- 25 Haziran 2019
- 62
- 26
- 3
- Konu Sahibi sitareyildiz1407
-
Ara vermeden de içseniz regl olursunuz, regl durdurmak için değil ki bu haplar.. Onun için adet geciktirici ilaç var.
ben son hapımı içtiğim gün başlardı reglim veya son hapımı içmeden 1 gün önce onu napıcaz?Ara vermeden içerse regl olmaz. Bir hafta neden ara veriyoruz? Regl olmak için...
Hiç frsatm olmadi haftaici calisiyorum ve dugunden 3 gun once izin alabilecegm. Ustelik farkli bir ildeym hazrliklarimi bile 3 gune sgdiracagm br doktora gdecek vaktm olmadi gercektenKuzum bence dra danış onu
ben son hapımı içtiğim gün başlardı reglim veya son hapımı içmeden 1 gün önce onu napıcaz?
Benim ilk ayim belki dedgnz gbi son hapta olacak bilemiyorum. Ama bircok yerde ara verilmezse regl olunmayacagi yaziyor. Demekki sizde bu sekilde etkili olmusAra vermeden de içseniz regl olursunuz, regl durdurmak için değil ki bu haplar.. Onun için adet geciktirici ilaç var.
Hem dk hrm de geciktirici ayni anda olurmu bilemiyorum. Ama bunu eczaciya soracagm tesekkurlerHiç kullanmadım yasmin vs ama balayında regl olmıyım diye geciktirici kullandım içimden canavar çıktı aşırı sinir yaptı bende. Herkeste farklılık gösteriyormuş sadece paylaşıyım dedim.
Seninle ayni durumdaydim doktorun ara vermeden icmemi onermedi kesin olmazsinda demedi. Onun yerine geciktirici ilac icmistimArkadaslar merhaba. Daha oncede sordum ama cevap alamiyorum.
Ben yasmin kullaniyorum ve bittigi donem dugune denk geliyor. Balayinda hicbiseyden faydalanamiyorum eger regl olursam. Kutu bitince hemen 2.kutuya baslamayi dusunuyorum. Su an ilk kutunun bitmesine 3 gun var ve goguslerimde hassasiyet basladi. Ben 2.kutuya ara vermeden basladigimda bu hassasiyet devam edermi? Sislik agri hassasiyet sonraki kutu bitene kadar mi surecek? Lutfen biliyorsaniz cevaplarmisiniz?
En azindan konuma yorum yapip gorunmesini saglarsaniz sevinirim
Ben ilk kutuya basladigimin 2.gunu kanama yasamistim 1 hafta surdu simdi 2 hafta gecms olacak uzerinden yeniden regl olacagmHapa ara vermeden devam etmekle, adet döngünüzü ve hormonal dengenizi bozmuş olursunuz.
Ismini hatrliyormusunuz tek kullanimlik bir ilacmiydiSeninle ayni durumdaydim doktorun ara vermeden icmemi onermedi kesin olmazsinda demedi. Onun yerine geciktirici ilac icmistim
Primolut n canim tek kullanimlik degil gunde kac aldim hatirlamiyorum amaIsmini hatrliyormusunuz tek kullanimlik bir ilacmiydi
Anladim tesekkurlerPrimolut n canim tek kullanimlik degil gunde kac aldim hatirlamiyorum ama
şaşırdım gerçekten, yasmini 6 ay kadar kullanmıştım sonrasında başka bi ilaca geçtim onda da aynı olmuştu iyi hamile falan kalmamışım o arada ben.. En son da yeni nesil çıkan ara verilmeyen haplardan içmiştim, en iyisi de onlardı.Sizin fizyolojiniz enteresanmış. Normal şartlarda son haptan 24-48 saat sonra başlar. Doğum kontrol hapı kullanan kişilere geciktirmek için doktorlar da yeni kutuyla devam etme yöntemini önerirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?