- 11 Aralık 2018
- 40.706
- 253.038
- 598
- Konu Sahibi sitareyildiz1407
-
şaşırdım gerçekten, yasmini 6 ay kadar kullanmıştım sonrasında başka bi ilaca geçtim onda da aynı olmuştu iyi hamile falan kalmamışım o arada ben.. En son da yeni nesil çıkan ara verilmeyen haplardan içmiştim, en iyisi de onlardı.
Primolut n canim tek kullanimlik degil gunde kac aldim hatirlamiyorum ama
İlk kutuya tam korunma sağlamak için adetin ilk günü başlanması önerilir. İlk kutu bittikten 7 gün sonra diğer paket kullanılmaya başlanır. Bu arada adet olursunuz. Adetin kaçıncı gününde olursanız olun ikinci pakete 7 günlük ara bitince başlamalısın.Düzenli kullanırsanız ek korunma yöntemine gerek kalmaz böylelikle.Ben ilk kutuya basladigimin 2.gunu kanama yasamistim 1 hafta surdu simdi 2 hafta gecms olacak uzerinden yeniden regl olacagm
Benim arkadaşımda tatile gideceği için kullandı ama ona rağmen regl oldu hatta normalden daha fazla olmuşBenim ilk ayim belki dedgnz gbi son hapta olacak bilemiyorum. Ama bircok yerde ara verilmezse regl olunmayacagi yaziyor. Demekki sizde bu sekilde etkili olmus
Yasmin çok fazla yan etkisi olan biri normalde ara verip adet görmen lazım yeni kutu vücuduna ağır gelebilir doktora danışArkadaslar merhaba. Daha oncede sordum ama cevap alamiyorum.
Ben yasmin kullaniyorum ve bittigi donem dugune denk geliyor. Balayinda hicbiseyden faydalanamiyorum eger regl olursam. Kutu bitince hemen 2.kutuya baslamayi dusunuyorum. Su an ilk kutunun bitmesine 3 gun var ve goguslerimde hassasiyet basladi. Ben 2.kutuya ara vermeden basladigimda bu hassasiyet devam edermi? Sislik agri hassasiyet sonraki kutu bitene kadar mi surecek? Lutfen biliyorsaniz cevaplarmisiniz?
En azindan konuma yorum yapip gorunmesini saglarsaniz sevinirim
Sürmez galiba sen ikinci kutuya başla . İnş regl olmazsın. Bazı bünyeler kabul etmiyor.Arkadaslar merhaba. Daha oncede sordum ama cevap alamiyorum.
Ben yasmin kullaniyorum ve bittigi donem dugune denk geliyor. Balayinda hicbiseyden faydalanamiyorum eger regl olursam. Kutu bitince hemen 2.kutuya baslamayi dusunuyorum. Su an ilk kutunun bitmesine 3 gun var ve goguslerimde hassasiyet basladi. Ben 2.kutuya ara vermeden basladigimda bu hassasiyet devam edermi? Sislik agri hassasiyet sonraki kutu bitene kadar mi surecek? Lutfen biliyorsaniz cevaplarmisiniz?
Ona çare yok ger vücut bir değil malesef. Benim hap bittikten iki gün sonra gelirdi . Zaten kullanıcının oturmus bir düzeni vardır muhtemelen ona göre hareket ederben son hapımı içtiğim gün başlardı reglim veya son hapımı içmeden 1 gün önce onu napıcaz?
evet ben bir acayipmişim şimdi bu konuda farkettim.Ona çare yok ger vücut bir değil malesef. Benim hap bittikten iki gün sonra gelirdi . Zaten kullanıcının oturmus bir düzeni vardır muhtemelen ona göre hareket eder
Direk 2.kutuya başlarsanız regl olmazsınız. Sadece adet döngünüz bozulur. Doktora danışmak şart tabi ama ben de geciktirici kullanmaktansa aynı yöntemi kullanmıştım başka bir sebeple.Arkadaslar merhaba. Daha oncede sordum ama cevap alamiyorum.
Arkadaslar merhaba. Daha oncede sordum ama cevap alamiyorum.
Ara vermene gerek yok regl oluncada içebilirsinArkadaslar merhaba. Daha oncede sordum ama cevap alamiyorum.
Ara vermeden 2.kutuya devam ettigimde regl olma riski varmiAra vermene gerek yok regl oluncada içebilirsin
2. Kutuna devam et
Ben yazz kullanıyorum reglm de bi sıkıntı olmadı prospektüste de yazıyo zaten 3 ay düzensiz olabilir diye bende bi sıkıntı olmamıştı kişiden kişiye değişebilirAra vermeden 2.kutuya devam ettigimde regl olma riski varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?