2 Milyondan 76 Milyona, Sonrada Çift Çizgiye!!!!

arkadaiım senin adına çok sevindim senden ricam ürünleri aldığın sitenin linkini bana özellimden atarmısın yanii hocaya nasıl ulaşabilirim??
pazartesi günü aşılama oldum iniaşallh tutar bebeğim eğer olmazsa bende kullanayım diyorum...
rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirmeni ve sağlıklı bi evlat dünyaya getirmeni nasip eylesin..

hayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.erkek infertilesindeki topiğine yazmıştım. biz de başlangıç olarak aynı kaderi paylaşıyoruz. sayımız 3 milyon. 3-4 ay kür falan denedim ama sonra bıraktık. demek ki bırakmamak gerekmiş.özelden mesaj atar mısın hangi ürünlerini aldın saraçoğlunun?

sizin adınıza çok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin inşaallah.isteyen herkese anne olmayı nasip etsin(amin):Saruboceq:

tebrik ederim canım bizde 2 sene bekledik bebiş için aralıkta gittik doktora benimde eşimde 9 milyon çıktı sayı klomen verdi doktor taze sıkılmış havuç suyu ve sebzede yemeye başlamıştı 3 ay kullandı bi işe yaramadı sonra siteden arkadaşın tavsiyesiyle keçiboynuzu pekmezi,arı sütü içmeye başladı o ay hamile kaldım allahım herkese nasip etsin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Tebrik eden bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. 6 haftalık bebeğimi 5 gün önce düşmeye başladığı için aldırdım. Rabbim ınşallah bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese ve bana sağlıklı, hayırlı, uzun ömür bir evlat nasip eder.

öfff yaa.......ne denir ki....canım benim,sevincin ne kadar da kısa sürdü...allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…