• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. kez aynı sebeplerle terk edildim

mayiscadisi

Born This Way
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
542
3
96
İstanbul
Peki nasıl mı oldu?

İstanbul'a staj yapmaya gitmiştim. Her şey bir sene önce tanışmamızla başladı. Birbirimizi sevebileceğimizden emin değilken geçen zamanla aradığımın "o" olduğuna inanmaya başlamıştım.

Her 2 saatte bir aramalar, ben aramayı unuttuğumda "sen beni unuttun" sitemleri, ailesiyle-arkadaşları ile tanıştırması, beni kıskanması vb. olaylarla ilişkimizin güçlendiğini düşünüyordum.

Daha sonra ben okuluma geri döndüm. Aynı şehirde yaşamadığımız için telefon konuşmalarımız sıklaşmıştı. Ben derslerimle uğraşırken o da mesleğini yapmaya çalışıyordu. Aradan bir ay geçti. İşi çok yoğun olduğu için çok sık aramamasını bile söylüyordum. Senarist olduğu için çalışmasını bölmek istemiyordum. Ama o buna gerek olmadığını, bir sorun yaratmayacağını söylüyordu. Sonra bir haftasonu neredeyse hiç haberleşemedik ve ben deliye döndüm. Kısa bir konuşmanın ardından da bir hafta daha haber alamadım. Telefonlarıma cevap vermiyordu. Bir haftanın sonunda aradı ve konuşmaya başladık. Bu bir ayrılık konuşmasıydı, farkındaydım. Bana adımla hitap etmeye başlamıştı. Sonra konuya girdi ve gerekçelerini söyledi:

- Benden daha iyisine layıksın. (anlamı: uzaktasın.)
- İşlerim çok yoğun. Bunları bir düzene koymadan sana umut vermek istemiyorum.( anlamı: buluşamıyoruz da)
- Aramızda yaş farkı çok fazla. (anlamı: normalde 10 yaşlık farkı sorun etmediğimizi biliyorsun ama güzel bir bahane kabul et)
- Bir süre yalnız kalmak istiyorum. (anlamı: başka birisini buldum. her an onunla çıkmaya başlayabiliriz.)
- Ama seninle arkadaş kalmak istiyorum. (anlamı: kızın tipi ortalamanın altı, biraz gönlümü eğlendirip döneceğim ben sana)

Yani aramızdaki ilişki bitmişti, cümlelerin anlamlarının da farkındaydım ama kabullenmek istemedim. Hemen her gün konuşmaya devam ettik. Sonra gerçekten de başka bir ilişkisi olduğunu öğrendim. Arayıp ağladım, bağırdım, çağırdım. Ama hala o "sonra konuşuruz" diyordu.(anlamı: kızla ayrılmak üzereyim zaten)

Bütün iletişimi koparmaya karar verdim. Mesajlarını, numarasını, her şeyini sildim. En yakın yurt arkadaşıma olayı anlattım. "Bir daha onunla ilgili hiçbir şey duymayacaksın benden." derken bile çok kararlıydım. Ertesi gün bilmediğim bir numaradan çağrı geldi. Geri aradım. Oydu. Hiçbir şey olmamış gibi konuşuyordu. Neden aradığını kibarca(!) sorduktan sonra bana kızla ayrıldıklarını anlattı. Ama asla sebep olarak beni göstermedi.

Bu esnada ben kendime yönelmeye karar vermiştim. Okulda iki farklı yurtdışı eğitim sağlayan program vardı. Bir tanesi iki haftalık, diğeri 3 aylık. İkisinin de sınavlarına girdim ve kazandım. Nisan'da iki haftalık eğitim için Prag'a gittim. İki hafta boyunca konuşmadık. Döndüğüm zaman telefon açtığında iltifatlar etmeye başlamıştı bile.(kural: bir süre hiç aramayın) Daha sonra Polonya'ya yaz için gideceğimi söylediğimde onu da iki haftalık bir eğitim sandı. 3 ay olduğunu söyledim. Prag'daki maceralarımı anlatmayı da ihmal etmedim; oda partileri, Portekizli bir çocuğun benimle sürekli dans etmesini vb. (kural: biraz kıskandırmaktan zarar gelmez)

