How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2 saat sonra çıkan silik çizgiler..

Esnmstf

Kendin için yaşarsın, taaa ki "o gelene kadar"❤
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
616
626
53
34
Merhabalar kızlar. Bu konuyu baya bi araştırdım fakat kafam iyice karıştı. Çünkü iki defa test yaptım ikisindede 2,3 saat sonra beliren silik çizgiler çıktı. Daha önce başıma hiç böyle bişey gelmemişti. İlk 15 dakikadan sonrası geçersiz diyo kullanma kılavuzu ama neden çizgi beliriyor onuda henüz anlamış değilim. Hamile olmayı anne olmayı o kadar çok istiyorum ki bunun tarifi yok. Lütfen. Testlerimi yorumlar mısınız?

Eklentiler

• _20180618_204218.JPG
    _20180618_204218.JPG
    47,1 KB · Görüntüleme: 2.347
  • _20180618_204255.JPG
    _20180618_204255.JPG
    22,2 KB · Görüntüleme: 1.534
  • DSC_0145.JPG
    DSC_0145.JPG
    31,9 KB · Görüntüleme: 1.733
Ben de 20 dakikadan sonrası geçersiz diye biliyorum canım. Birkaç gün daha regl olmazsan tekrar test yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca regl in kaç gün gecikince test yapmıştın?

Belli bir süre sonra çıkıyor o silik çizgiler. Birkaç kez başıma geldi benimde. Bekledikçe oluyor sanırım. Biraz bekleyip tekrar dene yinede istersen

Canim benim iki testim.de oyle oldu bekledikten sonra cikti ama tabi herkeson ayni olcak diye bir sart yok forumda okumustum ilk gebeliklerinde sonradan cikip hamile olanlar vardi hakkinda hayirlisi olsun insallah

bu kadar silik çizgilere anlam yüklememek gerek bence hele de uzun zaman sonra çıkmışsa. üzülen bizler oluyoruz maalesef ki :( zaten varsa adet olmayacaksın yoksa da adet olursun birkaç güne ama umarım vardır. çizgiyi gördüm ben de hayalet bir şekilde ama yine de umut bağlama ki bebeğin seninleyse sürpriz olsun❤️

Ben de 20 dakikadan sonrası geçersiz diye biliyorum canım. Birkaç gün daha regl olmazsan tekrar test yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca regl in kaç gün gecikince test yapmıştın?
Evet canım biliyorum ama insan genede ümit ediyor ne yazık ki. Adetime 2 gün var işin tuaf tarafı her adette göğüs ağrısı yaşardım fakat adetim geldi çattı göğüslerde en ufak agrı yok.

Evet canım biliyorum ama insan genede ümit ediyor ne yazık ki. Adetime 2 gün var işin tuaf tarafı her adette göğüs ağrısı yaşardım fakat adetim geldi çattı göğüslerde en ufak agrı yok.
Belli bir süre sonra çıkıyor o silik çizgiler. Birkaç kez başıma geldi benimde. Bekledikçe oluyor sanırım. Biraz bekleyip tekrar dene yinede istersen
İnsallah ümitlerim son bulmaz. 10 aydan beri bekliyorum o çift çizgiyi insallah kısa zamanda görürüm

Canim benim iki testim.de oyle oldu bekledikten sonra cikti ama tabi herkeson ayni olcak diye bir sart yok forumda okumustum ilk gebeliklerinde sonradan cikip hamile olanlar vardi hakkinda hayirlisi olsun insallah
Peki hamile miydin canım sen?

bu kadar silik çizgilere anlam yüklememek gerek bence hele de uzun zaman sonra çıkmışsa. üzülen bizler oluyoruz maalesef ki :KK43: zaten varsa adet olmayacaksın yoksa da adet olursun birkaç güne ama umarım vardır. çizgiyi gördüm ben de hayalet bir şekilde ama yine de umut bağlama ki bebeğin seninleyse sürpriz olsun❤️
İnsallah bana kocamannn bir süpriz olur çünkü eşimde varikosel oldugu için birax imkansız gibi duruyor. Sadece adetimin 17.günü iki damla peçeteye kan geldi. Beni şüpheye sokan buydu aslında Hoppa

İnsallah bana kocamannn bir süpriz olur çünkü eşimde varikosel oldugu için birax imkansız gibi duruyor. Sadece adetimin 17.günü iki damla peçeteye kan geldi. Beni şüpheye sokan buydu aslında Hoppa
adetin başlangıcından 17. gün mü? döngün kaç günde bir oluyor normalde?

Hayir canim kist cikti kahverengi akintim.ve kasik agrim.vardi testte oyle cikinca kan testi yaptirdim malesef degildim
Hımm anladım canım insaAllah tez zamanda Allah nasip eder sana ve tüm isteyenlere

adetin başlangıcından 17. gün mü? döngün kaç günde bir oluyor normalde?
Döngüm 28_29 sürüyor fakat ben erken yumurtluyorum çünkü yumurta takibi yaptırdığımda adetimin 9. Günü 21mm di düşün. Adetimin 17. Günü iki damla kan geldi peçeteye sonra devamı olmadı. Zaten hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım o yüzden şüpheye düştüm

Ameliyat olsun eşiniz.Zaman kaybetmeyin bence

Ameliyat olsun eşiniz.Zaman kaybetmeyin bence
Yarın randevumuz varikosel 2.4 boyutunda bakalım doktorumuz ameliyat mı diyecek yoksa ilaç tedavi mi bilmiyorum. İkimizde çok istiyoruz bi cocugumuz olsun. Hayırlısı olur inşallah

Döngüm 28_29 sürüyor fakat ben erken yumurtluyorum çünkü yumurta takibi yaptırdığımda adetimin 9. Günü 21mm di düşün. Adetimin 17. Günü iki damla kan geldi peçeteye sonra devamı olmadı. Zaten hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım o yüzden şüpheye düştüm
ay o zaman olabilir ya ben böyle zamansız lekelerden çok şüpheleniyorum :P hakkında hayırlısı olsun canım kan verme imkanın varsa direk kanda baktır

Back