Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 kez kimyasal gebelik geçirip hamile kalanlar var mı?
Ayy hadi inşallah canım ya coraspirin i bırakma o zaman bende boyle silik gordum kimyasal dıye cok korktum ama bırakmadım kan testini ıkı gunde bır tekrarladık kese gozuktı bırakmadım en son bebek ıcınde olusunca doktor kan sulandırıcı iğne verdi ınsallah senınkıde oyle olur hayırlı haberler ını bekliyorum
Ayy hadi inşallah canım ya coraspirin i bırakma o zaman bende boyle silik gordum kimyasal dıye cok korktum ama bırakmadım kan testini ıkı gunde bır tekrarladık kese gozuktı bırakmadım en son bebek ıcınde olusunca doktor kan sulandırıcı iğne verdi ınsallah senınkıde oyle olur hayırlı haberler ını bekliyorum
Bende hemen gitmedım canım elımde test cok vardı adetim uc gun gecene kadar idrar testini tekrarladım koyulasınca oyle saglık ocagına gıdıp kan verdım
Testin resmi gelmemiş canım