Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesi % 2 morfoloji ve aşılama ?
- Konu Sahibi Germinal
- Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaslar esimde sperm sayisi azligi vardi iki ay tedavi gordu sonra morfoliji ve sperm testini yeniledi sperm sayisi artmisti fakat morfoloji % 2 cikti..doktor asilama dedi size umut var mıdır ?bazilari olmaz diyor deger cok düşük diye
Merhaba. Ben de burdan okuduklarimla biraz bilgi sahibi oldum bu konularda. Sayınız kaç acaba?
Sayi 14 milyondan ik aylik tedaviyle 20 milyona cikti ileri hareketlilik de iyi durumda ama morfoloji iste (Merhaba. Ben de burdan okuduklarimla biraz bilgi sahibi oldum bu konularda. Sayınız kaç acaba?
Teşekkürler cok istiyoruz ve yikildik bu sonuçlarla....Allahtan umutkesilmez hiç bir zaman sıfır morfoloji ile doğal yolla hamıle orneklerı çok okudum burda senin yine %2 bunada şükür merak etme olur inşallahh aşılama olmasa doğal yolla bile olur benim eşimin %4 sınır morfolojisi ben doğal yolla kaldım
Bu sayı ml de mi toplam mi? Ml de ise bence doğal yoldan bile olabilir. Toplam ise aşılama için yeterli bence.Sayi 14 milyondan ik aylik tedaviyle 20 milyona cikti ileri hareketlilik de iyi durumda ama morfoloji iste (
Sonuçta veren Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah.
Ml de 20 milyon 7 aydir deniyoruz dogal yoldan olmadi morfoloji kotu çıkınca kadin dogum aşılama deneyelim dedi...ins dediginiz gibi çıkar cok cok sagolun..Bu sayı ml de mi toplam mi? Ml de ise bence doğal yoldan bile olabilir. Toplam ise aşılama için yeterli bence.
Sonuçta veren Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah.
- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
Canim bizimki 1 milyondu. Kullanmadigimiz ilaç kalmadi sayilir. Proxeed plus çokaz yyükseltti.daha sonra q10 diye bi vitamin var.Türkiye de var ama ben ucuz diye yurt disindan bi tanidiktan istedim. Q10 b,e ve çinko takviyeliydi.
2 ayda faydasini görüyormuş kullananlar.2 ay hamile kaldim. Bize asilama bile demiyorlardı.sadece tüp bebek.bize bu ilaçvesile oldu. LLütfen en adindan bi arastirin
2 ayda faydasini görüyormuş kullananlar.2 ay hamile kaldim. Bize asilama bile demiyorlardı.sadece tüp bebek.bize bu ilaçvesile oldu. LLütfen en adindan bi arastirin
Bence sayınız çok iyi. Hareketlilik de iyiyse doğal yoldan bile olabilir. Ümidini kaybetme hiç. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bir an önce gelsin bebişlerimizMl de 20 milyon 7 aydir deniyoruz dogal yoldan olmadi morfoloji kotu çıkınca kadin dogum aşılama deneyelim dedi...ins dediginiz gibi çıkar cok cok sagolun..
Yazdıkların beni çok mutlu etti. Çünkü bizde de sayı ml de 1 milyon, toplamda 4 milyon. 2 ay önce test yaptırmıştık. Hormonlarda bir sorun çıkmadı ama sayı da hareketlilik de çok düşük.Canim bizimki 1 milyondu. Kullanmadigimiz ilaç kalmadi sayilir. Proxeed plus çokaz yyükseltti.daha sonra q10 diye bi vitamin var.Türkiye de var ama ben ucuz diye yurt disindan bi tanidiktan istedim. Q10 b,e ve çinko takviyeliydi.
Siz başka neler kullandınız, doğal yoldan mı gebelik oldu? Hikayeni anlatır mısın?
Şimdiden teşekkürler.
- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
Z zeynepp77 canim 3 yildir olmali.1 yol ben kontrole gittim.her Dr başka bi halt uydurdu. Ovulasyin testleri kullandim 1.5 yol buna rağmen olmali.Esim kendi isteğiyledDr te gitti. Burada herkes birbirini tanidigi için özel hastanede gece yarisi özel tahlil yaptirdik.hep düşük cijti. Prixeed plus ve zinco kullandı Esim 20 milyona tam ulasti derken hastalandı.ne zaman yükselse seviyesi hep hasta oldu nasip işte. En son nette herşeyi arastirdim.q10 vitaminine denk geldim.esinle anlastik o Dr te gitmeyecek ve ben ne dersem yapacakti. Proxeed zinco ve solgar marka 30mg ilk q10 kullandı.paramiz o ara yoktu 30 mg yi anca almistik
Almanyadan hala kizina rica ettim ordami kutusu 6 Euriya 2 paket getirdi 50 mglik.
Yalniz onun getirdiğinde e,b ve çinko da dahildi. Zincoyu kestik o yyüzden sadece p.plus ve q10 kullandı. İlk ay fark ettik testte ise yaradigini.asilamaya hazirlaniyorduk tüp bebekten daha iyidir diye. 2.ay sonuç çok daha iyiydi. Dr ben bu sonuca aasilama yapmam 1 ay daha deneyin dedi.meğersem hamileymisim :) Rabbim gönderdi mucizeyi :) zor bi süreç allahtan başka dostunuz olmuyor belki de.çok dua edin,iyi arkadaşlar edinin.
