- 28 Ağustos 2019
- 93
- 23
- 8
- 30
- Konu Sahibi goncannderdi
-
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallahGözünüz aydın. Çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Inşallah canım teşekkür ederim Allah en kısa surede isteyen herkese nasip etsin inşallahGözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin ♥ bizde yaşarız bu sevinci inşallah
AminnnInşallah canım teşekkür ederim Allah en kısa surede isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben doktora gitmekten biktigim için gitmedim Allaha güvenip son kez denedim..Zaten yumurtam kendi kendine de catliyordu birazda o yüzden rahattım.. Teşekkür ederim canım inşallah sıkıntı çıkmazHayırlı olsun gebeliğin canim
Bende 2 denemem de klomenle hamile kaldim ama kürtaj oldum
Bu arada keşke doktor kontrolunde kullansaydiniz cunku kist falan oluyor
Insallah sende en kısa sürede yavruna kavusursun neden kürtaj oldun ki sorun mu vardıHayırlı olsun gebeliğin canim
Bende 2 denemem de klomenle hamile kaldim ama kürtaj oldum
Bu arada keşke doktor kontrolunde kullansaydiniz cunku kist falan oluyor
amin cnmI
Insallah sende en kısa sürede yavruna kavusursun neden kürtaj oldun ki sorun mu vardı
Çok üzüldüm canım..Bence tekrar aşılama ya da klomen kullanmayı dene..Benim de 2 sene olmadı klomen kullanmasaydim muhtemelen de olmazdı..Rabbim sana en kısa sürede nasip etsin inşallahamin cnm
Adete gore 8 haftalikti bebegim ama ultrasyonda 6 haftalik gözüküyor du kalp atışını duyamadik kürtaj oldum
Bi sorunum yok yumurtlama yada çatlama da ama hala olmadi 2 yil olcak evleneli hic korunmadik iki duşugum var
Aslında kafamdan yumurtlama zamanında atmıştım sadece.. O da bazı olaylardan dolayı düşünmeye fırsat bulamadım..Ama yine de durmadan kendimi dinledim belirti aradım..Yine olmadi diye düşündüm belirti bulamayınca.. Çok istahim arttı diye de spora başlamayı düşündüm her ihtimale karşı test yaptım..Şimdi de sağlık ocağına kan vermeye gittim bana 10 gün geçmeden kan almıyoruz dedi..Klomen belki hormonları yükseltmiştir dedi..Böyle birşey olabilir mi ya..Ben catlatma iğnesinin buna neden olabileceğini duydum ama klomeni duymadım.. Inşallah klomenden dolayı değil-dir adetimi 5 gün geçti..Klomen kullanınca 28.gün adet oluyordum..Korkuttu beni aile hekimiİşte kafandan atıp spora başlıcam demişsin ya hamile kalmışsın, çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.
Inşallah gebesindirAslında kafamdan yumurtlama zamanında atmıştım sadece.. O da bazı olaylardan dolayı düşünmeye fırsat bulamadım..Ama yine de durmadan kendimi dinledim belirti aradım..Yine olmadi diye düşündüm belirti bulamayınca.. Çok istahim arttı diye de spora başlamayı düşündüm her ihtimale karşı test yaptım..Şimdi de sağlık ocağına kan vermeye gittim bana 10 gün geçmeden kan almıyoruz dedi..Klomen belki hormonları yükseltmiştir dedi..Böyle birşey olabilir mi ya..Ben catlatma iğnesinin buna neden olabileceğini duydum ama klomeni duymadım.. Inşallah klomenden dolayı değil-dir adetimi 5 gün geçti..Klomen kullanınca 28.gün adet oluyordum..Korkuttu beni aile hekimi
Inşallah canım...p.tesi 10 gün geçmiş oluyor i zaman kan vericemInşallah gebesindir
Hayır onlar yumurta geliştirici ilaçlar ama bende hiç duymadım canım klomen kullanıp testi pozitif çıkan. Dediğin gibi çatlatma iğnesi yapıyor ama hiçbiri regl 5 gün geçtikten sonra pozitif vermez.Aslında kafamdan yumurtlama zamanında atmıştım sadece.. O da bazı olaylardan dolayı düşünmeye fırsat bulamadım..Ama yine de durmadan kendimi dinledim belirti aradım..Yine olmadi diye düşündüm belirti bulamayınca.. Çok istahim arttı diye de spora başlamayı düşündüm her ihtimale karşı test yaptım..Şimdi de sağlık ocağına kan vermeye gittim bana 10 gün geçmeden kan almıyoruz dedi..Klomen belki hormonları yükseltmiştir dedi..Böyle birşey olabilir mi ya..Ben catlatma iğnesinin buna neden olabileceğini duydum ama klomeni duymadım.. Inşallah klomenden dolayı değil-dir adetimi 5 gün geçti..Klomen kullanınca 28.gün adet oluyordum..Korkuttu beni aile hekimi
Inşallah hamileyimdir ya..ptesi kan testiyle belli olacak..hâlâ sürekli acıkmak ve aşırı gazım olması haricî bir belirtim yok.. arada çok seyrek olarak göğüs ucunu bisey ısırıyormuş gibi yanıyor o kadar..Sağol canım içimi biraz rahatlatdın..Hayır onlar yumurta geliştirici ilaçlar ama bende hiç duymadım canım klomen kullanıp testi pozitif çıkan. Dediğin gibi çatlatma iğnesi yapıyor ama hiçbiri regl 5 gün geçtikten sonra pozitif vermez.
Sonucunuz ne oldu acabaInşallah hamileyimdir ya..ptesi kan testiyle belli olacak..hâlâ sürekli acıkmak ve aşırı gazım olması haricî bir belirtim yok.. arada çok seyrek olarak göğüs ucunu bisey ısırıyormuş gibi yanıyor o kadar..Sağol canım içimi biraz rahatlatdın..
Şu an 5 haftalik hamileyim çok şükür.. Keseyi de gördük.. Rahim arkasında sıvı birikmesi varmış belki kist patlamistir dedi doktor..ama gebeliğe etkisi olmazmış..Sonucunuz ne oldu acaba
hayirliolsunŞu an 5 haftalik hamileyim çok şükür.. Keseyi de gördük.. Rahim arkasında sıvı birikmesi varmış belki kist patlamistir dedi doktor..ama gebeliğe etkisi olmazmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?