- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi I LoVe You
-
Çok dua ediyorum olsun diye ama hasteney giderken öylesine gidiyorum sanki olmıcak diyo içimden bi ses2.nci kullanımda gebe kaldım ben inşallah hepinizin sonuçları güzel olsun ve lütfen stres yapmayın oluruna birakın ve emin olun ozman oluyor ben 5 ay kendımı hep gebe sanıyordum her ay ama gel görki hiç beklemediğim ay gebe kalmıştım bol bol dua edin ınanarak inşallah
Oyle olumsuzu çagırmaÇok dua ediyorum olsun diye ama hasteney giderken öylesine gidiyorum sanki olmıcak diyo içimden bi ses
İnş dua edermisiniz lütfen hamilelerin duası kabul olur derler en güzel şeyde bir başkasının duasında yer almak lütfenOyle olumsuzu çagırma
Allah hepimize hepinize hayırlısını versin inşallahİnş dua edermisiniz lütfen hamilelerin duası kabul olur derler en güzel şeyde bir başkasının duasında yer almak lütfen
Bende anlamadım kontrole çağırmadı günde iki tane iç 5 gün 25 inde ilişki gğn aşırı 7 sinde gel kan ver dedi. Çok baştan savma mı yaptı acaba. Kiste dönüşür mü hepİğne falan vurucaz demedimi klomen vermiş ama kontrole gitmen lazım bende yarın başlıcam pazar günü ilacım biticek doktorum salı günü de kontrole çagırıd yumurtam olması gereken boyuta gelince iğne vurucak çünkü klomen yumurtanı büyütüyor fakat yumurta çatlatmazsa kiste falan dönüşüyor benim doktorum iğneyi vurulana kadar en az 4 kez kontrole çağırıyor klomen başlayınca kontrole çağırması lazım bence doktora gidin derim yada doktorunuz değiştirin nasıl çağırmamış kontrole anlamadım
Hep değil bende bi keresinde sadece klomen kullandim ama doktorum yumurtalıklarım büyümüş mü diye kontrole çagırmıştı neden iğne vurmadı acaba başka iyi bir doktora gitseniz bende bi tane doktora gittim günde 1 tane iç dedi 5 gün sonra ipneye gerek yok dedi bundan huylandım açıkcası arkadaşımın önerdiği başka bi doktora hemen ertesi güne randevu aldım doktor bana iğnesiz olmaz dedi günde 1 tane içmen de sana fayda etmicektir dedi hemen tedaviye başladı o gün ilk iğnem de olmadı şimdi 2. Yi dexez yarın ilaca başlıcam bence başka bi doktora görün hazır ilacıda içmişsin belki iğne vurulursun en azından yumurtanın ne zaman çatladığını biliceksin ne zaman ilişkiye girmen gerekir biliceksinBende anlamadım kontrole çağırmadı günde iki tane iç 5 gün 25 inde ilişki gğn aşırı 7 sinde gel kan ver dedi. Çok baştan savma mı yaptı acaba. Kiste dönüşür mü hep
Yarın başka doktora görüneceğim. Çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için cevapladığın içinHep değil bende bi keresinde sadece klomen kullandim ama doktorum yumurtalıklarım büyümüş mü diye kontrole çagırmıştı neden iğne vurmadı acaba başka iyi bir doktora gitseniz bende bi tane doktora gittim günde 1 tane iç dedi 5 gün sonra ipneye gerek yok dedi bundan huylandım açıkcası arkadaşımın önerdiği başka bi doktora hemen ertesi güne randevu aldım doktor bana iğnesiz olmaz dedi günde 1 tane içmen de sana fayda etmicektir dedi hemen tedaviye başladı o gün ilk iğnem de olmadı şimdi 2. Yi dexez yarın ilaca başlıcam bence başka bi doktora görün hazır ilacıda içmişsin belki iğne vurulursun en azından yumurtanın ne zaman çatladığını biliceksin ne zaman ilişkiye girmen gerekir biliceksin
Rica ederim yaz ama bakalım doktor ne dicekYarın başka doktora görüneceğim. Çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için cevapladığın için
Merhabalar bende geçen ay adetin 4 günü iki klomene başladım yumurta takibi yaptırmadım test falan yapmadım negatif olduğunu düşünüyorum bu ay tekrar klomene baslayacagimMerhaba Kasım ayında klomen+ovitrelle vuruldum ve sonuç negatif 2 gün sonra yeniden klomene başlıcam doktorum önümüzde 2 seçenek var sen hangisini istersen dedi ya yine klomen +ovitrelle dedi yada bu ay rahim filmi çekeriz dedi bende bi kere daha şansımı denemek istiyorum dedim o da tamam ama bidaha ki ay olmazsa rahim filmi çekerim dedi tamam hocam dedim allahın izni ile inşallah gerek kalmaz dedi 2. Kez klomene başlayan var mı bu ay beraber destek olalım birbirimize
Ne zaman başlıcaksın benim başladım6dün bitti klomen bu hafta iğne vurulurum herhaldeMerhabalar bende geçen ay adetin 4 günü iki klomene başladım yumurta takibi yaptırmadım test falan yapmadım negatif olduğunu düşünüyorum bu ay tekrar klomene baslayacagim
Adetim çok düzensiz geven ay 49 günde adet olup başladım bu ay nezaman olurum bilmiyorum yarın kan tahlili yaptırıp beta HCG baktircam ona göre adeti bekleyip baslicamNe zaman başlıcaksın benim başladım6dün bitti klomen bu hafta iğne vurulurum herhalde
Ben normalde 35 günde bir adet görüyorum ama iğne vurulunca 29. Gün adet oldumAdetim çok düzensiz geven ay 49 günde adet olup başladım bu ay nezaman olurum bilmiyorum yarın kan tahlili yaptırıp beta HCG baktircam ona göre adeti bekleyip baslicam
Bır ay 30 diğer ay 46 bir ay 28 diğer ay 47 böyle gidiyor. Büyüzden yumurta takibi yapamadım gecen ay günde iki defa klomen kullandım yumurtlama günlerini pek değerlendirmedim ,ikiz gebelik çok isdiyorum hayirlisiBen normalde 35 günde bir adet görüyorum ama iğne vurulunca 29. Gün adet oldum
Ben iğne hiç olmadim bu ay tekrar başlamak isdiyorum yumurta takipine gitmeyi dusunuyom iğne isdicem doktordan şansimiz artar belkiBen normalde 35 günde bir adet görüyorum ama iğne vurulunca 29. Gün adet oldum
Ben görüyorum kuzum var çizgi imkanın varsa kan vermeye gitBakarmisiniz gebelik varmı sanki çizgi var ama çok silik emin degilimEki Görüntüle 2730920
Gittim kan vermeye sağlık ocağında kovit vakası varmış ,geri gonderdiler adeti 3 gün gecince test yapmiyolatmisBen görüyorum kuzum var çizgi imkanın varsa kan vermeye git
Ozaman birdaha test yapın garanti olsun canımGittim kan vermeye sağlık ocağında kovit vakası varmış ,geri gonderdiler adeti 3 gün gecince test yapmiyolatmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?