- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Önca Rabbim sabırla bekleyen herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin hamile kalmayı. Çok şükür bende yaşadığım bir sürü zorluğa rağmen hamileyim sonunda.,.
Neler mi yaşadım.... 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorduk, ilk 1 yılını bilmeyerek ha bu ay ha diğer ay derken geçirdik, sonra doktora gittik bize göre stresten olmuyordu başka ne olabilirdi ki....Ben muayene oldum herşey yolunda.....
Eşime sperm testi yaptırdık, sperm sayısının 2 milyon olduğunu öğrendik, şaşkınlıkla (bunun ne demek olduğundan habersiz) tahlili sonucunu doktoruma gösterince direk tüp bebek dedi, işte zorlu yolculuğumuz başlamıştı.
Sonra aman ne olacak canım tüp bebekle olur, hazır embriyo tutmayacakta ne olacak derken aldık negatif sonucu işte o zaman anladım umutsuzluğu, ne kadar zor bir yolda olduğumuzu....,
Arkadaşlarım tek tek hamile kalmaya başladılar, kulağıma hep hamile haberleri geliyor. Ben artık bu benim başıma gelmeyecek diye düşünmeye başlamıştım ki bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine İbrahim Adnan Saraçoğlu'nu takip etmeye başladım.
Burdada senanur adında bir arkadaşımızın eşine uyguladığı beslenme listesiyle eşinin sperm sonuçlarını nasıl değiştirdiklerini okuyunca, aldım kağıdı kalemi elime bi beslenme listesi oluşturdum, paralelinde de İbrahim Adnan Saraçoğluyla telefonda görüştük eşime önce sperm sayısı ile ilgili 1.çay kürünü verdi. Gebelik oluşmayınca yine kendisinden 2.çay kürünü aldık eşim için ve bana da aslanpençesi çay kürünü gönderdi. Adetimin 1.gününden 21.gününe kadar kullandım.
Adetim 3 gün gecikince kullandığım çaydan sandım ama dün okuldan gelince akşam bi test yaptım 2-3 dk içinde 2.çizgi çıkınca nasıl şaşırdım anlatamam sizlere, hemen kan tahlili de yaptırdım ve pozitif çıktı. Sanırım bende artık hamileyim:CüvCüv:, hepinize dünden beri çok ama çok dua ediyorum. Çünkü bu yol çok zor bir yol neler çektiğimizi en iyi bilenlerdenim. Sizlere tek tavsiyem duanızı eksik etmeyin, sabredin ve gerçekten inanın. Allahım bekleyen herkese nasip etsin, lütfen sizlerde benden duanızı esirgemeyin.:Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı olsun arkadaşım Allah analı babalı büyütsündarısıda bizlerin başına olsun.bende yaklaşık 4 yıldır bekliyorum böyle bir mucize yaşamayı inş. yaşarım:Saruboceq:
arkadasım merhaba öncelikle hayırlı olsun allah kucagına almak nasip etsin ben pcoluyum 7 aydırda ugraşıyoruz bu aslanpençesi kürü nasıl acaba anlatabilirmisin nasıl içtin günde kaç kere
canim cok tebrikler.saglikla gelsin bebisin insallah.rabbim yokluklarini gostermesin herkese nasip etsin insallah:Saruboceq:hihoyyyt
boncukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk burdakı her arkadasa cok sevındım ama sana ayrı bır sekılde sevındım.benımlen aynı dertteydın.bnde senı cok merak etmıstım ozel mesaj atacaktım nasıl gıdıor dıe.rabbım sana mucızenı verdı.ınanclan yaptın herseyı buyuk bır sabırlan.kurban oldugum yarabbı melegını kucagaına almayı nasp etsın ınşşşşşşşşşşşşşş.duanı eksık etmeeeeeeeeeeeeee canım benım yha.hala soktayım gercekten senın kadar bnde cok sevındım maşşalh
Çok haklısın, ki bu nedenle bende olumlu sonuç almak için ne yaptıysam paylaştım, biz sıkıntı çektik yolunda başında olanlar tecrübelerimizden yararlansınlar diye. Allah senin hamileliğinide tamamına erdirsin İnşallah.boncuk canım bu sıkıntıları yaşamayan bilmez anlayamaz, herkes sana seni anladığını söyler ama nafile nasreddin hoca boşuna dememiş bana eşekten düşen birini getirin halimi bitek o anlar diye.... canım hayırlı olsun miniğin, bende buna benzer zorlu bir yolculuk sonrası aşılama ile gebe kaldım şu an 4 aylık hamişim.. inşallah bi oğlum olacak... rabbim her isteyene tez zamanda hayırlı birer evlat nasip etsin...
sanada kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah...
Çok ama çok teşekkür ederim Esra. İnşallah keseyide görürüz. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Darısı senin de başına İnşallah. Öğrendiğimden beri ettiğim dualarda adınla sana da çok dua ediyorum, Allah kabul eder İnşallah. Yaşadıklarımı biliyorsun, lütfen yılma sana umut olsun tamam mı? İnanarak sabırla çalışmalara devam et. Bırakma kendini sakın.
Ne denebilirki bu güzel dilekler için..... Çok ama çok teşekkür ederim. Allahım sana da nasip etsin. Testi yaparken aman benim başıma mı gelecek diyerek yaptım ama geldi. Rabbim gerçekten çok büyük.boncukboncukkkkkkkkkk her gun umut olsun diye bende hamileyim sayfasına bakıyorum
ve 2 milyondan 76 milyonu okumaya başladım kesin boncuk diyip sabırsızlıkla açtım kimden kısmına bakmadan
şoktayım, mutluyum ve çok umutluyum.....
Sağlıkla bebeğini kucagına almanı diliyorum ve dua ediyorum
sevincimin buyukluğunu paylaşamam
Yüce rabbim dualarını kabul edip emeklerinin sabrını taclandırmış
eşini ve seni çok tebrik ediyorum azmine ve inancına hayranım
darısı bizlerin başına....
Çok t:Saruboceq::Saruboceq:eşekkür ederim kendimi çok mutlu hissediyorum, o kadar iyi dilekleriniz var kiboncukboncuk inan yazını gözyaşlarıyla okudum.gerçekten bütün samimiyetimle okadar çok sevindimki Rabbim hep yardımcın olsun inşallah.sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.inan çok duygulandım.senin adına çok mutlu oldum.Rabbim isteyen herkese tek tek nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?