• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. kez aynı sebeplerle terk edildim

normal standartlarda ki bir türk erkeğine,polonyalı bi erkekle dans ettim,oda partileri yapıyoruz vs..desek olacakları düşünemiyorum-tatlicadiarzu-
kendisi baya aşmış bir erkek demekki..
erkekler aldatsa bile,söz konusu kadın olunca ağalık taslarlar genelde:1closedeyes:onlara herşey mübahtır çünküboshayallersmile
neyse:hulya:
senin onu affedip tekrar başlaman başlı başına bir hata olmuş..inan bi süre sonra yine arar seni,yine barışırsınız,yine küçük oyunlar olur(kıskandırma,taktik çabaları vs..)ikinizin hayatında başkaları bile olsa sizin iletişimi kesiceğinizi zannetmiyorum
bir şekilde birbirinizin hayatında olucaksınızgamyoncuiremsu

normal standartlarda ki bir türk erkeğine,polonyalı bi erkekle dans ettim,oda partileri yapıyoruz vs..desek olacakları düşünemiyorum-tatlicadiarzu-
kendisi baya aşmış bir erkek demekki..
erkekler aldatsa bile,söz konusu kadın olunca ağalık taslarlar genelde:1closedeyes:onlara herşey mübahtır çünküboshayallersmile
neyse:hulya:
senin onu affedip tekrar başlaman başlı başına bir hata olmuş..inan bi süre sonra yine arar seni,yine barışırsınız,yine küçük oyunlar olur(kıskandırma,taktik çabaları vs..)ikinizin hayatında başkaları bile olsa sizin iletişimi kesiceğinizi zannetmiyorum
bir şekilde birbirinizin hayatında olucaksınızgamyoncuiremsu

portekizliler dans etmeyi biliyorlar :p
o zamanlar sevgilim olmadığı ve arkadaş olarak görüştüğümüz için sesini çıkaramadı sadece.

evet erkekler bu konuda kendilerini haklı olarak görebiliyorlar. hormonları böyle yapmalarını söylüyormuş. çünkü bana rahatlıkla "o duygusal bir ilişki değildi" diyebiliyorken "başka birisiyle beraber olursan seni öldürürüm" diyebilmesi bile bunun göstergesidir. ama unutuyorlar ki kadınların hormonları da "en iyisini seçince eskisini bırak" yönündedir. bunu kullanmıyor olabiliriz ama kullandırtmak zorunda bırakmamaları gerekiyor.

tek umudum ben dönünce beni bir daha aramaması. benim de onu aramamam.

yok yok kesin bunlar kardeş falan olmasın iyice sinir oldum bak şimdi -tatlicadiarzu-

'en iyisini seçince eskisini bırak' waay çok güzel bi cümle :))

Son düzenleme:
denenmişi denemenin bi faydası olmadığını
insan ancak yaşayarak öğreniyo
bir musibet bin nasihatten iyidir..
sen bi ders kazandın ama o seni kaybetti
öyle düşün...

Bence her şerde bir hayır varmış,affetmese idin her zaman aklında bir acaba olacaktı ama şuan söz konusu bile değil :umursamaz:

denenmişi denemenin bi faydası olmadığını
insan ancak yaşayarak öğreniyo
bir musibet bin nasihatten iyidir..
sen bi ders kazandın ama o seni kaybetti
öyle düşün...

son cümlene bayıldım canım :) bunu hep kendime hatırlatacağım :)

inşAllah bundan sonra mutlu olursun ..

tek isteğim bu yönde canım :)

Bence her şerde bir hayır varmış,affetmese idin her zaman aklında bir acaba olacaktı ama şuan söz konusu bile değil :umursamaz:

herkesin ikinci bir şansı hak ettiğini düşünüyordum. ama artık her zaman ikinci şanslara izin verilmemesi gerektiğini öğrendim galiba...

bunları veya benzerlerini çoğumuz yaşamışızdır.
kadınlar duygusal değil, erkekler hin.
sen taa Praglara git, her akşam o aptala hesap ver msn de.
amaç hesap vermek olmayabilir ama, o durumda gizemli olması gereken senken.
bu tür davranışları ben de çok yaparım.
samimi olmak, beklenti içinde olmayı getiriyor.
ve erkek de bunu çok güzel kullanıyor.

kazık yiye yiye olgunlaşıyoruz işte.
şu an gelse ne dersin?

bir de eğer küfretmen gerekiyorsa ara ve et. daha sonra söylemediklerine çok daha fazla pişman oluyor insan.

bunları veya benzerlerini çoğumuz yaşamışızdır.
kadınlar duygusal değil, erkekler hin.
sen taa Praglara git, her akşam o aptala hesap ver msn de.
amaç hesap vermek olmayabilir ama, o durumda gizemli olması gereken senken.
bu tür davranışları ben de çok yaparım.
samimi olmak, beklenti içinde olmayı getiriyor.
ve erkek de bunu çok güzel kullanıyor.

kazık yiye yiye olgunlaşıyoruz işte.
şu an gelse ne dersin?

bir de eğer küfretmen gerekiyorsa ara ve et. daha sonra söylemediklerine çok daha fazla pişman oluyor insan.

şu an gelse bir şey derim ama ayıp olur.

aslında üzülmüyorum bile o kadar artık. ilkinde yeterince üzülmüştüm diye düşünüyorum. haksızlığa uğradığımı düşünüyorum.

bir tek "senden nefret ediyorum." diyebildim. ona da "ben nefret edilecek birisi değilim ama ediyorsan yapabileceğim bir şey yok." demişti. kaydirigubbakcemile3

haksızlığa uğramış olma hissi insana yerleşiyor.
ben de bu hissi atmaya çalışmakla meşgulüm şu aralar...
ve tabi ki yaşamak için gerekli olan güven.
güven kalmayınca onu tazelemek zor.
genelleme yapmamak istiyorum "erkekler..." diye başlayan cümleler kurmamak.
ama kendileri genel ben napayım.

öncelikle şunu söylemeden geçemeyeceğim inanılmaz derece de dayanıklı birisin. bu kadar yapılanlara hala arayıp küfür etmemişsin tebrikler;) tabi ki doğru olanı yapmışsın. böylece sen umursamadığın için deli olacak ve defalarca gelecek kapına..ama ben de herkesin söylediğini söyleyecem sana. sen ona 2. bi şans vermişsin kullanamamış eğer 3. bi şansı verirsen onun egosunu yükseltmekten başka bi işe yaramaz ve her defasında daha fazla yara alırsın. dayan ve arama onu lütfen sonunda onu unuttuğun zaman çok daha mutlu olacaksın..

Bir insanın değişmesini beklemek deveye hendek atlatmak gibidir...
Bir insan şahsiyetsizse şahsiyetsiz kalır...
Zararın neresinden dönülürse kardır diyorum, Allah'ın sevgili kuluymuşsun.
Çabuk kurtulmuşsun a.s

Back