2 kez kimyasal gebelik geçirdim 3.ye kadar transfer olacağım benim gibi olup 3.de sağlıklı gebelik elde eden var mı?

Gldmergn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
292
127
27
Merhaba ben tüp bebek tedavisi ile iki kez hamile kaldım ikisi de kimyasal olarak sonuçlandı şimdi 3.transferimi olacağım çift embriyo koyulacak benim gibi olup 3.de sağlıklı gebelik elde eden var mı aranızda acaba şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkürler

Merhaba ben tüp bebek tedavisi ile iki kez hamile kaldım ikisi de kimyasal olarak sonuçlandı şimdi 3.transferimi olacağım çift embriyo koyulacak benim gibi olup 3.de sağlıklı gebelik elde eden var mı aranızda acaba şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkürler
Merhaba bende bahçecide 2kere denedim ikiside kimyasal oldu 5tane embiriyom var ama ne yapsam bilemedim acaba hepsimi bozuk bilmiyorum sizin doktorunuz kimdi ne açıklama yapıyor size

Merhaba bende bahçecide 2kere denedim ikiside kimyasal oldu 5tane embiriyom var ama ne yapsam bilemedim acaba hepsimi bozuk bilmiyorum sizin doktorunuz kimdi ne açıklama yapıyor size
Merhaba mehmet reşit asoğlu acaba instagramdan benim hesabımı ekleyebilir misiniz ordan konuşalım ben bu uygulamayı tam olarak kullanamıyorum da

İnstagram Kullanıcı adı .. sahte hesabım yani burdan daha zor oluyor o yüzden diyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
X