- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
- Konu Sahibi I LoVe You
-
Merhaba bende aynı durumdayım sizinle bugün başladım ilaca günde iki kere 5 gün, doktor konrrol iğne vs demedi. Nasil bir yol izlediniz?Merhabalar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk kez üye oldum yazıyorum kusuruma bakmayın . Bu ay klomen kullandım adetimin 3. Günü başladım (15 Kasım bat) günde 2 tane içtim Klomen biteli 3 gün oldu doktor kontrole çağırmadı iğnede vermedi. Tahmini adetin kaçıncı günü yumurta çatlar bugün 10. Gün adetimin.
Adetinizin 14. Günü doktora gidip bi bakın çatlamış mı yumurtam diye belki o zaman iğne verir normal de kaç gün de bir adet görüyorsunMerhaba bende aynı durumdayım sizinle bugün başladım ilaca günde iki kere 5 gün, doktor konrrol iğne vs demedi. Nasil bir yol izlediniz?
31 32 gün aralığında görüyorum canım, bu ay ovulasyon ile takip edeyim dedim ama bilemiyorum tabiAdetinizin 14. Günü doktora gidip bi bakın çatlamış mı yumurtam diye belki o zaman iğne verir normal de kaç gün de bir adet görüyorsun
Evet takip et ama 14 15 16 ve 17 günler olabilir tahminen tabiki31 32 gün aralığında görüyorum canım, bu ay ovulasyon ile takip edeyim dedim ama bilemiyorum tabi
Merhaba Kasım ayında klomen+ovitrelle vuruldum ve sonuç negatif 2 gün sonra yeniden klomene başlıcam doktorum önümüzde 2 seçenek var sen hangisini istersen dedi ya yine klomen +ovitrelle dedi yada bu ay rahim filmi çekeriz dedi bende bi kere daha şansımı denemek istiyorum dedim o da tamam ama bidaha ki ay olmazsa rahim filmi çekerim dedi tamam hocam dedim allahın izni ile inşallah gerek kalmaz dedi 2. Kez klomene başlayan var mı bu ay beraber destek olalım birbirimize
İlaç kullanınca olması gereken günlere cekebiliyormus evet duymuştum çok teşekürler kuzumEvet takip et ama 14 15 16 ve 17 günler olabilir tahminen tabiki
Doktorum da öyle söyledi ama ben bikere daha şansımı deneyim dedimKlomen öncesi film cektirmwni öneririm canısı özel haatanelerin cogu bır dunya tedavı deneyıp en sona filmi bırakıyor malesef kı
Merhaba mesajını yeni gördüm. Ben kendim ovülasyon testiyle takip ettim doktor hiçbirşey demediği için adetimin 12 13 14 15 inde yumurtlama 16. Gününde çatlama gördüm tabi doktor bana adetin 11inci gününden itibaren ilişki önermişti gün aşırı. Çatlamadan 10 gün sonra dün hamile olduğumu öğrendim çok minik dahaMerhaba bende aynı durumdayım sizinle bugün başladım ilaca günde iki kere 5 gün, doktor konrrol iğne vs demedi. Nasil bir yol izlediniz?
Ovülasyon testi temin edip takip edebilirsin herkesin günü farklı oluyor. Doktorun ihmali ama brn yinede böyle bir çözüm buldumMerhaba bende aynı durumdayım sizinle bugün başladım ilaca günde iki kere 5 gün, doktor konrrol iğne vs demedi. Nasil bir yol izlediniz?
