Bende 4 Yaş Düşünüyorum Aralarini Kizim 5 Aylik Gerçi Hemen Abla Yapmak Istemiyorum Kizimi
Benim Kardeşişimle 7 Yaş Var Aramda Erkek Kardeşiimle 7 Yaş Ta Bile Kiskançlik Oluyo
Illaki Olur Ama çok Seveceğinden Eminim Kardeşinii
çünkü 3 Yaşta Tam Ana Baba Kuzusu Yanii
Bu Arada Gelen Kiz Mi Erkekmii
haklisin sanirim bu yas kavramiyla alakasi yok illaki okuyo kiskanclik .ama nasil basedeceyimide pek bilmiyorum.elimden geldigi kadar arastiriyorum ama yinede hergun baska bi soruyla geliyo yetersiz kaliyorum.:çok üzgünüm:
Cnm Sağloik Olsun Herşey Düzene Girecek Sende Sikma Canini Bebişin Stres Yapmasdin Içerdeee
Ikizlerim Yaşasaydi Yağmurun Karedşi Erkekti Büyük Ihtimal Ayri Yumurta Idi
çok şansliymişimki Yağmura Zarari Olmadi Ama Kismet Cnm Sağlik Olsun
Alişacak Ve Hatta Ilginç Gelecek Saçlari Uzun Bi Kiz çocuğu Ona
Ama Sen Abisin Yapma Etme Yapmayinnn
Çok haklısın canım inan ben bile küçüğüm1,5 yaşında halen araştırıyorum
çünkü bazan yetersiz kalabiliyoruz bu ara bizim büyük küçük oldu küçükta büyük:uhm:
allah yardımcın olsun canım çocukların psikolojisi çok etkileniyo ikinci bir bebek geldiginde sanki onlarla ilgilenmiycez sanıyolar kendilerini kenara atılmış gibi görüyolar benim oglumda çok kıskanmıştı kardeşini ogluşunla konuşarak onun anlıyca şekilde anlatırsan atlata bilirsin sanırım bu durumu bide bebegin oldugunda ondan yardım istersen ne bilim biberenunu bezi ondan istersen bişileri onla paylaşırsan daha mutlu olur sanırım unutulmadıgını kendisininde işe yaradıgınıda düşünür yinede aşamazsan sorunu bir pedegogdan yardım almanı tavsiye ederin hayırlı dogumlar hayatım inş en kısa zamanda çözersin sorunu sevgiyle kal
bence bir uzmandan yardım alın.çünkü çocuklar yetişkinler gibi düşünemez.en doğrusu bu yardım alın kısa zamanda.ilerde kardeşi olduğunda ona zarar verebilir.çünkü küçük bir çocuktan bahsediyoruz.yanlızlık hisseden bir çocuk herşeyi yapabilir..
yası cok kücükte olsa büyükte olsa bunlar yasanıyor bunu yavas yavas üzerlerinden atıyorlar ve sen onların oynamalarının keyfini cıkarıyorsun
pek cocugunun üstüne düsme bence üstüne düstükce daha hassaslasacak sende vicdan azabı duyuyorsun ama onun icin daha iyi olacak kardesin ne demek oldugunu biliyorsun cünki o bunları atlatacak emin ol buna
slm canimm,kizlar merhabalar oncelikle.ben daha once buna benzer bi konu acmistim.oglumun kardesi geliyo uc yasinda kiskanmaya basladi ne yaparim.diye neyse cok cevap geldi sagolunama.dun oglumun yuvasindan bi mektup geldi.okurken gozyaslarina boguldumsenağlamaoglunuz iki haftadir yuvada cok uzgun:çok üzgünüm:sanirim kardesinin geleceyini tam olarak annamaya basladi.surekli annesi onu birakacak saniyo.annesini sayikliyo.bizde ona kardesi yeni dogmus bi kitap aldik ve okuyoruz.cok dikkatli dinliyo.ama yinede cok uzgun.bebeyiniz ne zaman geliyo.birbirimize yardim edelim yaziyodu.kizlar 37 haftalik hamileyim inan okadar kotu oldumki.bide beni cok uzen evde cok neseli sen sakrak hic birsey belli etmmiyo.benimle paylasmiyo duygularini.dun geece bu mektubu okuduktan sonra ona sarilip uyudum sabaha kadar oglusum saclarimi oksadi yuzumu optu defalarca her gozumu actigimda beni oksuyodu.uyaninca birakiyodu.kizlar yardim edin cok kotuyum
slm canimm,
her bebek kardesi olunca kiskanir ama sanirsam senin oglun cok duygusal ve fazla etkilenmis senin burda yapacagin sey oglunda daha cok ilgilenmem ve ona her defasinda anlatmann,onu ne kadar cok sevdigini kardesi olsada onu birakmayacgini,nede olsa kendisi daha ufakk herseyi anlamasinida beklemeyizz ve ikinci bebegin dunyaya geldiginde oglunla daha cok ilgilen,nede olsa 2 daha bebek genelde yatarr ,allah yardimcin olsunn,endiselenme normall,sadece oglan cok duygusal annesine cok duskun sanirsamm sende onu herzamnkinden daha cok sev ve daha cok sarill,sevgiler canim,ikiniside optumm:1hug:
inan okurken çok duygulandım çünkü biliyorsun bizde halen yaşıyoruz osorunları ama seninki en azından biraz daha bilinçli(iyimi :uhm:? onuda bilemiycemde benimki kardeşi olduğunda pek oduygular hisstmedi gayet mutluydu çünkü gerçekten küçüktü 2 yaşındaydı:çok üzgünüm:ama anlaattıklarını şu an bende yaşıyorum bizde küçük büyük oldu büyük te küçük :a015:
istersen bir uzmana danış en azından ne yapıcağına beraber karar verin ama arkadaşların dediği gibi onu ihmal etme diğeri bebek olucağı için uyuduğu zamanlar çok olur oğlunla daha çok ilgilen,
İlgi eksikliğini fark ettikleri anda kendi içlerinde hırçınlaşıyorlarr Şenizbol bol öp sev onu konuş hep konuş
SEVGİLER SEVGİYLE:1hug:
kizlar merhabalar oncelikle.ben daha once buna benzer bi konu acmistim.oglumun kardesi geliyo uc yasinda kiskanmaya basladi ne yaparim.diye neyse cok cevap geldi sagolunama.dun oglumun yuvasindan bi mektup geldi.okurken gozyaslarina boguldumsenağlamaoglunuz iki haftadir yuvada cok uzgun:çok üzgünüm:sanirim kardesinin geleceyini tam olarak annamaya basladi.surekli annesi onu birakacak saniyo.annesini sayikliyo.bizde ona kardesi yeni dogmus bi kitap aldik ve okuyoruz.cok dikkatli dinliyo.ama yinede cok uzgun.bebeyiniz ne zaman geliyo.birbirimize yardim edelim yaziyodu.kizlar 37 haftalik hamileyim inan okadar kotu oldumki.bide beni cok uzen evde cok neseli sen sakrak hic birsey belli etmmiyo.benimle paylasmiyo duygularini.dun geece bu mektubu okuduktan sonra ona sarilip uyudum sabaha kadar oglusum saclarimi oksadi yuzumu optu defalarca her gozumu actigimda beni oksuyodu.uyaninca birakiyodu.kizlar yardim edin cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?