Gebeliğe Hazırlık 2 kimyasal gebelik, mutsuz son...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bibliyofil_k

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
3.788
6.189
158
Bunun mutlu sonla biten bir hikaye olmasını çok isterdim. Nereden nasıl başlasam bilmiyorum. 27 yaşındayım 3 senelik evliyim. 2 seneden fazla zamandır bebek istiyorduk.
2 defa klomen + ovitrelle tedavisi denedik olmadı. Mart ayında kendiliğinden gebe kaldım sonuç : kimyasla gebelik.
2 defa femara + ovitrelle
1 defa femera ile aşılama ( tutmadı)
Soğan kürü,incir kürü, yumurta kalitesini arttırıcı takviyeler derken bu ay femera+ovitrelle ile doğal yoldan hamile kaldım. Sat 17 temmuzdu. Yani yarın tam 6 haftalık oluyorduk. Beta hcg yükselişim çok iyiydi. Geçen çarşamba bayramın 2.günü beta hcgm 1983'tü. Bugün keseyi görmeyi umut ediyorduk göremedik. Beta hcg 296'ya düştü az önce kan sonucum çıktı. 2.Kimyasal gebeliği yaşıyorum. Daha kanamam başlamadı bugün yarın başlar. Allah kimseye bu hayal kırıklığını yaşatmasın. ilkinde beta hcgm hiç yükselmemişti zaten umudum yoktu ama bu sefer gerçekten umutluydum , bu sefer oldu demiştim. Bir de anneme kayınvalideme yakınlarıma hep söyledim.
2019 Nisan annesi olacaktım. sevinip havalarda uçmak benim neyime ki... Allah burada benimle sevinip üzülen ve bebek isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bir de benden size tavsiye nazara inanın... Ben biraz ara vereceğim bebek işlerine. .. Gücüm kalmadı.

cok gecmis olsun compeng dogal yolla hamile kalabiliyor olman ve degerlerinin o kadar yükselebilmesi bile harika - yorgunlugunu anlayabiliyorum.. Sükür etmekten baska care yok - sen yine de hep sükür et..

Ben mesela tek fallop tüpüyle hamile kalmaya cabalayanlardanim, dis gebelik yüzünden tek tüpümü aldilar.. 3 ay once..

gercekten inaniyorum nazara o yüzden hamile kalirsam - 12. haftayi gecmeden esim ve ben olabildigince kendimize saklayacagiz bir bebek bekledigimizi.. sonrasinda karnim büyüdükce zaten anlayacaklardir :)

çok teşekkür ederim. size de çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklıca nasip etsin. Bu sefer gerçekten oldu demiştim. ne yapalım nasip. o kadar yorgunum ki yarın bir kez daha çağırdı doktorum. Geçen hafta 5+1ken 1983 olan değer bugun 5+6'de 296 oldu. Bilmiyorum ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi...

Pes etmek yerine asıl müdaleniz şimdi başlamalı özellikle üniversite hastahanelerinin Hematoloji bölümüne gidin durumunuzu anlatın onlar size çeşitli testler yapacaklardır ve yanında riskli gebelikçiye gidin oda eşinizden Spermiogram isteyecektir sizde tutunma sorunu var anladığım

sanırım öyle. çok teşekkür ederim ben arastırayım dediğiniz şeyi.

canım benim çok üzüldüm böyle olmasına
rabbim yüzünü güldürsün
hepimizin inşallah dileklerini hayırlısıyla nasip etsin
ara ver biraz dediğin gibi bende bıraktım artık
tüp tedavim başarısız oldu eşim tekrar denemek istiyor
ama ben ara verdim bakalım
ümit rabbimden verecek olan o tevekkül etmekten başka yapacak bişey yok
bol dua et canım başka imtihanlar vermesin rabbim

evet canım sevincim 10 gün sürdü maalesef hamileyim diye sevindikten sonra bu hayal kırıklığı çok zor. Ne yapalım buna da şükür. Dua etmekten başka çarem yok. Kan pıhtılaşması ve genetik testlerini yaptırmak istiyorum.
Bence de ara vermek iyi olur canım. Hem ruhen hem bedenen.. Dualarım seninle inşallah hayırlı zamanda sağlıklıca gelir evlatlarımız...

amin inşallah canım rabbim görüyor bu çektiğimiz eziyetleri
bizim imtihanımız da bu demek ki napalım
yüzümüz güler inşallah bizimde hayırlısıyla
biraz akışına bırakalım ikimizde
bir bakarsın çok güzel olmuş sonu
ben tüp bebek tutmazsa ağlarım zor toparlanırım diyordum
inan ki bir damla düşmedi gözümden tuhaf bir hal oldu
ağlayamadım sadece dua ettim ve şükrettim verdiğine de vermediğine de şükür rabbim dedim
üzüldüm elbet ama elhamdülillah çok yıpranmadan atlattım
sende inşallah ferahlarsın canım dualarım seninle

inşallah canım inşallah toparlanırım... Allah razı olsun kuzum.

Ve kanamam başladı. Aranızda kan pıhtılaşma ve genetik testleri yaptıran var mı?
Canım benim rabbim hakkında en iyisini versin inşallah. Üniversite hastanelerinde yapılıyor durumunu belirt sürekli kimyasal yaşadığını yapıyorlar

Çok geçmiş olsun. ben de kimyasal geçirdim ama benim senin kadar yükselmemişti. İnsan bi düşüyor tabi haliyle ama tez zamanda toparlanırsınız inşallah.

Canım benim rabbim hakkında en iyisini versin inşallah. Üniversite hastanelerinde yapılıyor durumunu belirt sürekli kimyasal yaşadığını yapıyorlar
Tamam canım biraz kendimi toparlayım giderim arastırırım Sağol kuzum.

tatlımmm sevinmek benim neyime ki dememelisin. Allahımın iimtihanları bunlar hep sukret bak gebe kalabılıyorsun benim o bile olmadı. İNŞŞAALLAH kucagımız saglıklı evlatlarımızla dolar

Amin canım inşallah hepsi birer imtihan ve bizim sabretmemiz lazım buna da şükür ben o cümleyi bir anlık üzüntüyle yazdım.

Çok geçmiş olsun. ben de kimyasal geçirdim ama benim senin kadar yükselmemişti. İnsan bi düşüyor tabi haliyle ama tez zamanda toparlanırsınız inşallah.

Benim de bu 2.kimyasal açıkçası tam teshisi koyamadı beta hcg çok yükseldiği için hatta tanıya gecikmiş düşük yazmış anlamadım

Ben tekrar hamileyim kızlar dün öğrendim. Sizlerden birşey rica edeceğim. Bu sefer sağlıkla devam etmesi için bana dua edebilir misiniz isim vererek?

Şimdiden Allah razı olsun ettiğiniz duaların bin kat karşılığı sizin olsun inşallah.

Ay canım çok sevindim bak Allah hep yanımızda rabbim kucagina almayı nasip etsin kendiliğinden mi kaldın canim

Benim de arkadasim 2 kere asilama yapti olmadi sonrasinda 3 ay kullanilan bir ilaca basladi bu ilacla birlikte dogal yollardan hamile kaldi umudunuzu kaybetmeyin şu an hayirli zamani degilmis Allah hayirli zamanda evlat sahibi olmanizi nasip etsin insallah

teşekkür ederim. yeniden hamile kaldım bu ay çok şükür. Dün öğrendim.

Gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Bu sefer iki aylık olmadan kimseye söyleme bi de ananas araştır bi yerde okumuştum tutunmaya yardımcı oluyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…