2 kimyasal sonucu 3. Transfer ?

Siz çift transfer mi yaotoracaksiniz pgt lileri ?

Teşekkür ederim amin inşallah. Dört tedaviyide aynı doktorla aynı merkezle mi yaptınız? Piezzo vs onerilmedi mi? Döllenme sayısını artırdığı tahmin ediliyor piezzo ile

Teşekkür ederim amin inşallah. Dört tedaviyide aynı doktorla aynı merkezle mi yaptınız? Piezzo vs onerilmedi mi? Döllenme sayısını artırdığı tahmin ediliyor piezzo ile
2 defa ankara başkent hastanesi dr Göğşen Öcalan ile yaptım, embriyolarım 5. Güne gidemedi. 2 defa da Centrum klinikte Recai pabuçcu da yaptım birinde yumurtalarım boş çıktı. 2. Denemem de dün oldu 6 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi. Çarşamba günü bir daha ayaracaklar. Kimse piezzodan bahsetmedi bana

Pieozzo ve mikroçip döllenme baya artuor bende oldu

Benimde yasal olarak hakkım vardı dördüncü denememdi ama hastane kuralıydı tek transfer oldu. Siz nerde tedavi oluyorsunuz
Acı badem maslak , o zaman sizin kaç genetikli embryonız vardı ? Garıp hangı hastnae öğle kuralmıkı var yasal kanunda 3 cde ızın var artık

Acı badem maslak , o zaman sizin kaç genetikli embryonız vardı ? Garıp hangı hastnae öğle kuralmıkı var yasal kanunda 3 cde ızın var artık
Benim 5 genetikli embriyom var birini transfer oldum 4 kaldı. Çoklu gebeliğe karşı olduklarını birde genetiğe giden embriyonun bölünme ihtimali olduğunu söylediler. Yani tek yumurta ikizi olarak. Eve bebek değil sağlıklı bebek götürmek önemli denildi tek transfer oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…