2 Lİ TESTİM YÜKSEK RİSKLİ ÇIKTI VE CVS TESTİ YAPTIRACAĞIM :(

Cnm konunun sahibi nerde bilmem ama bende 4 lu test yaptirmistim riskli çıkmıştı 1/81 çıktı .doğum yaptim çok şükür rabbime yavrumu sağlıkla kucağıma aldım hiçbiseyi yok.bende hamileyken böyle yazıları çok okuyodum acaba testi yanlış çıkıp sağlıklı doğuranlar varmı diye okudukça içim rahatliyodu eminim sende oylesindr. Biraz içini rahatlatym o testler yanlış cikiyo genelde.dua et bol bol Allahım hayirlisiyla herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım benim arkadaşım da aynı şeyi yaşadı. 19 Mayıs tıpta üçlü testte ense kalınlığı vs problemli çıktı daha sonra özelde yaptırdı onda da farklı bir sonuç ama yine problemli çıktı En son Hacettepe tıpta yaptırdı yine farklı sonuç ama yine problemli olduğu söylendi. Ne olursa olsun Allahtan deyip doğurdu. Ve dünya tatlısı gayet de akıllı sıfır sıkıntılı bi cocuk büyütüyor şu an. Bu yıl okula başladı. Bence kendini de yavruyu da heder etme.

Kizlar konu sahibi kese yirtilmasi sonucu bebegini kaybetmis. Allh yardimcisi olsun sabir versin cok zor bir gebelik sureci olmus onun icin. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin tekrar insallah

Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı?

Merhabalar benimde cvsim kotu cikti boyle cikip normal bebek sahibi olanlar varmi
Cnm bnm 1/81 cikmisti 3lu testim riskliydi yani ama cok sukur ki saglikla geldi dünyaya bebegim.o testler yalan ya para tuzagi.anne adaylarını strese sokup duruyolar.dua et allahin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah bebisinle konus hep.moralini yuksek tut.testlere itibar etme .saglikla kucagina al insallah

Arkadaşlar merhaba bende cuma günü bebeğimde ense kalınlığı ayrıca kanakımında sorun ve kalpte bişeyler gördüler tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 12 senedir beklemiştim bugünde cvs testi yaptırdım en geç perşembe sabah belli olacak lütfen yarım edin benim gibi olan varmı sonuç TEMiz çıkan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…