2 maden faciası 2 devlet

Yok sadece bakmaya değil aslinda bir kaç tekme de atariz diye de gitmişler sanki....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O tekme atanın gözlerindeki öfke. Sanki kendi evladı ölmüş madende.. O ne biçim bir yüz ifadesiydi..

O tekme atanın gözlerindeki öfke. Sanki kendi evladı ölmüş madende.. O ne biçim bir yüz ifadesiydi..

Yuz ifadesi? Yuzu var mi ki? Insan mi ki o?

O insansa o zaman sedye kirlenmesin diye cizmelerini cikartmaya calisan ne?

O kadar büyük öfke varki içimde...

Diger topikte "siyaset yapma" hakkimiz yokmus. Bu olayin suçlularini göstermek, onlari elistirmek niye siyaset yapmak olsun?
Cok üzücü bir durum aslinda, kk'de bile susturuluyoruz. Yok efem baska topik açin öfkeniz için. Iyide, burasi zaten siyaset meydani,
o topigin adi "dua topigi" degildi. Yani niye insanlar öfkelerini, bu ülkenin sorunlarina degenmesinler? NIye bunun için illahi baska topic gelsin?
Baska dua topikleri açilmis zaten, orda insanlar dualarda bulunabiliyor. Ki ben ateistim fakat bir çok benim gibi bu adaletsizlige karsi agzini açan insan ayni anda niye dua etmesin? Sanki hükümeti elestirince dua'ya yer kalmiyormus gibi. Yazik!

Bana sorarsan hepsi saçmalik. Ve bu yorum yüzünden ban yersem, olsun diyorum artik. Is kazasi diye basbakana karsi susmuyacagim!
Asil susmak ile vicdansizlik yapmis olurum çünkü!!!

aradaki fark oldukça açık.
biri sarılır. biri tekmeler.

İŞTE O İKİ AN

Kapat

Önceki

fa

ffarf

1800ler yok burada eksik olmuş yoksa ayni bizim tabloyla....

her yerde oluyor ki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her yerde oluyor ki mi?
Hanımefendi 1800 lerden değil 2000 lerden bahsediyoruz farkında mısınız?
Bu nasıl bir açıklamadır?

Almanya da 50 yıldır maden kazasından ölen yok. İtalya da, ki italya, maden zengini bir ülkedir. Burda son 30 yıldır maden kazasında ölen kimse yok..

YIL 2014 TÜRKİYE !! .....Yani sen hiç birşeyin tedbirini alma, bu işin fıtratında var ölümler de geçiştir..Birde kader dedin mi bu iş tamamdır. Kaderci toplumuz ya yutarız elbet !!

ÖNCE TEDBİRİ AL SONRA TAKDİRİ ALLAH'A BIRAK DİYE BOŞUNA DİYORUZ O ZAMAN !!

Gönderelim kızlar

Eklentiler

• $1400138745702.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 67
"Kaza ve kader, talih ve tesadüf tabirleri arapçadır. Türkleri alakadar etmez." Mustafa Kemal ATATÜRK

Bizde bakanlar sadece bakarlar.He birde ceplerini doldurur,en pahalı takım elbiseleri giyer,en pahalı saatleri takarlar,hırsızların gerekirse önlerine yatarlar,baş hırsızın ağzından çıkacak tek lafa bakarlar,itaat ederler,yıkama yağlamada üstlerine yoktur.İki ülke arasındaki fark bu fotoğraf acınacak halimizin özetidir.İnsana verilen daha doğrusu verilmeyen değerdir.Ve sırf bazı insanlar bunu görmüyor diye daha yıllarca buna benzer olaylar yaşayacağız,fotoğraflar göreceğiz,daha çok dalga geçer gibi açıklamalar dinleyeceğiz ve insan yerine koyulmayacağız.Çünkü biz lafa değil icraate bakarız !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…