2. Kez dış gebelik yaşıyorum

Kartanesi16

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
73
75
33
Arkadaşlar merhaba hepinize.. Hemen konuya geçmek istiyorum sizde veya varsa çevrenizde benim gibi olanlar tecrübenizi esirgemeyin lütfen . Ben 6 yıllık evliyim evlendiğim ilk yıl dış gebelik yaşadım. Neden böyle oldu acaba diye araştırma yaparken tiroidlerime baktırdım ve tiroid kanseri olduğumu öğrendim. Ameliyat ilaç tedavisi vs ile atlattım çok şükür. Bir süre sonra 2.kez hamile olduğumu öğrendim normal gebelikti çok şükür oğlum dünyaya geldi. Oğlum 4 yaşındayken bu ay tekrar hamile kaldım ve malesef dış gebelik buda. Bebeğimi hissediyorum sağ tarafa sıkışmış kuzum6 yıl sonra neden demekten alamıyorum kendimi benim gibi tekrarlayan dış gebelik yaşamış arkadaşlar da süreç nasıl ilerledi merak ediyorum

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm durumunuza
Duyduğum kadarıyla dış gebelik daha once yaşayan kişilerde tekrarlama ihtimali daha cokmus
Vücut tuplerdeyken tutunmayı normal sayarmış sanırım bir kereden sonra

Umarım hakkınızda hayırlısı olur çok çok geçmiş olsun en azından bir evladımız varmış

Çok sağolun evet iyi ki oğlum var olmasaydı daha zor olurdu gerçekten.. Allah onu bana bağışlasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah

Merhaba canım bende 2 kez dış bir kez kimyasal gebelik geçirdim doktor 6 ay korunma verdi ama ben dün hamile olduğumu öğrendim bir ayım kalmıştı tedavi için o kadar kötüyüm ki dış gebelik genellikle tüp tıkanıklığından oluyor benim sağ tüpüm sıkıntılı galiba

Merhaba şuan nasılsınız olmuş epey yazalı siz ama dış gebelikmiymiş,nasıl tedavi oldunuz? Ben de dış gebelik geçirdim korunma sürem bitti ama çok korkuyorum tekrar denemeye iğneyle sonlandırılmıştı tüpler duruyor.Her gün aklımda bu var başka hiçbir şey düşünemiyorum inş sağlıklı hamilelik yaşarsınız çok geçmiş olsun

Merhaba nasılsınız?İki kez aynı tüpten dış gebelik geçirmişsiniz sanırım ve tekrar hamile kalmışsınız yine aynı tüpten mi ve rahim filmi çektirmiş miydiniz?Ben cesaret edemiyorum yeniden denemeye doktorum rahim filmine gerek yok diyor kaç kez konuştuk bu konuyu ama ilk gebeliğim olduğu için gerekli olmadığını söylüyor umarım ben de sizin gibi sağlıklı hamilelik yaşayabilirim.

Canım bence rahim filmi çok gerekli bir şey ben çekmeden tekrar hamile kaldım ama bence gerekli birşey çünkü şimdiki hamileliğim sol tüpten olabilir dedi doktor. Umarım sende sağlıklı gebelik yaşarsın canım hiç moralini bozma

Merhaba bu konuyu açtığım da dış gebelikten şüphelendi Dr um ama sonrasına düşük yaptığım tespit edildi öncelikle hiç korkmayın etrafımda ilk gebeliği dış gebelik olup sonrasında normal gebelik yaşayan çok insan var
Evet yine hamileyim takvim ekledim çarşamba günü keseyi gördük çok şükür ilk gebeliğim neden dış gebelik oldu yanlış olan neydi bilemiyorum ama sonrasında 3 kez normal şekilde hamile kalabildim.. Sizede Allah tekrarını yaşatmasın güzel haberler alırsınız inşallah bende çok korktum ağladım uyuyamadım ama şimdi oğlum 4 yaşında ve diğer bebeğim de yolda.. O dönem kendi üzdüğümle kaldım sadece

Çok teşekkür ederim yanıtınız için umarım yaşayabilirim.

Çok teşekkür ederim cevabınız için peki hamileliklerinizden önce rahim filmi çektirmiş miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…