- Konu Sahibi mayiscadisi
-
kötü olmuş canm yaşadıkların zor şeyler heleki şu bahaneler insanı çıldrtcak cinsten bunlarda bi tecrübe ama değişken bi erkekle karşılaşmışsın ne istedğini bilmez bence bidaha affetme onu haketmemiş seni
keşke araya başka bi kız girdiği zaman affetmeseymişsiniz ama malesef kadınlar olarak inanmak istiyoruz erkeklere ve değişeceklerini umut ediyoruz
sonuç değişmiyorlar ve yıpranan yine biz oluyoruz
umarım bundan sonra karşınıza hak ettiğiniz kişilikte bi adam çıkar
yazı çok uzun olacak diye eklemediğim şeyler oldu. bana "duygusal bir ilişki" değildi diyerek açıkladı bu durumu. hatırladığımda çok fazla üzülsem de affettim evet. çok seviyordum o zamanlar.
yazından anladığım çok akıllı bir kız olduğun...okurken bende aynı şeyi dedim içimden,keşke affetmeseymişsin diye....ama işte kadınlarda bu duygusallık ağır basabiliyor zaten sende açıklmasını yapmışsın,çok seviyordum o zamanlar diye...yinede affetmemen gerektiğini biliyorsun ama....bi erkek bunu bir kere yaptıysa yine yapacaktır ki yapmışta.....
herşey tecrübe hayatta demek ki yaşaman gerekiyormuş bunu....
cok kötü cokama canim varya üzülme, o essegin tekiymis seni haketmemis. gözü disarda..bunu gibisi ne yapacaktin ki...keske affetmeseydin..zaten hep derler ya, ilk aldatilisi son aldatilisi olucak...yani affetmiyceksin. geriye bakmyicaksin...hic olgun biri degilmis, ne istedigini bbile bilmyior...iliskiye baslamadan önce kendini bi egitsin ki olgunlassin beyefendi
Keske ilkinde affetmeseymissin ama duzelir diye umut etmissindir
inşallah bundan sonra böyle insanlar çıkmaz karsına ve mutlu olursun :):)
yaşadığımız her şey aslında bize yarar sağlıyor.
temelde üzücü olaylar yaşamış olsan da bunun sana kattıkları tartışılmaz
bence bizi üzüp de yıkamayanlara dik duruşumuz bir teşekkür olsunn
-Benden daha iyisine layıksın.
- İşlerim çok yoğun. Bunları bir düzene koymadan sana umut vermek istemiyorum.
- Aramızda yaş farkı çok fazla
- Bir süre yalnız kalmak istiyorum.
- Ama seninle arkadaş kalmak istiyorum.
ay komple aynı bunları bi kitaptan falan mı okuyorlar acaba kötükedihüso
işin aslı 1 hafta önce hiç bişey söylemeden ayrıldı aradım acmadı msjlarıma cevap bile vermedi 2 gün önce aradı bu bahaneleri saydı bende saf inandım tamam ozaman zamana bırakalım dedik sonuç ne bilmiyorum kesin buldu birini onu ayarlarsa bana olmuyor tamamen bitsin dicek ha yok ayarlayamazsa aşkım cicim muhabbetine döncek bunları çok iyi biliyorum ama konuşunca dayanamıyorum ikna kabiliyeti çok fazla kötükedihüso sesini duymazsam görmezsen sorun yok unuturum ama öyle masum konuşunca dayanamıyorum -tatlicadiarzu-
öyle tabi canım en iyisi seni örnek almam söylenen baheneler bile aynı nasılsa olumunekankayizsmile yok yok kararlıyım bitti kesin de işte şimdi tel çalsa arasa anında inanırım ben ya normalde çok katıyımdır bitti dediğim an biter ama şeytan tüyü var sanırım bi gün tartışırken birden annemiz ol dedi bana ben tabi kaldım öyle anlamadım ne diyosun sen ya dedim sadece 2dk sus düşün dedi sonra dang etti evlenelim dedi :asigim: adam böyle ağzı laf yapan biri işte canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?