K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.323 298 İstanbul 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #1 KIZLAR GELİN TACIMI ÇOK BEYENEREK ALDIM UMARIM SZDE BEYENIRSNZ GELIN SACI ICN ONERILERINZI BELIYORM BEN BU MODELI BYENDM SZCE NASL
KIZLAR GELİN TACIMI ÇOK BEYENEREK ALDIM UMARIM SZDE BEYENIRSNZ GELIN SACI ICN ONERILERINZI BELIYORM BEN BU MODELI BYENDM SZCE NASL
izmirperisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 5.912 3 156 İzmir 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #2 Canım çok beğendim tacını... Resimdeki saç modeli de hep çok beğendiğim modeller arasında... Çok hoş bence ikisi çok güzel bir uyum yapar..
Canım çok beğendim tacını... Resimdeki saç modeli de hep çok beğendiğim modeller arasında... Çok hoş bence ikisi çok güzel bir uyum yapar..
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.323 298 İstanbul 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #3 izmirperisi .!.: Canım çok beğendim tacını... Resimdeki saç modeli de hep çok beğendiğim modeller arasında... Çok hoş bence ikisi çok güzel bir uyum yapar.. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim güzelim
izmirperisi .!.: Canım çok beğendim tacını... Resimdeki saç modeli de hep çok beğendiğim modeller arasında... Çok hoş bence ikisi çok güzel bir uyum yapar.. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim güzelim
uyygaar Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2010 1.158 28 66 Ağrı 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #4 bende beğendim canım çok güzel azda kalmış düğüne hadi bakalım hayırlısı
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.323 298 İstanbul 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #5 uyygaar .!.: bende beğendim canım çok güzel azda kalmış düğüne hadi bakalım hayırlısı Genişletmek için tıkla... evet canım cok tsk ederm
uyygaar .!.: bende beğendim canım çok güzel azda kalmış düğüne hadi bakalım hayırlısı Genişletmek için tıkla... evet canım cok tsk ederm
Brokoli MUSTAFA❤️YİĞİT Kayıtlı Üye 30 Ekim 2008 3.424 0 356 37 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #6 görüşmeyeli neler olmuş nelerrr herşeyinle harika olacaksın yaa allah nazarlardan esirgesin cnm benimm meraklaa EVİNİN VEDE GELİNLİĞİNİN RESİMLERİNİ BEKLİYORUM... MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI AŞK DOLU BİR HAYAT DİLİYORUM ALDIĞINIZ HER NEFESTE RABBİM BİRBİRİNİZDEN AYIRMASINN Son düzenleme: 4 Şubat 2011
görüşmeyeli neler olmuş nelerrr herşeyinle harika olacaksın yaa allah nazarlardan esirgesin cnm benimm meraklaa EVİNİN VEDE GELİNLİĞİNİN RESİMLERİNİ BEKLİYORUM... MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI AŞK DOLU BİR HAYAT DİLİYORUM ALDIĞINIZ HER NEFESTE RABBİM BİRBİRİNİZDEN AYIRMASINN
tuanabasar Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2009 1.475 2 158 İstanbul 5 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #7 Kına elbisenide beğenmiştim gelin tacında hoşuma gitti.Gelinliğini ne zaman göreceğiz.
