- 21 Mart 2019
- 1.652
- 601
- 123
- Konu Sahibi mawiyengec
Maşallah saçınız kalın telli ve gür dimi?Buda kafamı kazimadan önceki son hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah saçınız kalın telli ve gür dimi?Buda kafamı kazimadan önceki son hali
Teşekkür ederim ama ne çok kalın ne çok ince .Keşke çok kalın olsaydıMaşallah saçınız kalın telli ve gür dimi?
Olsun yine de gayet iyi bence. O koyduğunuz ilk fotolar 1 haftadaki uzaması mı?Teşekkür ederim ama ne çok kalın ne çok ince .Keşke çok kalın olsaydı
Evet .Saçlarım dalgalı normalde .Belki yanıltıyor olabilir biziOlsun yine de gayet iyi bence. O koyduğunuz ilk fotolar 1 haftadaki uzaması mı?
Öndeki bebek saçların fiskirmis olması peki Çok güzel uzamislar maşallah.Sigir iligi gerçekten çok iyi.Benim vaktim olsa kesin yapardımSığır iliğini 6 haftadır yapıyorum 5-6 cm uzama var burda ışık açıları farklı ama saçımın kendi rengi ilk fıtoğrafta 1-2 cm ikincide 5-6 cm çok memnunum 6 ay yapacağım
Kesinlikle öyle. Saç fışkırması beni çok motive etti diplerde yoğunlaşma hissediyorum. Bir ayda 4-5 cm 5 ayda 25 cm e yakın bi uzama hemde bir sürü yeni saç. Yapabiliyorsanız bence aylık kürler yapabilirsiniz sadece 1-2 saat tutuyorum saçımda ve aylık kürler yapıyorum buzluğa atıyorum sadece diplere sürüyorum vitamin küründen daha kolay geliyor.Öndeki bebek saçların fiskirmis olması peki Çok güzel uzamislar maşallah.Sigir iligi gerçekten çok iyi.Benim vaktim olsa kesin yapardım
Ben o zaman yaptigimda içine lavanta yağı ,zeytinyağı falan koyuyordum.Siz nasıl yapıyorsunuz ?Kesinlikle öyle. Saç fışkırması beni çok motive etti diplerde yoğunlaşma hissediyorum. Bir ayda 4-5 cm 5 ayda 25 cm e yakın bi uzama hemde bir sürü yeni saç. Yapabiliyorsanız bence aylık kürler yapabilirsiniz sadece 1-2 saat tutuyorum saçımda ve aylık kürler yapıyorum buzluğa atıyorum sadece diplere sürüyorum vitamin küründen daha kolay geliyor.
Zeytinyağı ve hindistan cevizi yağıBen o zaman yaptigimda içine lavanta yağı ,zeytinyağı falan koyuyordum.Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Bence normal gibi.Arkadan toplayınca öyle görünüyor hep Bende uzunken hiç toplamak istemiyorum bu yüzdenBirde birşey sorucam ya sizce önümde açılmamı var yoksa benmi çok takıyorum
Sığır iliğiyle nasıl oluyor detaylı anlatır mısın lütfenBen 4 haftadır sığır iliği üç haftadır da vitamin kürünü yapıyorum baya bebek saçı çıktı 4 cm de uzadı saçlarım