2 Lİ TESTİM YÜKSEK RİSKLİ ÇIKTI VE CVS TESTİ YAPTIRACAĞIM :(

Uzulme canim ya insallah rabbim saglikla evladini kucagina almani nasip etsin kararin ne olursa olsun kendini yipratma dua ederiz bizde..Tanimadiklarin duasi da kabul olurmus,icini ferah tut..

ALLAH önce yavrularımızın sonra bizlerin yardımcısı olsun..

Uzulme canim ya insallah rabbim saglikla evladini kucagina almani nasip etsin kararin ne olursa olsun kendini yipratma dua ederiz bizde..Tanimadiklarin duasi da kabul olurmus,icini ferah tut..

ne diyeyim Allah razı olsun diyebilirim ancak.. duaya çok ihtiyacımız var. bebeğminde benimde.

Canim rabbim once o melegin sonra da senin yardimcin olsun ama bence kendini bosa yipratiyorsun, daha bu gun eltimle bu konuyu konusuyorduk sakin ikili, uclu testler falan yaptirma diyordu kendisi hamam calistiriyor bir suru bayandan duymus herkese su kadar risk var yuzde bilmem kac soyle boyle dogacak demisler ama sapasaglam cocuklari olmus masallah suphan allah. Bence sende kendini bosuna yipratma once saglikli olduguna kendin inan ve bol bol dua et.

Evet bir cok kisi ayni seyi söylüyor... Neden insanlari korkutuyorlar boyle anlamadimki... Bahsedilen operasyonlarda gayey pahali seyler.. Her insanin karsilayacak durumu da olmayabilir.

Benim kuzenimde de boyle risk olmuştu kendisine sordum .onda risk 1/13 çikmiş bebegin kesesinden sivi almişlar. sonuç temiz çikmiş zaten çocuğu sağlikli doğdu ..sonuçlara kadar kendini rahat tutmaya caliş

Evet bir cok kisi ayni seyi söylüyor... Neden insanlari korkutuyorlar boyle anlamadimki... Bahsedilen operasyonlarda gayey pahali seyler.. Her insanin karsilayacak durumu da olmayabilir.
Yaptiracagin doktor kim ?ve fiyati merak ettim gercekte ..çapadakiler zaten işlerinin ehli hiç korkma surekli yaptiklari iş sorunsuz bir sekilde cvs ni yaparlar .

canim bu ikili testte yanilms payi o kadar cok oluyor ki. o yuzden doktorum istemedi bendn. dortlu test istedi direkt. ikili testte hic bir sorun olmasin yas baz alindigi icin riskli cikiyor. burun kemigi ense kalinligi nasildi?

Feyzen Allah yardımcınız olsun Can'ım Allahım izniyle tertemiz çıkıcak sonuç Sende çok güçlü olucaksın .
Dualarım seninle . Evlat zor bir imtihan hakkınızda hayırlısı .

Yaptiracagin doktor kim ?ve fiyati merak ettim gercekte ..çapadakiler zaten işlerinin ehli hiç korkma surekli yaptiklari iş sorunsuz bir sekilde cvs ni yaparlar .

Cnm. Doc. Dr. Ibrahim kalelioglu yapacak labaratuar ucretiyle 2750-3000 tl civari ucreti var.

Sonuc 2 veya 3 hafta da cikacakmis en zoru beklemek iste.

Feyzen Allah yardımcınız olsun Can'ım Allahım izniyle tertemiz çıkıcak sonuç Sende çok güçlü olucaksın .
Dualarım seninle . Evlat zor bir imtihan hakkınızda hayırlısı .

Bu sabah kalktım karnım tas gibi resmen hissetti sanki .. Sonucta anne gergin olunca bebekte anliyor sanirim.. Gercekten evlat zor bir imtihanmis.

canim bu ikili testte yanilms payi o kadar cok oluyor ki. o yuzden doktorum istemedi bendn. dortlu test istedi direkt. ikili testte hic bir sorun olmasin yas baz alindigi icin riskli cikiyor. burun kemigi ense kalinligi nasildi?