Polonya'ya gitmeme 4 hafta kaldığında bana "gitme" dedi. Artık çok geç olduğunu belirttim. Bundan sonraki telefon konuşmalarımızda kazara "aşkım" demeye başladı. (anlamı: 3 ay boyunca Polonya haaaa. Ya orda birini bulursan? En iyisi biz devam edelim) Gerçekten çok sevdiğim için ve iletişimi koparmadığım için onu unutamıyordum da. Bir gece uzun bir konuşma sonrası barıştık. Ailem beni Polonya'ya yolcu etmek için İstanbul'a kadar götürdükleri için görüşemedik de.

Burdaki 3 aylık sürecimin ilk 2 ayında gene her şey çok güzeldi. Telefonla konuşamıyorduk pahalı olduğu için ama internetten her akşam iletişim halindeydik. Ama yine işlerinin yoğunluğu başladı. Bir hafta boyunca hiçbir şekilde haberleşemedik. Veeeeee iki gün önce de bana MSN'den yazarak ayrılmak istediğini belirtti. Nedenler mi? Tamamıyla yukarıydakilerle aynı. Hiçbir fark yok. Ama bu süreçte ben değiştim. Bir süre boyunca kimseye güvenemeyeceğimi ve bir ilişki süper bir şekilde ilerlese de bir gün bitebileceğini bildiğimden kimseye bağlanamayacağım. Artık erkeklerin hareketlerini basit görünse bile bir anlama dayandığını ve ilişkiyi kurallarına göre oynamak gerektiğini biliyorum.

Uzun oldu birazcık ama sıkılmadan okursunuz diye ümit ediyorum.

kötü olmuş canm yaşadıkların zor şeyler heleki şu bahaneler insanı çıldrtcak cinsten bunlarda bi tecrübe ama değişken bi erkekle karşılaşmışsın ne istedğini bilmez bence bidaha affetme onu haketmemiş seni

kötü olmuş canm yaşadıkların zor şeyler heleki şu bahaneler insanı çıldrtcak cinsten bunlarda bi tecrübe ama değişken bi erkekle karşılaşmışsın ne istedğini bilmez bence bidaha affetme onu haketmemiş seni

sağol canım. evet hak etmiyor ama bunu ne yazıkki biraz geç anladım.

keşke araya başka bi kız girdiği zaman affetmeseymişsiniz ama malesef kadınlar olarak inanmak istiyoruz erkeklere ve değişeceklerini umut ediyoruz
sonuç değişmiyorlar ve yıpranan yine biz oluyoruz
umarım bundan sonra karşınıza hak ettiğiniz kişilikte bi adam çıkar

keşke araya başka bi kız girdiği zaman affetmeseymişsiniz ama malesef kadınlar olarak inanmak istiyoruz erkeklere ve değişeceklerini umut ediyoruz
sonuç değişmiyorlar ve yıpranan yine biz oluyoruz
umarım bundan sonra karşınıza hak ettiğiniz kişilikte bi adam çıkar

yazı çok uzun olacak diye eklemediğim şeyler oldu. bana "duygusal bir ilişki" değildi diyerek açıkladı bu durumu. hatırladığımda çok fazla üzülsem de affettim evet. çok seviyordum o zamanlar.

yazı çok uzun olacak diye eklemediğim şeyler oldu. bana "duygusal bir ilişki" değildi diyerek açıkladı bu durumu. hatırladığımda çok fazla üzülsem de affettim evet. çok seviyordum o zamanlar.

yazından anladığım çok akıllı bir kız olduğun...okurken bende aynı şeyi dedim içimden,keşke affetmeseymişsin diye....ama işte kadınlarda bu duygusallık ağır basabiliyor zaten sende açıklmasını yapmışsın,çok seviyordum o zamanlar diye...yinede affetmemen gerektiğini biliyorsun ama....bi erkek bunu bir kere yaptıysa yine yapacaktır ki yapmışta.....

