Bayanlar bugun lys sonucları acıklandı.Malesef pek istediğim gibi değil sonucum.Bazı unıversıtelerın okul öncesi öğretmenliği bolumune bazılarının 2. öğretimine yetiyor ygs5 sıralamam.Örnek olarak; Mersın unv okl oncesıne yetıyor , Çukurova unıv 2. öğretm okul oncesine yetıyor, Akdeniz ünv 2. öğretm okul oncesine..Ve bir de Doğu Akdeniz unv tam burslu psikoloji okuma imkanım var.Ancak Kıbrısta okumanın zorlukları, söylentiler kafamı karıstırıyor.
Kıbrısta okuyan arkadaslarım varsa lütfen yardımcı olun sıze ıhtıyacım var!
Bursumu korumam zor mu, bursumu keserler mi ? yurt ucretlerı ve kalitesı nedr? Yurt ucretım, yeme içme ulaşım gezme masraflarım için aylık 1000 ytl yeter mi?? ve ayrıca psikoloji bolumunun eğitm dili ingilizce mi? hazırlık okursam bursum dahil olur mu yoksa ucretli mi hazırlık?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.Cevaplarınızı beklıyorum..
Sizce Okul Öncesi öğretmenliği mi yoksa Psikoloji mi??
Kıbrısta okuyan arkadaslarım varsa lütfen yardımcı olun sıze ıhtıyacım var!
Bursumu korumam zor mu, bursumu keserler mi ? yurt ucretlerı ve kalitesı nedr? Yurt ucretım, yeme içme ulaşım gezme masraflarım için aylık 1000 ytl yeter mi?? ve ayrıca psikoloji bolumunun eğitm dili ingilizce mi? hazırlık okursam bursum dahil olur mu yoksa ucretli mi hazırlık?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.Cevaplarınızı beklıyorum..
Sizce Okul Öncesi öğretmenliği mi yoksa Psikoloji mi??