Gri değildi yani gerçekte daha net pembe kırmızı arası bir renkTestlerin rengi grimi acaba gri ise yalancı pozitif diyorlar bende 3 test yaptım hep hemen yapar yapmaz gri silik bı çizgi çıktı beta 2 çıktı kan verincede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gri değildi yani gerçekte daha net pembe kırmızı arası bir renkTestlerin rengi grimi acaba gri ise yalancı pozitif diyorlar bende 3 test yaptım hep hemen yapar yapmaz gri silik bı çizgi çıktı beta 2 çıktı kan verincede
İnsAllah vardır rabbim nasip etsin hepimizeGri değildi yani gerçekte daha net pembe kırmızı arası bir renk
Amiiiin inşallah tüm isteyenlere rabbim nasip etsinİnsAllah vardır rabbim nasip etsin hepimize
Beklemek zor olcak sizin için ama 2 gün sonra kanda baktırın tekrar0,43 çıktı doktor pozitif görünmüyor dedi ama bir kaç gün sonra tekrar yaptır dedi
Evet çok zor suan beklemek ama rabbim hayırlısını kolaylaştırır inşallahBeklemek zor olcak sizin için ama 2 gün sonra kanda baktırın tekrar
Merhaba aynı durumdayım sonucunuz ne oldu2 gün arayla test yaptım çift ama silik çizgi çıktı daha sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor bir kaç gün sonra tekrar test yap dedi bir ihtimal olabilir mi ve arada kasıklarıma Ağrı giriyor normalde adet zamanı hiç yaşamam ağrı bu durumu yaşayan var mı aranızda aciiiil yardım![]()
Maalesef negatif çıktı ikinci kez verdiğimde… ama inşallah sizin ki pozitif çıkarMerhaba aynı durumdayım sonucunuz ne oldu
Benimde freeley marka adetim 2 gün gecikti betam 1,20 çıktı ama gebelik testim baya belirgin çıktı anlam veremedimMaalesef negatif çıktı ikinci kez verdiğimde… ama inşallah sizin ki pozitif çıkar![]()
Benimde freeley marka adetim 2 gün gecikti betam 1,20 çıktı ama gebelik testim baya belirgin çıktı anlam veremedimbir
Bir kaç gün sonra tekrar bir kan testi verin geç döllenme olmuş olabilirBenimde freeley marka adetim 2 gün gecikti betam 1,20 çıktı ama gebelik testim baya belirgin çıktı anlam veremedim
Bende de aynı 1.20 çıktı bugün verdim tekrar 1.40 çoktı ve testler silik çıkıyor 1 hafta falan bekleyip vericemBenimde freeley marka adetim 2 gün gecikti betam 1,20 çıktı ama gebelik testim baya belirgin çıktı anlam veremedim
Şuan adetiniz gecikti miBende de aynı 1.20 çıktı bugün verdim tekrar 1.40 çoktı ve testler silik çıkıyor 1 hafta falan bekleyip vericem