herşey tecrübe hayatta demek ki yaşaman gerekiyormuş bunu....

yazından anladığım çok akıllı bir kız olduğun...okurken bende aynı şeyi dedim içimden,keşke affetmeseymişsin diye....ama işte kadınlarda bu duygusallık ağır basabiliyor zaten sende açıklmasını yapmışsın,çok seviyordum o zamanlar diye...yinede affetmemen gerektiğini biliyorsun ama....bi erkek bunu bir kere yaptıysa yine yapacaktır ki yapmışta.....

herşey tecrübe hayatta demek ki yaşaman gerekiyormuş bunu....

teşekkür ederim yorumun için. ben de bu dersi aldım galiba :) sadece inanmak yetmiyormuş.
yazıyı da benimle aynı durumda olanlar varsa güçlü olun kızlar, artık yenilmeyelim duygularımıza demek için yazdım.

cok kötü cok:( ama canim varya üzülme, o essegin tekiymis seni haketmemis. gözü disarda..bunu gibisi ne yapacaktin ki...keske affetmeseydin..zaten hep derler ya, ilk aldatilisi son aldatilisi olucak...yani affetmiyceksin. geriye bakmyicaksin...hic olgun biri degilmis, ne istedigini bbile bilmyior...iliskiye baslamadan önce kendini bi egitsin ki olgunlassin beyefendi

cok kötü cok:( ama canim varya üzülme, o essegin tekiymis seni haketmemis. gözü disarda..bunu gibisi ne yapacaktin ki...keske affetmeseydin..zaten hep derler ya, ilk aldatilisi son aldatilisi olucak...yani affetmiyceksin. geriye bakmyicaksin...hic olgun biri degilmis, ne istedigini bbile bilmyior...iliskiye baslamadan önce kendini bi egitsin ki olgunlassin beyefendi

biz kadınlar daha erken olgunlaşıyoruz gerçekten. üzülmemeye çalışıyorum. şu an için yaptığım tek şey, kendimi engellemek. aramak ya da mesaj atmak için. içimdeki bir yer hala kızgın. sayıp sövmek istiyor yüzüne karşı. ama daha sonra pişman olacağımı düşünerek yapmıyorum :)

Keske ilkinde affetmeseymissin ama duzelir diye umut etmissindir
inşallah bundan sonra böyle insanlar çıkmaz karsına ve mutlu olursun :):)

yaşadığımız her şey aslında bize yarar sağlıyor.

temelde üzücü olaylar yaşamış olsan da bunun sana kattıkları tartışılmaz

bence bizi üzüp de yıkamayanlara dik duruşumuz bir teşekkür olsunn

Keske ilkinde affetmeseymissin ama duzelir diye umut etmissindir
inşallah bundan sonra böyle insanlar çıkmaz karsına ve mutlu olursun :):)

teşekkürler tatlım. tek temennim bu yönde. kavun değiller ki koklayıp anlayamıyorsun iyi mi değil mi? hehe :)

ilkinde affetme nedenim o zaman bu ayrılık cümlelerinin anlamlarını bilmiyor oluşumdandı.

aynı cümleleri 2 gün önce duydum bunları söylediğinde salya sümük ağlıyordum ama senin yazdıklarını okuyunca komik geldi demekki hepsi aynı halt yada aynı adamdan bahsediyoruz zemuszemus

-Benden daha iyisine layıksın.
- İşlerim çok yoğun. Bunları bir düzene koymadan sana umut vermek istemiyorum.
- Aramızda yaş farkı çok fazla
- Bir süre yalnız kalmak istiyorum.
- Ama seninle arkadaş kalmak istiyorum.

