırsanız zaten bu zaman zarfında hep mutlu olursunuz..benden size tavsiye çeyizinizide şimdiden hazırlamaya başlayın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?