• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 2 renk karistirip sacini boyayanlar bana yardim edin!

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
Kizlar 2 sorum var sizlere;
1- iki boya karistirirken 2 sise peroksit mi kullaniliyor yoksa 1 sise yetiyo mu ?
2- su anda benim sacim cikolata kahve koyu degil ama. Altin pariltili kahve ve altin toffe karistirsam nasl olur. Kizillik istemiyorum ama.?????

saçının ne renk olmasını istiyorsun canım rengin şuan olduğundan açık olmasını istiyorsan 2 tane koy çünkü bir açıcı az geliyor ;)

bende ikisini karıştırıp boyuyorum açık olsun diye renk kahveden daha az koyup altın parıltılı toffeden daha çok koyuyorum...eğer saçının altında kızıllık varsa yine kızıl yansımlar olur bunları boyasanda...

saçının ne renk olmasını istiyorsun canım rengin şuan olduğundan açık olmasını istiyorsan 2 tane koy çünkü bir açıcı az geliyor ;)

Kizlar su anda kizillik yok. Ben acik karamel istiyorum ama bakir olur diye korkuyorum. Palette uzerindeki altin karamel tam istedigim renk. Su an beni. Sacim acik kahve , palette altin karamel tutar mi ki ??

Karamele karar verdim arkadaslar. Orta kahve saci acar mi. Ayrica 1 tupe 2 sise peroksit mi kullaniliyo. Yoksa 2 tup 2 peroksit mi yapmaliyim

Back