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.323 298 İstanbul 7 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #8 Brokoli .!.: görüşmeyeli neler olmuş nelerrr herşeyinle harika olacaksın yaa allah nazarlardan esirgesin cnm benimm meraklaa EVİNİN VEDE GELİNLİĞİNİN RESİMLERİNİ BEKLİYORUM... MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI AŞK DOLU BİR HAYAT DİLİYORUM ALDIĞINIZ HER NEFESTE RABBİM BİRBİRİNİZDEN AYIRMASINN Genişletmek için tıkla... asıl sana görüşmeyeli neler olmuş kızzz bı kez daha anne olmussun resımdekıde bebslerın oyy masallah cok tsk ederm cnm bnm tuanabasar .!.: Kına elbisenide beğenmiştim gelin tacında hoşuma gitti.Gelinliğini ne zaman göreceğiz. Genişletmek için tıkla... canım benimm tşk ederm... onu göstermicem
Brokoli .!.: görüşmeyeli neler olmuş nelerrr herşeyinle harika olacaksın yaa allah nazarlardan esirgesin cnm benimm meraklaa EVİNİN VEDE GELİNLİĞİNİN RESİMLERİNİ BEKLİYORUM... MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI AŞK DOLU BİR HAYAT DİLİYORUM ALDIĞINIZ HER NEFESTE RABBİM BİRBİRİNİZDEN AYIRMASINN Genişletmek için tıkla... asıl sana görüşmeyeli neler olmuş kızzz bı kez daha anne olmussun resımdekıde bebslerın oyy masallah cok tsk ederm cnm bnm tuanabasar .!.: Kına elbisenide beğenmiştim gelin tacında hoşuma gitti.Gelinliğini ne zaman göreceğiz. Genişletmek için tıkla... canım benimm tşk ederm... onu göstermicem
yarenay iki aşk bir kalpte <3 Kayıtlı Üye 28 Eylül 2007 6.202 1 681 41 7 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #9 ben de hem tacı hem de saç modelini beğendim canım. Allah tamamına erdirsin
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.323 298 İstanbul 7 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #10 yarenay .!.: ben de hem tacı hem de saç modelini beğendim canım. Allah tamamına erdirsin Genişletmek için tıkla... çok sağol canım amin tşk
yarenay .!.: ben de hem tacı hem de saç modelini beğendim canım. Allah tamamına erdirsin Genişletmek için tıkla... çok sağol canım amin tşk
sevgi_kartal Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 1.569 26 158 9 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #11 gelin tacını benim en çok begendiğim modellerden biri saçında oşekilde olunca çok güzel olursun canım..
gelin tacını benim en çok begendiğim modellerden biri saçında oşekilde olunca çok güzel olursun canım..
junyorita Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2010 537 0 46 33 İstanbul 9 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #12 tacın hoş gerçekten ama saç modelini begenmedim cnm daha farklı olablr bana göre.. bnde şuan araştryrm tam istedgimi bulamıorm o ayrı tabi
tacın hoş gerçekten ama saç modelini begenmedim cnm daha farklı olablr bana göre.. bnde şuan araştryrm tam istedgimi bulamıorm o ayrı tabi
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.323 298 İstanbul 9 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #13 zehra_ist .!.: gelin tacını benim en çok begendiğim modellerden biri saçında oşekilde olunca çok güzel olursun canım.. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim beyenmene sevindim canım junyorita .!.: tacın hoş gerçekten ama saç modelini begenmedim cnm daha farklı olablr bana göre.. bnde şuan araştryrm tam istedgimi bulamıorm o ayrı tabi Genişletmek için tıkla... Saç modelini öylesine ekledim canım elbette kesin bu olacak demiyorum araştırılabilir değiştirilebilir
zehra_ist .!.: gelin tacını benim en çok begendiğim modellerden biri saçında oşekilde olunca çok güzel olursun canım.. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim beyenmene sevindim canım junyorita .!.: tacın hoş gerçekten ama saç modelini begenmedim cnm daha farklı olablr bana göre.. bnde şuan araştryrm tam istedgimi bulamıorm o ayrı tabi Genişletmek için tıkla... Saç modelini öylesine ekledim canım elbette kesin bu olacak demiyorum araştırılabilir değiştirilebilir
twilight_ea başarıcam inş :)) Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2010 348 0 46 Amasya 21 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #14 kuzucummm çok beğendimmeminim çok yakışacak kardeşime
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.323 298 İstanbul 22 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #15 twilight_ea .!.: kuzucummm çok beğendimmeminim çok yakışacak kardeşime Genişletmek için tıkla... tşk edrm bebeğimmmmmmm
twilight_ea .!.: kuzucummm çok beğendimmeminim çok yakışacak kardeşime Genişletmek için tıkla... tşk edrm bebeğimmmmmmm
MyNaYiNo Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2010 2.682 19 66 - Yurtdışı 2 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #16 canim tacini nereden ve ne kadara aldin? :) ben ni$anim icin tac alicam kendime de fikir oldu bana da..
canim tacini nereden ve ne kadara aldin? :) ben ni$anim icin tac alicam kendime de fikir oldu bana da..