cok icten yazmmissin canimya.sagol guzelim.desene bi bende yok bu sorun canim.onceden kizdiginda anne gitsin derdi.simdi diyorumki anne gitsinmi annem gitme babam gitsin sen kal diyo yavrumya surekli elinde legolari anne gozunu kapa sana suprizim var diyo hediyeler yapiyo bana.isin gerceyi son zamanlarda bende ogluma kiyamaz oldu onu birakicam hastaneye diye icim icimi yiyo.babasina surekli suyu burda sunu yapma demektwen adam deliriyo yakafamçokkarıştıannelikcok karmasik bi durum.dusunun annem doguma gelicek oglusuma bakicak daha turkiyeden geliyo bizim icin.ben anneme bile guvenemiyorum oglusumu ay kizlar paronaya oldum.halbuki benden iyi bakar.
inan okurken yine gozlerim doldu yazini canim.cok sagol paylasimin icin.ya aslinda okadar duskun deyildi son zamanlarda artti canim.sanirim korkulari var minnacik yureyinde oglusumun.insallah dedigin gibi bebek zaten ufak oluyo oglusumla daha cok ilgilenebilirim cok sagol önerin icin canim
canım cok üzüldüm ama cok normal bu yaptıkları bizde 2.yi düsündüğümüzden beri ağzında hep kardes kelimesi ama aklının hep orda olduğu kesinn,basımıza gelecekler için eşimlee hazırlanıoruzz bakalım umarımm belli ve gecici dönemi kolay atlatırızz.
doğmadan endişeleri düsünceleri değişmicek onun için üzülme sabırla doğumdan sonra dikatle davranın umarım insallah sorunsuz bi dönemi atlatırsınız allah yardımcın olsuncanım...
canım ya çok üzüldüm ınankı benımde şu an 11 aylık kızım var bende kara kara düşünüyorum acaba 2.si olsunmu olmasınmı ve yaşımda 36 benım kızımda mısafırlıkte eğer kucağıma başka bir çocuk alırsam hemen tepkısını gösteriyorkı daha 11 aylık yanı düşün..............artık sızın yapacağınız usanmadan mücadele etmek hiç bu konuyla ılgılı gereken dr yardımıda aldınızmı
çok güzel seyler yazmş arkadslarımız.aysima hanım benmde 7aylık bi kızm var.ama abimin 2.cocugu oldugunda ona hediyeler alıp sevindirdiler ve yanında yenidogan bebekle pek ilgilenmediler.onunla daha çok iligilenip istedikleini aldılar.yinede kıskançlık oluyo ama etkisi az.allah kolay dogumlar versin.umarım yardımcı olmuşumdur.
Tabikide yalnız sen değilsin bence bu problemi yaşayan okadar Anne vardırkii
şimdi sen iyice duygusal bir dönem yaşıyorsun haliyle yaşadıkların da gayet normal acaba hatamı yaptım çocuğuma yazık olucak ilgilenemiycemm senağlamagibi şeyler düşünürsün ama herşeyde bir hayır vardır böyle düşünüp moralini bozma inan ben daha fazla üzüntü yaşadım ama kardeşi gelince çok şükür çok mutluyduk inşallah sizdede böyle olur ,fakat sen bu sorunlarını ona çok belli etme yanındayken üzüntünden bahsetme çok etkilenir ,hep güzel ve olumlu şeylerden bahset bencee,Kolay gelsin canım
SEVGİLER:1hug:
merhabalar ben 33 haftalik hamileyim uc yasindada oglum var.simdiden basladi.onlar bebeyinmi benim hayir.bebek esyalarini giymeye calismalar engellemeye calisinca yada oglum sen abi oldun onu kiz kardesin giyecek cok kucukler bak diyince hircinlasiyor ne yapmaliyim yardimlarinizi bekliyoruma.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?