Almanyadan hala kizina rica ettim ordami kutusu 6 Euriya 2 paket getirdi 50 mglik.
Yalniz onun getirdiğinde e,b ve çinko da dahildi. Zincoyu kestik o yyüzden sadece p.plus ve q10 kullandı. İlk ay fark ettik testte ise yaradigini.asilamaya hazirlaniyorduk tüp bebekten daha iyidir diye. 2.ay sonuç çok daha iyiydi. Dr ben bu sonuca aasilama yapmam 1 ay daha deneyin dedi.meğersem hamileymisim :) Rabbim gönderdi mucizeyi :) zor bi süreç allahtan başka dostunuz olmuyor belki de.çok dua edin,iyi arkadaşlar edinin.
Hareketlilik toplamda ileri yavas vs. % 60 bu ay asilama yapacagiz yine de...haberlerimi vermeye calisirimBence sayınız çok iyi. Hareketlilik de iyiyse doğal yoldan bile olabilir. Ümidini kaybetme hiç. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bir an önce gelsin bebişlerimiz
Canım çok teşekkür ederim, yazdıkların beni nasıl mutlu etti anlatamam. Bize de test sonucunu gösterdiğimizde ürolog ancak tüp bebek ile olur dedi. Resmen yıkıldık. Ama bu sitede okuduklarım ümitlendirdi beni. Hele de bizimle aynı durumda olup da doğal yoldan hamile kalan birini görmek çok iyi geldi. Sadece vitaminlerle olması mucize gibi bir şey. Rabbim ol derse oluyor işte. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini.Z zeynepp77 canim 3 yildir olmali.1 yol ben kontrole gittim.her Dr başka bi halt uydurdu. Ovulasyin testleri kullandim 1.5 yol buna rağmen olmali.Esim kendi isteğiyledDr te gitti. Burada herkes birbirini tanidigi için özel hastanede gece yarisi özel tahlil yaptirdik.hep düşük cijti. Prixeed plus ve zinco kullandı Esim 20 milyona tam ulasti derken hastalandı.ne zaman yükselse seviyesi hep hasta oldu nasip işte. En son nette herşeyi arastirdim.q10 vitaminine denk geldim.esinle anlastik o Dr te gitmeyecek ve ben ne dersem yapacakti. Proxeed zinco ve solgar marka 30mg ilk q10 kullandı.paramiz o ara yoktu 30 mg yi anca almistik
Biz ikinci testi yaptırmak için 2-3 ay bekleyelim diye düşündük, malum spermler anca bu sürede yenileniyormuş. İlkinde eşim sigarayı bırakalı 1 ay olmuştu. Hem sigaranin etkileri geçsin hem de yenilensin diye düşündük. Bu arada ilaç türü bir şey kullanmıyoruz. Sadece keçiboynuzu kürü ve havuç suyu. Bir de beslenmeye dikkat ediyoruz.
İnşallah işe yarar. Doğal yoldan olmasını çok istiyorum. Zaten farklı tedaviler için maddi olarak pek musait değiliz bu aralar.
Allahım bize de nasip eder inşallah böyle güzel haberler vermeyi. Dua ediyorum zaten elimden başka da bir şey gelmiyor. Tekrar çok çok teşekkür ederim. Sen de dualarında unutma beni olur mu.
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Allah yardımcımız olsun. Çok çok yıpratıcı bir süreç. Bol bol dua edelim.Hareketlilik toplamda ileri yavas vs. % 60 bu ay asilama yapacagiz yine de...haberlerimi vermeye calisirim
Canım eşinde varikosel varmı ?reketlilik toplamda ileri yavas vs. % 60 bu ay asilama yapacagiz yine de...haberlerimi vermeye calisirim
Hayir yok canim bakildi sperm sayisi dusklugu be morfoloji sıkıntısı var...Canım eşinde varikosel varmı ?
- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
Morfoloji si düşük olup normal yolla hamile kalma şansı ne kadar acaba aşılama yada tüp bebek mi oluyor biliyor musunuz arkadaşlarHayir yok canim bakildi sperm sayisi dusklugu be morfoloji sıkıntısı var...
Maalesef benim de bilgim yok...ben asilamayla olsun yeter diyorum normal olmasa da olurMorfoloji si düşük olup normal yolla hamile kalma şansı ne kadar acaba aşılama yada tüp bebek mi oluyor biliyor musunuz arkadaşlar
Kızlar eşimin morfolojisi %1 saraç ogluyla canlı baglantıda konuştum böğürtlen kökü suyu havuç suyu kızartma yok arıpoleni arı sutu bala karştırarak tuketecek ve ayrıca sayısını ve hareketliliğini artmak için keçi boynuzu kaynatarak ılık suyu içir yada soguk pres pekmez ki söyle söyliyeyim morfoloji için söylenenleri yeni başladık ama keçiboynuzu olayını yapmıştık tüp bebekde dr şaşirmişti sayısı ve hareketi müthiş artmıştı ama biz morfoloji olayından habersizdik ozamanlar. Şimdi morfoloji için çabalıyoruz bakalım ocakta tsst yapılacak sonuç nedir görecegiz.