Gelinbaşı ve Gelin Tacı 2 NİSAN 2011 Düğünüm İçin Aldığım GELİN TACIM

Canım çok beğendim tacını...
Resimdeki saç modeli de hep çok beğendiğim modeller arasında...
Çok hoş bence ikisi çok güzel bir uyum yapar..

görüşmeyeli neler olmuş nelerrr herşeyinle harika olacaksın yaa allah nazarlardan esirgesin cnm benimm

meraklaa EVİNİN VEDE GELİNLİĞİNİN RESİMLERİNİ BEKLİYORUM...

MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI AŞK DOLU BİR HAYAT DİLİYORUM ALDIĞINIZ HER NEFESTE RABBİM BİRBİRİNİZDEN AYIRMASINN:69::69:

Son düzenleme:
görüşmeyeli neler olmuş nelerrr herşeyinle harika olacaksın yaa allah nazarlardan esirgesin cnm benimm

meraklaa EVİNİN VEDE GELİNLİĞİNİN RESİMLERİNİ BEKLİYORUM...

MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI AŞK DOLU BİR HAYAT DİLİYORUM ALDIĞINIZ HER NEFESTE RABBİM BİRBİRİNİZDEN AYIRMASINN:69::69:

asıl sana görüşmeyeli neler olmuş kızzz bı kez daha anne olmussun resımdekıde bebslerın oyy masallah :nazar:
cok tsk ederm cnm bnm

Kına elbisenide beğenmiştim gelin tacında hoşuma gitti.Gelinliğini ne zaman göreceğiz.:69:

canım benimm tşk ederm... onu göstermicem :23:

ben de hem tacı hem de saç modelini beğendim canım. Allah tamamına erdirsin:nazar: :nazar:

gelin tacını benim en çok begendiğim modellerden biri saçında oşekilde olunca çok güzel olursun canım..

tacın hoş gerçekten ama saç modelini begenmedim cnm daha farklı olablr bana göre..
bnde şuan araştryrm tam istedgimi bulamıorm o ayrı tabi :50:

gelin tacını benim en çok begendiğim modellerden biri saçında oşekilde olunca çok güzel olursun canım..

Teşekkür ederim beyenmene sevindim canım

tacın hoş gerçekten ama saç modelini begenmedim cnm daha farklı olablr bana göre..
bnde şuan araştryrm tam istedgimi bulamıorm o ayrı tabi :50:

Saç modelini öylesine ekledim canım elbette kesin bu olacak demiyorum araştırılabilir değiştirilebilir

Back