• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2 kez kullanılmış kutulu garantili lansinoh çiftli süt pompası ve mothercare kanguru

incimuygarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
303
105
73
süt pompası 85 tl ama hiç kullanılmadı desem yeridir .Kanguru 3 pozisyonlu 60 TL ben 110 aldım oda çok yeni....

Sizdekinin resimleri olsa daha kolay karar veririm,renk falan ayni mı bi de kaç kg kadar,12 mi? Genelde 2 yıl garantisi oluyor,sizin bitti mi

aynısı bendekide kolayıma geldide açıkcası o yüzden hazır resim koydum :26: 8 ay olduk alalı bel fıtığı var bende kullanamadım eşimde pek sevmez öyle taşımayı kullanamadık yani sizin anlayacağınız..garantisi var mı bilmiyorum ama faturası yok bizde zaten garantiye gerek duyulan bi ürün değilki gayet sağlam..12 kg kadar taşıma kapasitesi var ..3 poziyınlu isterseniz sırtada takılıyor kızım onu çok seviyor ama taşıyan yok yavrumu..karar sizin yinede iyi günler..

$Kan.jpg çocuk sırttada taşınıyor öndede ..önde hem size hem dışa bakar pozisyonda durabiliyor

Back