Gebeliğe Hazırlık 2 kimyasal gebelik, mutsuz son...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Bu sefer iki aylık olmadan kimseye söyleme bi de ananas araştır bi yerde okumuştum tutunmaya yardımcı oluyor diye.
inşallah. anneme bile söylemem bu sefer. Kalp atışını bir duyalım hele.

Testlerini falan yaptırdın mı ??? Pıhtılaşma vs var mı genetik testini yaptırdın mı ??? Beta hcg kaç şimdi cnm ?? Çok ayakta gezme yat dinlen.
Dün adet günümdü beta hcg 300 cıktı yarın bir daha yaptıracagım.işten gelince dinleniyorum. Benimki kese bile oluşmadan düşüyordu doktor saglıksız yumurtlamadan oluyor dedi. Bu ay iğne ile sağlıklı yumurtalar olustu. Hayırlısı inşallah. Ne gelirse Allahtan.

Öncelikle geçmiş olsun canım sonrasında da tebrik ederim hadi inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bende 5 kez kimyasal gebelik yaşadım. Yani yaşadıklarımı tahmin edebilirsin. Genetik test kan pıhtılaşma kromozom analizi felan yapıldı 4 genimde hetereozigot çıktı iğne ve aspirin kullancam bi daha nasip olursa diğer testlerimizde temiz çıktı. Gezdiğim doktorlara bakılırsa stres , bizde gözle görülür bi sorun yokmuş nasip diyip bekleyecekmişiz. İlk kez sağlıklı yumurta için iğne duyuyorum bende yumurtadan yada spermden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bana bu iğne hakkında doktorun söyledikleri hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Yarın direk bi doktora koşmayı düşünüyorum :)

Tekrar hamile kalmana çok sevindim inş sağlıkla alırsın kucağına ben de seminle aynı zamanda kimyasal yaşadım çok yıkıldım değerim yüksekti ve bi anda kanamam başladı değerim düştü ailemize de söylemiştik kimyasal gebeliği de pek çok kişi anlamıyor düşük yaptım diye dillendirildim hep çok yıkım oldu ben de .Neyse Allah’tandır dedik eşimle ve önümüze baktık hala bi şey yok ama bakalım hafta adet zamanım eğer hasta olursam doktora gideceğim artık

doktor benim yumurtlamamın sağlıksız olabileceğini söyledi. Menogon diye yumurta geliştirici iğne vuruldum 10 gün boyunca. Bakalım inşallah tutunur ve sağlıklıca devam eder. Gittiğim doktor bu alanda çok bilgili ve iyiki de gitmişim diyorum.

benim de öyle oldu çok iyi anlıyorum Allah bir daha yaşatmasın beta hcg 2000 olunca herkese söyledik. Bu sefer keseyi görmeden kalp atısını duymadan söylemicem kimseye.

Biliyorum acaba yine mi aynı şey olacak diye geçiyordur içinden ama mümkün olduğunca düşünmemeye çalış hayırlısıyla olacak bu sefer inşallah. Yumurta takibi felan yaptı mı? Yoksa olabilir şeklinde konuşupta mı iğneye başlattı

Yokyaptı 2 güne bir gittim ultrasonla baktı ona göre çatlatma iğnesi vuruldum canım

Cnm test yaptın mı birdaha??

Merhaba arkadaslar ismim merve. Nolur bana da bişey söyleyin tecrübelerinizi paylasın ben 8 ay önce dogum sonrası 11 günlük oglumu kaybettm hastaydı yavrum. Tüm tahliller yapıldı hiçbişey cıkmadı yine deneyin dedi doktor korunmuyorum 4 ayda iki kez kimyasal gebelik geçirdim. Betahcg en fazla 15 oluyo adet birgün gecikip kanama baslıyo. Yıkım üstüne yıkım yasıyorum cok yoruldum artık

Belki yumurta kaliten iyi değildi yada spermde sorun vardı. Kimyasal gebelikler genelde bu sebepten oluyor. Sabırlı olmaya çalışın stres daha kötü aslında. Bi doktora görünün yumurta kalitesi için inafolic combi kullanabilirsiniz eşinizde bi test yaptırsın hastanede. Peki gebeysen çocuk rahatsız demedi mi doktorlar??? Ultrasonda ikili tarama testlerinde çıkmadı mı ??? Çok zor bir durum yaşamışsın inşAllah bu hamileliğin güzel olur sorunsuz geçerde acılarını unutursun.

canım çok sevindim sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallah
iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…