- 23 Ekim 2012
- 326
- 261
- 303
- Konu Sahibi mawiyengec
-
Daha önceden de 1.5 yıl kadar kulak altında olan saçlarımı belime kadar uzatmistım.Simdi gene o boyda olan saçlarımı 1.5 yılda bele getirmeyi düşünüyorum.Daha önceden yaptığım gibi tarihleri ve fotoğrafları paylaşacağım.Daha önceden sinameki ,bemiks ve evigen yapiyordum..Bu sefer sadece bemiks ,evigen ve bepanthene yapacağım.Benimle birlikte saç uzatmak isteyen olursa lütfen foto atarak moral ve destek olsunlarHer hafta aynı yerde aynı bluz ile çekilmeye çalışacağım.
8.01.2023
15.01.2022
Siz ne zamandan beri kullanıyorsunuz ? Sizde paylaşırsanız sevinirim.Moral olur birbimizeBende bemix evigen bepanthen kullanıyorum takip edeceğim sizi
Daha önce yaptığımda sinamekeyi kaynatıp soğuyunca ampulleri içine kırıp uygulayıp 2-3 saat bekliyordum.Bu sefer elimde ot yok ,o yüzden ampulleri fisfisli şişe içine koyup sıkıyorum diplerine .Masaj yapıp ,ince tarakla tariyorum.Tum saça bakım oluyor.Tabi saç uzadıkça sulandırmak için başka bisiler daha kullanmam gerekecek.Oneriniz varsa yapabilirimBayıldımmm 1 haftada mı uzadı bu kadar? Tarihleri düzenleyebilir misiniz? Bemix evigen bepantholü nasıl kullanıyorsunuz?
Ben 4 haftadır sığır iliği üç haftadır da vitamin kürünü yapıyorum baya bebek saçı çıktı 4 cm de uzadı saçlarımSiz ne zamandan beri kullanıyorsunuz ? Sizde paylaşırsanız sevinirim.Moral olur birbimize
Sigir iligini nereden aldiniz acaba?Ben 4 haftadır sığır iliği üç haftadır da vitamin kürünü yapıyorum baya bebek saçı çıktı 4 cm de uzadı saçlarım
Sığır iliğini bende yapmıştım ,gerçekten bebek saç fiskirmisti kafamdanBen 4 haftadır sığır iliği üç haftadır da vitamin kürünü yapıyorum baya bebek saçı çıktı 4 cm de uzadı saçlarım
Herhangi bir kasaptan alabilirsin.Kemige hızlıca vurunca iliği fışkırıyor içinden .Onlar için 3 sn lik işSigir iligini nereden aldiniz acaba?
Nasıl uyguluyoruz acaba?Sığır iliğini bende yapmıştım ,gerçekten bebek saç fiskirmisti kafamdan
Bende o zaman forumlardan gördüğüm kadarı ile sığır iliğini iyice haşlayıp ,blendirdan geçirmiştim.Lavanta yağı koydum içine .Kafama sürerek 1 saat naylon bone takiyordum. 2-3 hafta yapmıştımNasıl uyguluyoruz acaba?
Ara veriyor musunuz arada ? 8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyordum ben..Eski paylaştığım fotoları bulabilirsem paylaşırım tekrardanBenim de asla uzanıyor saçlarım, evigen bepanten kullandım, dax kullandım uzamadı.
Şimdi de pirinç suyuna başladım .
Daha bu hafta yaptım iki kere gün aşırı yapmak fazla mi acaba? Birde sonunda saçımı durlamiyorum. Yanlış mı yaoiyorum?Ara veriyor musunuz arada ? 8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyordum ben..Eski paylaştığım fotoları bulabilirsem paylaşırım tekrardan
Kasaptan alıyorum 5 TLSigir iligini nereden aldiniz acaba?
Çok yaparsanız çok yorulur saç derisi.Ben haftada bir yapıyorum.Gayet güzel uzuyorlar.Maskeden sonra strecleyip üstüne bere taksaniz en ideali.Baya güzel nüfuz ediyor.Haftada bir yeterli olur bence .Yoksa yağ bezesi falan çıkabilir kafanızdaDaha bu hafta yaptım iki kere gün aşırı yapmak fazla mi acaba? Birde sonunda saçımı durlamiyorum. Yanlış mı yaoiyorum?
Bu o zaman yaptığım kurlerde.Birkac foto daha vardı ama bulmam lazımEki Görüntüle 932366 Eki Görüntüle 932379
Nihayet 10. haftanın sonuna gelmiş bulunuyorum.İlk beyazlı fotoğraflarımla ,bugünkü fotoğrafım arasında 8 hafta kür yaptım şuan 2 haftalık aradayım.Diğer fotoğrafları da aynı boyuta getirmek omuz hizası ,kafa hizası ayarlamak için uğraştım ,umarım belli olmuştur uzayıp uzamadığı.Kür yaparken uzama pek olmadı gibi geldi ama dinlenme döneminde uzadığını düşünüyorum.Tabi bu benim düşüncem :)
Fotoğrafları büyütüp bakarbilirsiniz arkadaşlar.
Burda da mesela kürlerden epey sonra 2 kere kestirdigim halmisEki Görüntüle 1508260 Bende bir süre sinameki kürü denedim ama epeydir yapmıyorum.Eylül ayniından beri 2 kere kestirdim ama artık saçım küstü ,uzamıyor Uzayıp uzamadığını kahküllerimden anlıyorum.İnş en kısa zamanda tekrar küre başlayacağım.Geçen haftaki fotoğrafımı paylaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?