ay komple aynı bunları bi kitaptan falan mı okuyorlar acaba kötükedihüso

-Benden daha iyisine layıksın.
- İşlerim çok yoğun. Bunları bir düzene koymadan sana umut vermek istemiyorum.
- Aramızda yaş farkı çok fazla
- Bir süre yalnız kalmak istiyorum.
- Ama seninle arkadaş kalmak istiyorum.

ay komple aynı bunları bi kitaptan falan mı okuyorlar acaba kötükedihüso

canım benim inan başka bahaneleri yok. elbetteki ayrıldığın için üzüleceksin ama sakın bu dönemi uzun tutma. bir haftayı bile geçmesin hatta. sonra süslen püslen, kendine bak. kendin için ama sadece başkaları için değil :)

işin aslı 1 hafta önce hiç bişey söylemeden ayrıldı aradım acmadı msjlarıma cevap bile vermedi 2 gün önce aradı bu bahaneleri saydı bende saf inandım tamam ozaman zamana bırakalım dedik sonuç ne bilmiyorum kesin buldu birini onu ayarlarsa bana olmuyor tamamen bitsin dicek ha yok ayarlayamazsa aşkım cicim muhabbetine döncek bunları çok iyi biliyorum ama konuşunca dayanamıyorum ikna kabiliyeti çok fazla kötükedihüso sesini duymazsam görmezsen sorun yok unuturum ama öyle masum konuşunca dayanamıyorum -tatlicadiarzu-

işin aslı 1 hafta önce hiç bişey söylemeden ayrıldı aradım acmadı msjlarıma cevap bile vermedi 2 gün önce aradı bu bahaneleri saydı bende saf inandım tamam ozaman zamana bırakalım dedik sonuç ne bilmiyorum kesin buldu birini onu ayarlarsa bana olmuyor tamamen bitsin dicek ha yok ayarlayamazsa aşkım cicim muhabbetine döncek bunları çok iyi biliyorum ama konuşunca dayanamıyorum ikna kabiliyeti çok fazla kötükedihüso sesini duymazsam görmezsen sorun yok unuturum ama öyle masum konuşunca dayanamıyorum -tatlicadiarzu-

ama canım bir de şöyle düşün, diyelim sana geri dönmek istedi ve her türlü şirinliği yaptı ve barıştınız. sonra içinde sürekli bu şüphe olamayacak mı? benim 3 ayım bu şüphe ile geçti. her gün normalken, gece aklıma gelen şüphelerle uyuyamadığım zamanlar oluyordu. benim düştüğüm hataya düşme. bak ben yeterince dersimi aldım. :)

öyle tabi canım en iyisi seni örnek almam söylenen baheneler bile aynı nasılsa olumunekankayizsmile yok yok kararlıyım bitti kesin de işte şimdi tel çalsa arasa anında inanırım ben ya normalde çok katıyımdır bitti dediğim an biter ama şeytan tüyü var sanırım bi gün tartışırken birden annemiz ol dedi bana ben tabi kaldım öyle anlamadım ne diyosun sen ya dedim sadece 2dk sus düşün dedi sonra dang etti evlenelim dedi :asigim: adam böyle ağzı laf yapan biri işte canım

öyle tabi canım en iyisi seni örnek almam söylenen baheneler bile aynı nasılsa olumunekankayizsmile yok yok kararlıyım bitti kesin de işte şimdi tel çalsa arasa anında inanırım ben ya normalde çok katıyımdır bitti dediğim an biter ama şeytan tüyü var sanırım bi gün tartışırken birden annemiz ol dedi bana ben tabi kaldım öyle anlamadım ne diyosun sen ya dedim sadece 2dk sus düşün dedi sonra dang etti evlenelim dedi :asigim: adam böyle ağzı laf yapan biri işte canım

evet benim eeeessssskiiii erkek arkadaşım da sürekli evlenmekten ve benimle çocuk yapmak istediğinden bahsederdi. annesiyle babasıyla bile tanışmıştım ben düşün yani. ama elimde bak ne var kocamaaaannn bir sıfır. :)

Back