Burun kemigi iyidir ense kalınlığı 2.3 du yapan dr. Perinatolog du.. 3 un altinda tüm degerler bizim icin cok iyi dedi... Organlarına tek tek bakti. Iyi gördüm dedi... O kdr.. Bir sorun cikmadi

Burun kemigi iyidir ense kalınlığı 2.3 du yapan dr. Perinatolog du.. 3 un altinda tüm degerler bizim icin cok iyi dedi... Organlarına tek tek bakti. Iyi gördüm dedi... O kdr.. Bir sorun cikmadi

kan yasa gore bir deger veriyor. emin olun bosuna uzuyorsunuz kendinizi. bana guvenin. saglicakla kucaginiza alin yavrunuzu

Halamin kizina engelli dogacak dedi doktor ve halamin kizi aldirmadi cocugu.. Ne olursa olsun doguracagim dedi.. Su an cocugu 10 yasinda saglikli ve okula gidiyor.. Testlere cok guvenme ins saglikli kucagina alirsin

Halamin kizina engelli dogacak dedi doktor ve halamin kizi aldirmadi cocugu.. Ne olursa olsun doguracagim dedi.. Su an cocugu 10 yasinda saglikli ve okula gidiyor.. Testlere cok guvenme ins saglikli kucagina alirsin

Bugün yeni ölçüm yapıldı.. Ense pilisi 5 cikti gittikce yukseliyor

şimdi 16. haftayı bekliyoruz amniosentez yapılacak... dun 2 farklı doktora gittim 1 i cvs yapalım derken diğeri kesinlikle senin acından cok tehlikeli cunku iğneyle girilecek yer rahim damarlarına çok yakın dedi... 16. haftada amniosentez yapacak.. ense kalınlığı tek başına down oldugunu gostermıyormus genetık sıkıntılarda olabılırmıs.

Bol bol dua et cnm ins saglikli bir sekilde kucagina alirsin bebisini

Bu arada kac yasindasin ?

Bende 32 yasindayim ve nisanliyim inanirmisin yas ilerledikce cok korkuyorum ama Rabbim neylerse guzel eyler insallah hepimize bu guzel duyguyu saglikli bebisleri nasip eder

Canim benim sakin üzülme herşey bak gör normal çıkacak aminosentez bana da yapıldı çok şükür sonuç temiz çıktı sende içini rahat tut bol bol dua et

Bugün yeni ölçüm yapıldı.. Ense pilisi 5 cikti gittikce yukseliyor
Canm bende cuma gunu aldm sonucumu. Yuksek riskli cikti benmde. 1 gun deli gbi agladim agladim. Kestim sesimi. Doktorum hic onermedi amniyosentz. Maddi olarak Zor durumda kalmayacksan 1 tup kan yurt disina gonderilecek dedi. %99dedi. Hos ben ona da givenmiorm. Allahin dedigi olacak yine ama bunlarda ileri tip kayitsiz kalamayiz. Tavsyem aldirmak gbi niyetin yoksa, ki benim yok, amnyosenteze grisme. Dusuk riski varmis. Eminim o bebek sapasaglam. Durduk yere bisey olmasin allah korusun. Ikincisi 11 ve 12. Hafta idealmis ense kalnlgi icin. O haftalarda 3mm altnda olmasi gerekiyormus. Sonraki haftalar bebek buyuyecegi icin ense de buyuyecek ve kalinlik degeri bir sey ifade etmiyormus. Korkma yani . 3. Su , down sendromlu cocuklarimiz engelli degildir. Sadece daha fazla sevgiye ihtiyaclari vardir. Rabbim den gelene raziyiz napalim. Ve son olarak cogu kisinin degerleri boyle kotu cikiyor. Cnku bu risk analizi. Ama sonu cok guzel bitiyor. Coook ornek var... Insallah inaniyorum ki seninde benimde guzel cikacak Allah n izni ile. Uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…