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun adınıza cok sevindim :) Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba mesajını yeni gördüm. Ben kendim ovülasyon testiyle takip ettim doktor hiçbirşey demediği için adetimin 12 13 14 15 inde yumurtlama 16. Gününde çatlama gördüm tabi doktor bana adetin 11inci gününden itibaren ilişki önermişti gün aşırı. Çatlamadan 10 gün sonra dün hamile olduğumu öğrendim çok minik daha
Kuzum bugün başladım yukarda yazdım diğer alintiya :) 2. Çizgi silikOvülasyon testi temin edip takip edebilirsin herkesin günü farklı oluyor. Doktorun ihmali ama brn yinede böyle bir çözüm buldum
Merhaba bende bu ay 2. Kez kullandim bakalim olmazsa eger rahim filmi denildi sizinki gibi sizin sonuç nedir adet tarihiniz yakin mi insAllah filme gerek kalmazMerhaba Kasım ayında klomen+ovitrelle vuruldum ve sonuç negatif 2 gün sonra yeniden klomene başlıcam doktorum önümüzde 2 seçenek var sen hangisini istersen dedi ya yine klomen +ovitrelle dedi yada bu ay rahim filmi çekeriz dedi bende bi kere daha şansımı denemek istiyorum dedim o da tamam ama bidaha ki ay olmazsa rahim filmi çekerim dedi tamam hocam dedim allahın izni ile inşallah gerek kalmaz dedi 2. Kez klomene başlayan var mı bu ay beraber destek olalım birbirimize
İnş gerek kalmaz ya 6 gün sonra sonucumu öğrenicem bizim doktor da bu ay olmazsa rahim filmi dedi iğne vuruldunuz muMerhaba bende bu ay 2. Kez kullandim bakalim olmazsa eger rahim filmi denildi sizinki gibi sizin sonuç nedir adet tarihiniz yakin mi insAllah filme gerek kalmaz
Meraba canım bende seninle aynı durumdayım klomen +ovitrella kullandım sonuç negatif oldu yarın klomene tekrar basliycam ama bu sefer 2 kutu içecem.doktorum öyle dedi hadi bakalim.bu sefer olur inşallahMerhaba Kasım ayında klomen+ovitrelle vuruldum ve sonuç negatif 2 gün sonra yeniden klomene başlıcam doktorum önümüzde 2 seçenek var sen hangisini istersen dedi ya yine klomen +ovitrelle dedi yada bu ay rahim filmi çekeriz dedi bende bi kere daha şansımı denemek istiyorum dedim o da tamam ama bidaha ki ay olmazsa rahim filmi çekerim dedi tamam hocam dedim allahın izni ile inşallah gerek kalmaz dedi 2. Kez klomene başlayan var mı bu ay beraber destek olalım birbirimize
Hadi bu sefer güzel sonuçlar alırız inşAllahMeraba canım bende seninle aynı durumdayım klomen +ovitrella kullandım sonuç negatif oldu yarın klomene tekrar basliycam ama bu sefer 2 kutu içecem.doktorum öyle dedi hadi bakalim.bu sefer olur inşallah
Amin inşallah herkese nasip etsinMerhabalar hayırlı uğurlu olsun adınıza cok sevindim :) Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahbugün adet bitiminin 2. Günü klomende 4. günüm, ovulasyonla testine saat 14.00 itibariyla başladım fakat anlamadığım birşey diğer çizgi silik çıktı bu ne demek oluyor bilmiyorum Yumurtlamaya yaklaşıyor muyuz test çalışıyor mu anlayamadım
Erken başlamışsın canım hemen olmaz daha ilacın bitmediMerhabalar hayırlı uğurlu olsun adınıza cok sevindim :) Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahbugün adet bitiminin 2. Günü klomende 4. günüm, ovulasyonla testine saat 14.00 itibariyla başladım fakat anlamadığım birşey diğer çizgi silik çıktı bu ne demek oluyor bilmiyorum Yumurtlamaya yaklaşıyor muyuz test çalışıyor mu anlayamadım
Anladım kuzum çok teşekkür ederimAmin inşallah herkese nasip etsinsilik çıkacak canım sürekli zaten yumurtlama gününe doğru koyulaimaya başlayacak yumurtlama günü ikiside aynı koyulukta koyu olacak
İlk kez deniyorum ovulasyon ile birde adet düzensizliği de var bende kestiremiyorum kiErken başlamışsın canım hemen olmaz daha ilacın bitmedi
Ins canim yok igneye gerek duymuyor daha önce kist hikayem olmadigi icinİnş gerek kalmaz ya 6 gün sonra sonucumu öğrenicem bizim doktor da bu ay olmazsa rahim filmi dedi iğne vuruldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?