- 14 Kasım 2022
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi Kalpperisi
Merhaba sevgili anne anne adayları, bir çocuğum var 6 yaşında ve biz yaklaşık 3 senedir tekrar çocuk istiyorduk ilk 1 sene sonunda önce idrarda sonra ise kan testinde hamile olduğumu öğrendim çok sevinmiştik 2- 3 gün sonrasında kanamam oldu ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim beta hcg çok az seviyede yükselmiş ve ilerleyememişti ve çok üzülmüştuk, sonra bı 6 ay sonra doktora gittik hani bı sorun varsa diye tabi son 4-5 ayda da adetlerim birkaç gün leke şeklinde başlayıp yoğun oluyordu rahim filmi çekildim bir tüpüm kapalı ve rahminde polip oluştuğunu öğrendim üremeye bağlı oluşabiliyormuş bu polip, neyse ameliyat olman gerekiyor dedi doktor sıra falan aldık 2-3 ay içinde çağırdılar histereskopi ile polibim alındı kimyasaldan buzamana kadar rahim filmi ameliyat sıra bekleme falan bir yılı buldu, sonrasında doktor bana aşılamanın uygun olacağını söyledi mayıs ve temmuz aylarında iki tane aşılamam oldu maalesef negatif oldu dedikki demekki daha nasip değilmiş sonra biraz tedaviye ara verelim dedik ve gene hep düşünüyordum gebeliği işte bu sitede hep tedaviden sonuç alamayıp kendiliğinden hamile kalanları felan diye araştırıyordum okuyordum falan düşünmek , araştırmak falan istemiyordum ama bide bakıyordum içindeyim, benim gibi olan çok kişi var eminim bu yüzden bende hikayemi ve güzel haberi buraya yazmak istedim hiç bir tedavi olmadan kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim 5+1 daha çok yeni önce idrar testinde sonrasında dün ise kanda ve ultrasyonda öğrendim çok sevindik yaklaşık 3 sene sonra kendiliğinden oldu çok şükür, çok uzun oldu farkındayım demem oki umut her zaman var rabbim nasip edeceği zamanı biliyor biraz dua ve sabır gerekiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah banada sağ salim kucağıma almayı dua ve sabır...