2. Lazer liposuction amelyatım :) 24 Aralık

Merhaba selülit 2-3 ayda belli oluyor zaten ben memnundum ama kilo aldıktan sonra tekrar oluştu

Merhaba selülit 2-3 ayda belli oluyor zaten ben memnundum ama kilo aldıktan sonra tekrar oluştu

valla benim doktor ısrarla selülit ameliyatı diye bişey yok diyor adama dedim sorunu çöz 20 bin verim:))))) dediği varda böyle bir ameliyat benmi yapmıyorum 10 kadından 9 bu sorunla geliyor yaparım köşeyi dönerim :))))) o yüzden beslenme ve spor diyor oda benim işime gelmeyen şeyler:)))) teknik ilerde değişirse çıkarsa hopp diye bir makine selülitlleri yok eden olurum

Kalça Ve uyluk germede çözüm olabilir Birazda dolgu,çöken yerlere. Çözümü buldum

Kalça Ve uyluk germede çözüm olabilir Birazda dolgu,çöken yerlere. Çözümü buldum

kız yok be o ameliyat buradan hatırlamıyorum birini görmüştüm o süreç noktan süreç izlerde cabası huni takar gezerim ben doktorlada mahkemelik olurum :)))))))))))))) çöken yerlere yağ alınıp ordan buradan yine dolduralacak olduğu kadar olmadığı kader hahahhahah

Valla ben ilk amelyatımda yaptırdım ve kendi adıma söylüyorum cok ciddi değişim gördüm benim haricimde görenler de oldu bendeki değişimi yüzde 100 olmasada cok büyük ölçüde değişim oldu kilo alıncada belirdi ve cogaldı tekrar ama benim durumum vahim değildi bacaklarda yoktu popo ve basende vardı ama aynı dr a olan başka bi hastada benim gibi bi değişim olmadı malesef onun benden cok cok daha fazlaydı selüliti

9

Ben sadece selülit için yaptığı operasyonu gördüm doktorumun baçak resimlerine bakarken ve oldukça başarılıydı yine lazer lipolizle yapılıyor

evet sende olmuş ama ya çok yoktu yada yapından aynı doktora olan sonuç alamayanlar da vardı ya bende sonuç alamam benim bacıklarımda seningibi az yok birde adam manyakmı para kazanmak istemesin benden zorladım yine yok dedi bekleyeyim bakım zaman geçince yeni bişeyler çıkar denerim

9

Ben sadece selülit için yaptığı operasyonu gördüm doktorumun baçak resimlerine bakarken ve oldukça başarılıydı yine lazer lipolizle yapılıyor

hayatım ben lazer lipo oldum selülite öyle süper değişim yapmıyor ha eski haline göre bir tık iyi ama süper değil yani zaten ameliyat sonrası ilk 4 ay süper oluyor sonrası yine ödem vs geçince selülit çıkıyor hatta k.k da bazılarını gördüm artmış bile olanlar vardı

Selülit için ayrı aparat ayrı makine var diye biliyorum belki ercan beyde yoktur bilemiyorum valla her dr başka bişi söylüyor her dr un kendine göre bi dogrusu yolu var benim için şimdilik bu işler bitti

Selülit için ayrı aparat ayrı makine var diye biliyorum belki ercan beyde yoktur bilemiyorum valla her dr başka bişi söylüyor her dr un kendine göre bi dogrusu yolu var benim için şimdilik bu işler bitti

soracam yine dediğim gibi telden de bakım ama dediği geri dönüşümleri iyi olmuyor çok istiyorsanız yapan dr lerde olun

evet dediğin gibi hepsinin tekniği farklı

soracam yine dediğim gibi telden de bakım ama dediği geri dönüşümleri iyi olmuyor çok istiyorsanız yapan dr lerde olun

evet dediğin gibi hepsinin tekniği farklı
Bence yaptırma daha sonra daha iyi teknikler çıkacaktır eminim o zaman parayı da buldun mu rahatça harcayabiliyorsan denersin en azından :))

Bence yaptırma daha sonra daha iyi teknikler çıkacaktır eminim o zaman parayı da buldun mu rahatça harcayabiliyorsan denersin en azından :))

hahhahha fakir olduğumu ne acık ediyon börülce sen forumda bulacam parayı merak etme gidiyoz işte orada bulup döncaz

attım dr nin cevabını sana gruba eee mecbur radyo frekans yaptırcam oda %20 anca sonuç veriyormuş ona para vermem beleş olur kardeşimin yerinde yırrtım yine

Canim cok geçmiş olsun tekrar bulastin bu işlere eminim sonuç yine superdir. Izlemeden cikarmissin beni bu arada.

Mrb yeniyim burda pek kullanmayida bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın bi yanlislik olursa bende lazer lipo oldum bugün 4.günüm şuan bi değişiklik göremiyorum benden 1,5 litre yag alınmış sizden ne kadar alındı acaba

Merhaba benden 4 alınmıştı şuan cok şiş olabilirsin 1 ay sonra falan belli olur incelmeler 4. Gün cokerken daha korkma geçmiş olsun

İyi akşamlar kaç kilolarda yaptırdız lazer liposaction ı ? Tam olarak oturduğunda kaç kilo vermiştiniz ? Ağrı sanırım kişiye göre değişiyor bütün yorumları okudum bir de korseyi ne kadar süre giydiniz

Canım, ben de tam 1 hafta önce lazer lipo oldum. 5 litre yağ alındı. Bugün işe gitmek için giyinirken aml öncesi pantolonlarıma giremedim. Yani eskisinden daha şişmanım. Vücudumda çok ödem var, farkındayım zaten. 2 aydan önce bir fark görmeyi beklemiyorum doğrusu. Sen de endişelenme. Zor kısmı geçirdik. Bundan sonrası zaman meselesi

Merhabalar..Ben de olmak istiyorum lipoliz ameliyatı.Hiç ücrete rastlamadım.Ortalama bir fiyat verebilir misiniz?Bir de tboz fotolara bakabilir miyim?Ben bu forumu kullanmayı pek bilmiyorum.İzleme koydum falan demişsiniz.Ne demek acaba?Şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…