2 kez yumurtlama pcos

Yumukbal

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
332
81
30
Kızlar pcos hastasıyım, ve pcos ile 4 ay önce tanıştık Her neyse asıl konuya gelelim ben Ben gebelik için Hastaneye gittiğimde öğrendim 2 ay Klomen femara duphaston kullandım çatlatma iğnesi ile taçlandırdık fakat olumsuz sonuçlandı. Bunun üzerine HSG çekildim Bu da temiz çıktı ve ben düzenli regli gören bir insanım. Bir doktor buldum O da kendiliğinden olabilir Hiçbir problemin yok dedi Beni rahatlattı Ben de bunun üzerine tekrar ovulasyon testi denemeye karar verdim fakat bir takım takviyelerde almaya başladım neyse o Hazin sona yaklaştım regli gördüm Umudumu kesmiştim regli bittikten sonra bir anda ovulasyon testi yapmaya karar verdim 4 günümdü ve ve pozitif gördüm hemen değerlendirdim 3 gün sonrasında ovülasyon testini bıraktım. Sonra ovülasyon testini satın aldığım ablaya sordum erken yumurtlama olmuşsun 2.kez yumurtlama olabilirsin dedi ve ben tekrar ovülasyon yaptım yumurtlamadan 5 gğn sonra tekrar yumurtlama gördüm:) benim gibi olup tecrübesini yazan olur mu birde şeyi merak ediyorum ikiz gebelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…